מאסתי בפרטנר - איטיות מחרידה . יש פה מנויי סטינג טי.וי?
- tomer953
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5304
- שם מלא: tomer953
- נתן תודות: 234 פעמים
- קיבל תודות: 1442 פעמים
יש לי גם את הממיר של סטינג וגם מיבוקס וגם טלויזיות חכמות..
לדעתי המיבוקס מריץ הכי טוב
כמו-כן שים לב שבממיר של סטינג אין נטפליקס
לדעתי המיבוקס מריץ הכי טוב
כמו-כן שים לב שבממיר של סטינג אין נטפליקס
- zahipan2
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 481
- נתן תודות: 64 פעמים
- קיבל תודות: 28 פעמים
סטינג טי וי איטי ולפעמים יש באגים, אבל איכות התמונה נהדרת והתכנים טובים.
כשעשיתי מנוי לסלקום טי וי דרך הטלוויזיה החכמה של סמסונג איכות השידור הייתה נפלאה. שבוע אחרי שהתחברתי ביטלו את האפליקציה לטלוויזיות של סמסונג ולכן רכשתי את הסטרימר שיאומי מי בוקס. איכות התמונה בסטרימר הזה בינונית וה-HD מזעזע. לכן אני אפילו לא שוקל להתחבר לסלקום שוב כל עוד הם לא מסדרים את העניין הזה.
כשעשיתי מנוי לסלקום טי וי דרך הטלוויזיה החכמה של סמסונג איכות השידור הייתה נפלאה. שבוע אחרי שהתחברתי ביטלו את האפליקציה לטלוויזיות של סמסונג ולכן רכשתי את הסטרימר שיאומי מי בוקס. איכות התמונה בסטרימר הזה בינונית וה-HD מזעזע. לכן אני אפילו לא שוקל להתחבר לסלקום שוב כל עוד הם לא מסדרים את העניין הזה.
- Lior98
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1457
- שם מלא: ליאור אהרון
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 13 פעמים
שאתה מדבר על איטיות אתה מתכוון איטיות בממשק?LiorShap כתב:היי,
מעוניין לעבור לסטינג. אשמח לשמוע אם יש פה מנויים מרוצים .
האם הממיר ש סטינג מספקים אידיאלי או אפשר ורצוי לרכוש מי בוקס S
ולקבל ביצועים עדיפים.
תודה...
ואגב אם יש לי מי בוקס / נוידייה שילד או כל מכשיר אחר שמריץ android tv יש אפשרות להשתמש דרכה בפרטנר tv? או שצריך רק ממיר של פרטנר בשביל לצפות בתכנים שלהם?
·
- sigamore
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4936
- נתן תודות: 519 פעמים
- קיבל תודות: 689 פעמים
אני עם STINGTV מיום ההשקה ובשורה התחתונה מרוצה מאד.
המינוס העיקרי בשירות הוא המגבלה (הטפשית) של מספר הסטרימרים — עד 3 נגני Android TV ...
מעבר לכך אתה מקבל את רוב רובם של תכני yes בשליש המחיר ואיכות שידור טובה הרבה יותר מסלקום או פרטנר.
אין לי נסיון עם הסטרימר של סטינג היות ואני משתמש ב 3 נגני NVIDIA SHIELD.
המינוס העיקרי בשירות הוא המגבלה (הטפשית) של מספר הסטרימרים — עד 3 נגני Android TV ...
מעבר לכך אתה מקבל את רוב רובם של תכני yes בשליש המחיר ואיכות שידור טובה הרבה יותר מסלקום או פרטנר.
אין לי נסיון עם הסטרימר של סטינג היות ואני משתמש ב 3 נגני NVIDIA SHIELD.
די טעלעוויזיע קאָסטן מיר וועגן פופצן טויזנט פונט !
- Lior98
-
- חבר ותיק

