סלקום על אפל TV - מה הגדרתם באפשרות HDR?
הי,
יש לי אפל TV שמחובר לרסיבר ומהרסיבר לטלויזיה. כולם תומכים ב HDR 4K.
נראה שהאפליקציה של סלקום לא מתמודדת טוב עם הגדרת HDR באפל TV והצבעים בסלקום נראים חזקים ומלאכותיים. כשאני מגדיר באפל TV שיעביר SDR אז בסלקום זה נראה טוב, אבל אז אני מאבד HDR באפליקציות אחרות כמו למשל נטפליקס שגם רצה מעל האפל TV.
ניסיתי לדבר עם נציגי תמיכה של סלקום אבל הם לא הבינו מה אני רוצה מהחיים שלהם.
יש למישהו ניסיון מוצלח איך להגדיר את ה HDR\SDR כך שסלקום יראה טוב וגם שאר המקורות?
תודה.
יש לי אפל TV שמחובר לרסיבר ומהרסיבר לטלויזיה. כולם תומכים ב HDR 4K.
נראה שהאפליקציה של סלקום לא מתמודדת טוב עם הגדרת HDR באפל TV והצבעים בסלקום נראים חזקים ומלאכותיים. כשאני מגדיר באפל TV שיעביר SDR אז בסלקום זה נראה טוב, אבל אז אני מאבד HDR באפליקציות אחרות כמו למשל נטפליקס שגם רצה מעל האפל TV.
ניסיתי לדבר עם נציגי תמיכה של סלקום אבל הם לא הבינו מה אני רוצה מהחיים שלהם.
יש למישהו ניסיון מוצלח איך להגדיר את ה HDR\SDR כך שסלקום יראה טוב וגם שאר המקורות?
תודה.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
יש כאן שרשור על הנושא. סלקום מתעלמים מהבעיה הזו מאז שה-apple tv 4K יצא.
האמת שזו לא הבעיה היחידה באפליקציה. יש להם micro judder במצבים מסויימים שמציק לי למדי.
הפיתרון הוא להעביר HDR למצב כבוי בהגדרות הרזולוציה (כלומר לעבוד 4K SDR) ובמקביל להדליק את range match, מה שגורם לזה שאם אתה צופה בתוכן HDR (לא בסלקוםTV אלא באפליקציות כמו Netflix) זה ידליק את HDR באופן נקודתי. זה עובד סבבה, וזה גם דבר נכון יותר טכנית כי זה לא מאלץ את המסך להציג HDR עבור ממשק המשתמש.
האמת שזו לא הבעיה היחידה באפליקציה. יש להם micro judder במצבים מסויימים שמציק לי למדי.
הפיתרון הוא להעביר HDR למצב כבוי בהגדרות הרזולוציה (כלומר לעבוד 4K SDR) ובמקביל להדליק את range match, מה שגורם לזה שאם אתה צופה בתוכן HDR (לא בסלקוםTV אלא באפליקציות כמו Netflix) זה ידליק את HDR באופן נקודתי. זה עובד סבבה, וזה גם דבר נכון יותר טכנית כי זה לא מאלץ את המסך להציג HDR עבור ממשק המשתמש.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78914
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
·לדעתי אף אחד לא מודע לזה. באפליקציה בLG רואים משמעותית טוב יותר ואין את התופעה. טכנית זה היום הדרך המועדפת שלי לראות סלקום ובמקרים מסויימים זה נותן איכות טובה יותר אפילו מיס (למשל ב-GoT).eyalbs כתב:@oferlaor
·
ה micro judder של סלקום קיים גם ב Xiaomi Mi Box, ולא נראה שזה מזיז להם.
אגב - שינוי הרזולוציה ל 50Hz משפר משמעותית את ה judder...
מודעים ועוד איך. 2 תומכים שונים אישרו שמכירים את התופעה וגם הציעו עצות אחיתופל לפתרון. כמובן שפה איבדתי אותם.eyalbs כתב:@oferlaor
·
אתה אומר שסלקום לא מודעים ל micro judder? אלא אם עובדים שם עיוורים, אני בספק.
לגבי ה Apple TV ספציפית, אצלי הבעיה נפתרה כאשר הגדרתי את ההגדרות הבאות:
- 4K HDR 50Hz
- Match Content: Frame Rate...