אי הבנה מול אתר פלונטר - כרטיס M785 הגיע בלי שלט :שוטר:

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
mac_johnson פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 15
נתן תודות: 1 פעם
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הזמנתי כרטיס בפלונטר בכמה תשלומים (היותר יקר - היום 509 ש"ח), שאמור להגיע עם שלט מיקרוסופ.
הוא הגיע ללא דיסק באריזה פתוחה, ללא הוראות, ללא פתק מיצרן ה-OEM -
כלומר למעט הכרטיס, הקבלה ואריזה לא הגיע כלום.
לא הייתי טורח לקרוא לאיך שהכרטיס הגיע OEM.

והכי גרוע אין עם מי לדבר, הטלפון של בזק שלהם לא זמין!!!!!!!!!!!
והם לא עונים למייל!!!

מתוך האתר של פלונטר על הכרטיס שהזמנתי:
Aver Media - M785-
PVR Card with Tuner and Hardware MPEG compression. Low Profile - For HTPC - Support Windows XP and MCE. Includes TV Antenna Input, S-Video, Composite (RCA), Audio Input,
FM Radio Antenna Input - including a Microsoft MCE Remote with backlight

האם מישהו נתקל בזה בפלונטר עם כרטיס זה?

Raviv-xionite
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 149
נתן תודות: 0

שליחה #2 

נשמע שהיתה חוסר הבנה בינך לבין החנות, הכרטיס אינו מגיע עם שלט, תבדוק שקיבלת כבל מתאם.

אני אשלח לך הודעה פרטית עם פרטים נוספים.
קסיונייט - פתרונות מחשוב מתקדם לבית ולתעשיה - www.xionite.com www.xgene.co.il

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #3 

PVR Card with Tuner and Hardware MPEG compression. Low Profile - For HTPC - Support Windows XP and MCE. Includes TV Antenna Input, S-Video, Composite (RCA), Audio Input, FM Radio Antenna Input
469

PVR Card with Tuner and Hardware MPEG compression. Low Profile - For HTPC - Support Windows XP and MCE. Includes TV Antenna Input, S-Video, Composite (RCA), Audio Input, FM Radio Antenna Input - including a Microsoft MCE Remote with backlight
509

תוכל בבקשה להגיד לנו מה ההבדל בין ה-469 ש"ח ל-509 ש"ח? אני רוצה להמליץ על הכרטיס לחבר, ועכשיו אני לא כל כך בטוח...
(גילוי נאות: אני קניתי את הכרטיס + שלט ובלאסטר תואמי MCE ישירות מהיבואן במכירה הקבוצתית שהסתיימה)

mac_johnson פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

אי הבנה זו הגדרה יפה ללא לספק סחורה שהובטחה!

שליחה #4 

הכרטיס בשקית פתוחה, ללא דרייבר, בלי הוראות, בלי פתק קטן שאומר איזה דגם זה, למה אני צריך לחפש על הסיליקון את דגם הכרטיס!

והשלט הובטח!!!!!!!!!

ישנם שני דגמים.

זה נשמע כאילו יש לך אינטרס כלשהוא בחנות, אז במקום לערוך את ההודעה שלי, תדבר עם מישהו מפלונטר שיענה לטלפון או למייל או למשהו שנקרא שירות לקוחות

התאכזבתי מהעריכה ומהיום כל דבר שיהיה כתוב עליו באתר זה יצטרך הרבה הוכחות כדי שאאמין שהוא באמת טוב.

ואם אין אינטרס אז למה לערוך הודעה?

אי הבנה זה מושג אחר לגמרי.

ציטוט מהדף בפלונטר ממנו הזמנתי:

Aver Media - M785-
PVR Card with Tuner and Hardware MPEG compression. Low Profile - For HTPC - Support Windows XP and MCE. Includes TV Antenna Input, S-Video, Composite (RCA), Audio Input, FM Radio Antenna Input - including a Microsoft MCE Remote with backlight

אי הבנה, נכון!

Raviv-xionite
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #5 

אני חייב לציין שאיני עונה בשם פלונטר אלא רק מהבנתי את הנקרא, אם אכן מדובר על הM785 שנסקר באתר אז ההבדל הוא שאחד מגיע עם שלט הכולל תאורה אחורית תואם מיקרוסופט + בלאסטר (תוצרת פיליפס) ואחד לא....

אולי תרים טלפון / תשלח אימייל לפלונטר...

