LG 55SK8500 - הבחירה הנכונה עבורי?
-
computer_freak
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
היי, חג שמח.
אחרי לא מעט קריאת ביקורות ובדיקת כל האופציות הקיימות, הגעתי למסקנה שכנראה זה הדגם עבורי,
בהתחלה העדפתי לבחור ב-LG בגלל בעיות אמינות שחוויתי בשני מסכים של סמסונג וגם בגלל שראיתי שגם השירות שלהם היום לא מי יודע מה מומלץ, לאחר מכן ראיתי ש-LG משתמשים בפאנל IPS שהוא פחות טוב מבחינת קונטרסט והישיבה שלי היא בדיוק מול המסך ולא בזוית (היתרון של IPSׂ) ולכן שוב חזרתי להסתכל על מסכים של סמסונג - ה-NU8000 עולה בפורום בהקשרים שליליים של רעשים כאלה ואחרים בשילוב עם שירות לא מדהים, הדגמים הנמוכים יותר קצת "פשוטים" לי מדי מבחינת איכות ולכן חזרתי לדגם שבנושא, מצד אחד, דגם גבוה של LG, שכל הפרמטרים פרט לקונטרסט נראים טוב...
אני לא צופה בחדר חשוך לגמרי, התאורה נעה בין תאורה טובה בצפייה רגילה לתאורה חלשה (כמו בשעת בבוקר נניח) במקרה של סרטים/סדרות, האם הקונטרסט משמעותי בתנאים שתארתי?
אוסיף שמבחינת תקציב זה קצה הגבול העליון (חרגתי בהרבה ממה שתכננתי תחילה)
תודה רבה
אחרי לא מעט קריאת ביקורות ובדיקת כל האופציות הקיימות, הגעתי למסקנה שכנראה זה הדגם עבורי,
בהתחלה העדפתי לבחור ב-LG בגלל בעיות אמינות שחוויתי בשני מסכים של סמסונג וגם בגלל שראיתי שגם השירות שלהם היום לא מי יודע מה מומלץ, לאחר מכן ראיתי ש-LG משתמשים בפאנל IPS שהוא פחות טוב מבחינת קונטרסט והישיבה שלי היא בדיוק מול המסך ולא בזוית (היתרון של IPSׂ) ולכן שוב חזרתי להסתכל על מסכים של סמסונג - ה-NU8000 עולה בפורום בהקשרים שליליים של רעשים כאלה ואחרים בשילוב עם שירות לא מדהים, הדגמים הנמוכים יותר קצת "פשוטים" לי מדי מבחינת איכות ולכן חזרתי לדגם שבנושא, מצד אחד, דגם גבוה של LG, שכל הפרמטרים פרט לקונטרסט נראים טוב...
אני לא צופה בחדר חשוך לגמרי, התאורה נעה בין תאורה טובה בצפייה רגילה לתאורה חלשה (כמו בשעת בבוקר נניח) במקרה של סרטים/סדרות, האם הקונטרסט משמעותי בתנאים שתארתי?
אוסיף שמבחינת תקציב זה קצה הגבול העליון (חרגתי בהרבה ממה שתכננתי תחילה)
תודה רבה
- adibek
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 374
- נתן תודות: 39 פעמים
- קיבל תודות: 40 פעמים
בעליה של 65sk8500
ממליץ בחום, כמוך מעבר מסמסונג לlg בפעם הראשונה
איכות תמונה מעולה, צבעים מדהימים
אצלי הlocal dimming מוגדר גבוה והגמא נמוך והשחור מלא ויפה
רואה הרבה בחדר חשוך, בעיקר נטפליקס
השחורים פחות טובים בתכנים לא איכותיים.
ממליץ בחום, כמוך מעבר מסמסונג לlg בפעם הראשונה
איכות תמונה מעולה, צבעים מדהימים
אצלי הlocal dimming מוגדר גבוה והגמא נמוך והשחור מלא ויפה
רואה הרבה בחדר חשוך, בעיקר נטפליקס
השחורים פחות טובים בתכנים לא איכותיים.
יתרון נוסף ל NU8000 חוץ מקונטרסט ואחידות, שלא מוזכר לעיתים קרובות, הוא תדר העימעום (PWM) שהוא 240Hz מול 120Hz ב LG, חלק מהאנשים רגישים, תוכל לקרוא על זה פה אם אתה לא מכיר.
Having said that...
בשורה התחתונה אתה שואל על מה חשוב לך, ואף אחד אחר חוץ ממך לא יוכל לענות על השאלה הזאת. גם אם היה פה מישהו (ואין) שהיו לו את שתי הטלוויזיות בו זמנית בסלון באותם תנאי צפיה, שדומים או שונים לשלך, הוא היה עונה על שאלתך ("האם משמעותי?") מנקודת המבט שלו.
עשית את המחקר ואתה מודע לכל החסרונות האפשריים (ואולי לכן קשה לקבל את ההחלטה...). הרבה מההחלטות בחיים שלנו אינן רציונליות ("רק ביבי!"), מסתמכות על מידע חלקי ("האם אני אהיה מאושר עם האשה הזאת בעוד 50 שנה?"), על עבר שיכול להיות רלוונטי או שלא ("אף פעם לא הלך לי עם ג'ינג'יות") ,על תחושות ("עם המזל שלי בטח...") ועל רגשות ("צריך ללמד אותם לקח!") ואנחנו פשוט מקבלים אותן וחיים עם מה שהחלטנו, לטוב ולרע.
תטיל מטבע, וכשתעקם את האף למראה התוצאה, לך לקנות את המסך השני
חג שמח.
Having said that...
בשורה התחתונה אתה שואל על מה חשוב לך, ואף אחד אחר חוץ ממך לא יוכל לענות על השאלה הזאת. גם אם היה פה מישהו (ואין) שהיו לו את שתי הטלוויזיות בו זמנית בסלון באותם תנאי צפיה, שדומים או שונים לשלך, הוא היה עונה על שאלתך ("האם משמעותי?") מנקודת המבט שלו.
עשית את המחקר ואתה מודע לכל החסרונות האפשריים (ואולי לכן קשה לקבל את ההחלטה...). הרבה מההחלטות בחיים שלנו אינן רציונליות ("רק ביבי!"), מסתמכות על מידע חלקי ("האם אני אהיה מאושר עם האשה הזאת בעוד 50 שנה?"), על עבר שיכול להיות רלוונטי או שלא ("אף פעם לא הלך לי עם ג'ינג'יות") ,על תחושות ("עם המזל שלי בטח...") ועל רגשות ("צריך ללמד אותם לקח!") ואנחנו פשוט מקבלים אותן וחיים עם מה שהחלטנו, לטוב ולרע.
תטיל מטבע, וכשתעקם את האף למראה התוצאה, לך לקנות את המסך השני
חג שמח.
-
computer_freak
-
- חבר פעיל

תודה רבה לשניכם
-
computer_freak
-
- חבר פעיל

תודה, והאם באמת יש איזושהי בעיה בפעולה של הלוקאל דימינג? (מעט מדי אזורים ותגובה איטית ומורגשת במעבר בין האזורים?)
adibek, רשמת שאתה צופה הרבה בחושך, חווית תופעות כאלה?
תודה
adibek, רשמת שאתה צופה הרבה בחושך, חווית תופעות כאלה?
תודה