·זה משהו שהוא בר השגה? מבחינה טכנית/טכנולוגית היא יכולה ליצור אפליקציה של השירות הזה שנקרא פרטנר tv? או שיש איזשהי מגבלה טכנית שבגלל זה הם בחרו לא לעשות את זה?mp3lll כתב:פרטנר הגאונה לא משחררת אפלקציה לאנדרויד, אז רק ממיר שלהם כרגע ו LG עם ממשק של ילד בן 4 מזעעזע....
@Lior98
ברור שזה אפשרי טכנית, עובדה שלסלקום יש אפליקציה לאנדרואיד טיוי. שלא נדבר על סטינג או נטפליקס וכו'.
ההשערה שלי היא שאולי אחד השיקולים של פרטנר הוא כלכלי: אם ניתן לצפות רק בממיר ייעודי, ברגע שהשגת דריסת רגל אצל הלקוח והתקנת את הממירים, יותר קשה להתנתק מהשירות כי זו פרוצדורה. כמו פעם ביס והוט.
אבל היום מדברים על מהות: תנו להתחבר ולהתנתק לבד כמו בשאר שירותי ה-OTT.
הבעיה היא שלפרטנר מעט תוכן בשירות ולכן אם הם לא היו חוברים לנטפליקס ומשווקים חבילה כוללת, לא בטוח שהיו מצטרפים לשירות שלהם אם הוא היה רק אפליקציה באנדרואיד טיוי.
זה שירות שלפי איך שהוא מתנהל, בממירים ייעודיים, מכוון כנראה לאנשים מבוגרים יותר ופחות טכנולוגיים, שצריכים מתקין שיבוא הבייתה ולא מורידים אפליקציה לטלוויזית האנדרואיד טיוי או הסטרימר שלהם.
ברור שזה אפשרי טכנית, עובדה שלסלקום יש אפליקציה לאנדרואיד טיוי. שלא נדבר על סטינג או נטפליקס וכו'.
ההשערה שלי היא שאולי אחד השיקולים של פרטנר הוא כלכלי: אם ניתן לצפות רק בממיר ייעודי, ברגע שהשגת דריסת רגל אצל הלקוח והתקנת את הממירים, יותר קשה להתנתק מהשירות כי זו פרוצדורה. כמו פעם ביס והוט.
הבעיה היא שלפרטנר מעט תוכן בשירות ולכן אם הם לא היו חוברים לנטפליקס ומשווקים חבילה כוללת, לא בטוח שהיו מצטרפים לשירות שלהם אם הוא היה רק אפליקציה באנדרואיד טיוי.
זה שירות שלפי איך שהוא מתנהל, בממירים ייעודיים, מכוון כנראה לאנשים מבוגרים יותר ופחות טכנולוגיים, שצריכים מתקין שיבוא הבייתה ולא מורידים אפליקציה לטלוויזית האנדרואיד טיוי או הסטרימר שלהם.
- Lior98
-
- חבר ותיק

אבל אני מאמין שבכל טלויזייה חכמה/סטרימר שיהיה אז גם יהיה אפשרי להוריד נטפליקס בפועל זה נכון שפרטנר מביאים לך הכל ביחד כולל נטפליקס אבל בן אדם שיהיה לו טלויזייה חכמה והוא יוכל להוריד את באפליקציה של פרטנר tv יוכל גם להוריד את הנטפליקס שהוא רכש דרך פרטנר כי בדרך כלל הנטפליקס של פרטנר בא עם הטבות במחיר אני לא חושב שזה שולל אבל כן אתה צודק שהם בכוח עושים שתישאר אצלהםliorp כתב:@Lior98
זה שירות שלפי איך שהוא מתנהל, בממירים ייעודיים, מכוון כנראה לאנשים מבוגרים יותר ופחות טכנולוגיים, שצריכים מתקין שיבוא הבייתה ולא מורידים אפליקציה לטלוויזית האנדרואיד טיוי או הסטרימר שלהם....
- mp3lll
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 20679
- נתן תודות: 126 פעמים
- קיבל תודות: 969 פעמים
·חברה בלי חזון? ורצון בעיקר לשרת את האינטרסים הכלכלים שלה, שאנשים ישתמשו בסטרימיר שלהם בלבד.Lior98 כתב:·זה משהו שהוא בר השגה? מבחינה טכנית/טכנולוגית היא יכולה ליצור אפליקציה של השירות הזה שנקרא פרטנר tv? או שיש איזשהי מגבלה טכנית שבגלל זה הם בחרו לא לעשות את זה?.........
זו חברה שחושבת על עצמה בלבד ולא על הלקוחות .
- oris74
- חבר במועדון HT

- תגובות: 9455
- שם מלא: אורי
- נתן תודות: 1140 פעמים
- קיבל תודות: 962 פעמים
מצטרף להמלצה ולביקורת.sigamore כתב:אני עם STINGTV מיום ההשקה ובשורה התחתונה מרוצה מאד.
אין לי נסיון עם הסטרימר של סטינג היות ואני משתמש ב 3 נגני NVIDIA SHIELD....
לגבי הממיר - הוא די איטי, יש לי בנוסף את המיבוקס והשילד וזו חוויה שונה לגמרי עם המכשירים האלו (היתרון היחיד של הסטרימק של סטינג הוא השלט)
@big27
למה אתה רוצה לעבור לפרטנר?
אני יכול להמליץ על מה שאנחנו מנויים לו - סטינג חבילת הסרטים בשביל הסרטים וערוצי עידן פלוס ונטפליקס בשביל הסדרות. סה"כ 80 ש"ח בחודש. שני מיבוקסים פרטיים שקניתי בעלות חד פעמית של 200 ש"ח כל אחד ואני יכול להתחבר ולהתנתק בקליק בין נטפליקס, סלקום וסטינג.
למה אתה רוצה לעבור לפרטנר?
אני יכול להמליץ על מה שאנחנו מנויים לו - סטינג חבילת הסרטים בשביל הסרטים וערוצי עידן פלוס ונטפליקס בשביל הסדרות. סה"כ 80 ש"ח בחודש. שני מיבוקסים פרטיים שקניתי בעלות חד פעמית של 200 ש"ח כל אחד ואני יכול להתחבר ולהתנתק בקליק בין נטפליקס, סלקום וסטינג.