Raviv-xionite
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #6 

זה נשמע כאילו יש לך אינטרס כלשהוא בחנות, אז במקום לערוך את ההודעה שלי, תדבר עם מישהו מפלונטר שיענה לטלפון או למייל או למשהו שנקרא שירות לקוחות
...
מי ערך לך את ההודעה? על מה אתה מדבר?

ידידי, אני ניסיתי לעזור כמתבונן מהצד... כל תלונה שיש לך כלפי פלונטר כדאי שתפנה אליהם, אולי לא הצגתי את עצמי אך אין לי קשר לא להנהלת אתר זה (איני יכול לערוך הודעות) ולא להנהלת פלונטר...

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46356
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5075 פעמים

שליחה #7 

mac_johnson,
אני ערכתי את הכותרת וגם סיפקתי הסבר לכך בהודעה פרטית שנשלחה אליך.
לעוסקים בתחום (כגון Raviv-xionite) אין הרשאות לערוך הודעות של חברים אחרים באתר.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78832
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5386 פעמים

שליחה #8 

mac_johnson,

דבר ראשון, קח נשימה עמוקה.

raviv-xionite מכיר את הנושא היטב (גם הוא מוכר את המוצרים הללו).

את הכותרת לא הוא ערך אלא אחד ממנהלי האתר, ziv_r ובצדק (חוקי האתר מונעים הודעות וכותרות מתלהמות). אין לנו קשר כלשהו (או עד כמה שאני יודע, לרביב) לפלונטר. אני לא בטוח אם אי פעם הזמנתי אישית משהו מפלונטר (ואני אחד מבעלי האתר hometheater.co.il) אבל לא שמעתי עליהם הרבה טענות בעבר.

טעויות ובעיות אכן יכולות לקרות. אני מעריך שתצליח להסדיר את הנושא אם תצליח ליצור קשר עם החברה. ממליץ בחום לנסות שוב טלפונית ולשלוח להם גם דואל וגם פקס (תתעד את השליחה הנ"ל).

עפ"י חוק יש לך 14 יום להחזיר את המוצר. לפי מה שאני מבין אתה לא מרוצה ממנו (יתכן שחסרים חלקים או שרכשת גירסא של המוצר שלא תואמת את מה שאתה מכיר או שרצית לרכוש), ולכן כדאי לך להחזיר אותו. זו בדיוק הסיבה שמותר לך להחזיר מוצרים עד 14 יום מהרכישה במקרה של רכישה מהאינטרנט.

אם אתה לא מצליח ליצור איתם קשר בשום אופן, אז דבר ראשון דחוף צור קשר עם חברת האשראי שלהם. הם יכולים ליצור קשר עם החנות ולנסות לקשר אותך איתם. אני בטוח שהם עונים לשיחות מחברות כרטיסי האשראי...
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 04/06/2007 13:48, נערך 2 פעמים בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #9 

אגב, קראתי באתר שלהם שהם בדיוק עוברים מקום:

http://www.plonter.co.il/faq_address.tm ... 2&lang=heb

האם יתכן שזו הסיבה שלא ענו לך?

mac_johnson פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

קיבלתי את עניין העריכה

שליחה #10 

והנה אני נושם עמוק כדי להירגע, וקשה להירגע כי חיכיתי 27 שנים כדי שהטלויזיה שלי תתחבר למסך המחשב שלי.

אין לי הרבה דרישות, באמת, זוטות: לקבל את מה שהזמנתי ובמידה ומה שהזמנתי לא הגיע כמו שהיה צריך להגיע רק שיענו לי לטלפון או למייל.

אבל שום דבר מזה לא קורה: הם לא עונים למייל בטלפון עונה פקס, בפקס עונה ילדה, בטלפון אחר שרשום על הקבלה בכלל עונה הודעה של בזק.

אז כן אני ממורמר, מה אני יעשה בכרטיס בלי שלט, ואני מבטיח לך שאני פועל על פי מבחן ההגיון: במידה ואחד מעובדי החנות של פלונטר היו מזמינים כרטיס כזה באינטרנט בחנות אחרת, והם היו מקבלים כרטיס שאני לא יודע אם הוא משומש או חדש ובלי שלט, בלי דרייבר ובלי הוראות, בשקית פתוחה (ועוד אחרי שהזמינו את הדגם היקר ב-509 ש"ח) וסיום סיומת גם לא היו עונים להם בשום אמצעי אלקטרוני במשך 3 שעות אז אני בטוח שהם היו עצבניים.

עכשיו תבינו אותי. אין אי הבנה - יש חוסר אחריות! וקצת חוצפה אפילו.
אין בעיה שישלחו מוצר לא נכון, אבל שיהיה לי עם מי לברר את זה!

ורביב אני מתנצל, בד"כ אני הרבה יותר נחמד... 8)

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #11 

בגלל שהם עוברים מקום (לפי מה שכתוב באתר שלהם זה נעשה אתמול) אני מעריך שזו הבעיה שבגללה אתה לא מצליח ליצור איתם קשר (אני מקווה שאין סיבה אחרת).

זה גם יכול להסביר את הקשיים מול בזק (אם הם עוברים מקום, לא תמיד בזק עושים את העבודה בדיוק בזמן המדוייק, או שהתשתיות לא תקינות).

זה לא תירוץ (אין ביני לבינם כל קשר, כאמור), אבל זה יכול להסביר את הבעיה.

לא הייתי רוצה לומר לך לנסוע לשם (יש להם מפה וכתובת באתר), אבל אם אתה רוצה לפתור את זה בזריזות וזה לא נורא רחוק, שווה אולי לקפוץ אליהם ולפתור את זה לשביעות רצונך.

Raviv-xionite
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #12 

ורביב אני מתנצל, בד"כ אני הרבה יותר נחמד...
...
תודה...

אגב - היות וחברת קסיונייט היא היבואן של כרטיסים אלו אני יכול לבדוק על פי המספר הסידורי ולוודא שהכרטיס חדש...

mac_johnson פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

תודה על העזרה הם חזרו אליי

שליחה #13 

והצטערו שלחו לי את הדרייבר ואמרו שהשלט יגיע עוד יום יומיים.
ולכן אני מאמין שזה יגמר עם סוף טוב.

ורביב, אני אשמח לדעת אם הוא חדש: S/N 500625300014 M785AE

תודה, זה אחלה מקום ללבן עניינים.

Raviv-xionite
עוסק בתחום
עוסק בתחום

שליחה #14 

הסדרה לה שייך כרטיס זה נחתה בארץ רק בחודש שעבר - תתחדש ותהנה.

erangh1
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 165

נסיון טוב עם פלונטר

שליחה #15 

החנות פלונטר היא חנות אינטרנט שעד עכשיו היתה ממוקמת במשרד ברחוב החשמונאים בת"א.

יצא לי לפקוד את המקום פעמים רבות (ואף לקנות שם שני מחשבים וציוד נוסף).

הם סה"כ כשני אנשים, עסוקים עד מעל הראש וכמעט כל הזמן הטלפון תפוס.

קרה לי גם שרכשתי משהו ורציתי להתקשר עם שאלה, והם לא ענו יומיים. ביום השלישי שלחתי להם פקס עם בקשה שיחזרו אלי, וראה איזה פלא...הם חזרו :-).

איני קשור לחנות בכל צורה שהיא (חוץ מהאחריות שלהם על המחשב שלי...) ואני ממליץ דווקא בחום לקנות מהם למרות שהם לא הכי זולים (תלוי במה).

אגב אם אתה מגיע אליהם, תקבל את העצות הכי רציניות ומקצועיות שחנות יכולה לתת. יש שם בחור שנקרא ויטלי (אם אני לא טועה), הוא שולט בחומר, ושמח לעזור.

אני רץ לאתר לבדוק לאן הם עברו..... :arrow:

droren
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4222
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

Re: נסיון טוב עם פלונטר

שליחה #16 

erangh1 כתב:החנות פלונטר היא חנות אינטרנט שעד עכשיו היתה ממוקמת במשרד ברחוב החשמונאים בת"א.

יצא לי לפקוד את המקום פעמים רבות (ואף לקנות שם שני מחשבים וציוד נוסף).

הם סה"כ כשני אנשים, עסוקים עד מעל הראש וכמעט כל הזמן הטלפון תפוס.

קרה לי גם שרכשתי משהו ורציתי להתקשר עם שאלה, והם לא ענו יומיים. ביום השלישי שלחתי להם פקס עם בקשה שיחזרו אלי, וראה איזה פלא...הם חזרו :-).

איני קשור לחנות בכל צורה שהיא (חוץ מהאחריות שלהם על המחשב שלי...) ואני ממליץ דווקא בחום לקנות מהם למרות שהם לא הכי זולים (תלוי במה).

אגב אם אתה מגיע אליהם, תקבל את העצות הכי רציניות ומקצועיות שחנות יכולה לתת. יש שם בחור שנקרא ויטלי (אם אני לא טועה), הוא שולט בחומר, ושמח לעזור.

אני רץ לאתר לבדוק לאן הם עברו..... :arrow:
...
איזה מצחיק, אני מכיר את פלונטר לפני 6-7 שנים, הם למיטב ידעתי היו בחניון תת קרקעי בבורסה ברמת גן...... :) מצחיק איך שדברים משתנים כל כך מהר

udif
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2080
נתן תודות: 16 פעמים
קיבל תודות: 78 פעמים

שליחה #17 

פלומטר עברו כל כך הרבה גלגולים...

את פלונטר הקים בחור בשם יריב נחשון , שאני מכיר עוד מהתקופה שעבד כנער כמוכר בחנות באג בדיזנגוף סנטר כשהיא היתה עוד חנות ספרים ולא חנות מחשבים.

פלונטר עברה כמה גלגולים. הגלגול הראשון הסתיים לא טוב (פשיטת רגל למיטב ידיעתי). לאחר מכן היא נקנתה ואני לא בטוח מי הבעלים היום, אם כי אני מנחש שיריב ממשיך להיות מעורב.

תקופה מסויימת היא היתה ברחוב מנדלי בת"א
תקופה מסוימת בבורסה בר"ג
תקופה מסוימת בירושלים
לאחר מכן ברח' החשמונאים
וכיום בהרצליה

למיטב ידיעתי את האתר יריב כתב בעצמו על מק (הוא משתמש מק מאז שהמקים הראשונים היו בארץ ולפני כן היה משתמש אפל II). האתר עצמו לדעתי מבולגן ואישית אני לא אוהב אותו.
מה שאפשר לומר לזכות יריב זה שהוא מאתר לפעמים מוצרים מעניינים שלא בדיוק במיינסטרים ודוחף אותם חזק.

y2work
עוסק בתחום
עוסק בתחום
תגובות: 5

קצת על פלונטר בשבוע וחצי האחרונים

שליחה #18 

(זהירות. אני מפלונטר) :wink:

ביום ראשון נפל החשמל לשעתיים.
ביום שני השתגעה המרכזיה החדשה וגם האינטרנט נפל לשעה וחצי
ביום שלישי הכל היה טוב. בעצם גם ברביעי וחמישי (היום)

לא קל לעבור דירה אבל המקום החדש הוא שלנו. לא שכור. עבר שיפוץ (כמעט גמור) ורוב הארגזים נפתחו (השלט האבוד כבר נשלח כי ברח לאיזה ארגז ושכחו לארוז אותו כי הוא מגיע בנפרד מהכרטיס)

בנוסף לכל הבלאגן התווספה עובדת חדשה ואחרת עוזבת כי היא טסה לחופשה אחרי הלימודים.

בקיצור. זזנו. מתארגנים, ואין כמו מייל כדי לדבר איתנו במקום להרקב על הטלפון (למרות שיש שרות טלפוני לא רע לפי מה שאומרים עלינו)

ובנושאי HTPC ? אני חושב שיש לנו את המבחר הכי גדול בארץ . יש גם את ה WinTV PVR 150MCE LowProfile במלאי. אז מקווה שנשרוד את הימים הקרובים של ההתארגנות.

בחודש הבא למשל לא נהייה באויר כמה שעות (או אולי טיפה יותר) כי ספק האינטרנט שלנו (אקטקום) נקנה על ידי בזק בינלאומי ובגלל שאין לנו חיבה יתרה אלייהם (אנחנו אוהבים את הקטנים) אנחנו זזים עם שרת המקינטוש ושרת הלינוקס למקום אחר.
נערך לאחרונה על ידי y2work ב 08/06/2007 1:22, נערך פעם 1 בסך הכל.

oferlaor
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #19 

תודה על ההבהרה.

pixies
אחראי תחום HTPC
אחראי תחום HTPC
תגובות: 32977
נתן תודות: 769 פעמים
קיבל תודות: 2315 פעמים

שליחה #20 

בהצלחה במיקום החדש, והמשיכו עם המבחר הגדול והמחירים ההוגנים. יהיה ממש נחמד אם תוכלו להרחיב טיפה את השעות בהן ניתן לאסוף את המוצרים. נגיד... עד 18:30 במקום עד 16:00?... :wink:

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”