מערכת רמקולים 5.1 למול 7.1
- armagedd0n
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 537
- נתן תודות: 7 פעמים
- קיבל תודות: 32 פעמים
אופציה: למקם את הרמקולים לצידי הספה, יש מעמדים יפים ואלגנטים שיכולים להתאים לשם כך
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
·האופצייה היא מצויינת, את המעמדים אתה יכול למלא עםwalla246 כתב:תודה,רמקולים עומדים לא אופציה כ"כ טובה מבחינתי עם ילדים קטנים שרצים בבית.........
חומר מיוחד המוסיף המון משקל למעמד (בנוסף משפר את הסאונד)
תאכל לבחור זוג אחוריים עם הברגות יעודיות בתתית הרמקול
בהם ניתן להתחבר למעמד ככה שהרמקול יהיה ממש בטוח,
יש לי 4 ילדים חלקם כבר גדולים, עברתי את השלב הזה איתם
עם מעמדים, אין לך מה לדאוג האמן לי, זה יציב יפה מאוד, ואם תמקם אותם מספיק רחוק מאוזן הצופה, כ מטר 1.20, לפחות,
תקבל סאונד מעולה.
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
אני לא חושב שיש לך הרבה ברירות. בצד שמאל אתה יכול לשים רמקול בקיר. בצד ימין אתה בבעיה. הייתי משאיר אותם בתקרה. יש אפשרות לרמקול תקרתי שמכוון בזוית.
כמו כן נזכרתי שכבר ראיתי את השרטוט הזה. חיפשתי את השרשור וגיליתי שהוא שלך. אין צורך לשכפל שרשורים, אפשר להקפיץ.
https://www.hometheater.co.il/vp2927051#2927051
כמו כן נזכרתי שכבר ראיתי את השרטוט הזה. חיפשתי את השרשור וגיליתי שהוא שלך. אין צורך לשכפל שרשורים, אפשר להקפיץ.
https://www.hometheater.co.il/vp2927051#2927051
אם אתה רוצה להוסיף עוד 2 רמקולים לאטמוס (תצורת 5.1.2), אתה יכול. תמקם אותם באותו קו של האחוריים כמטר עד מטר וחצי *לפני* הספה (בניגוד לאחוריים שנמצאים אחרי הספה).
אגב, אני מסכים עם FastardFurius שרמקולים על עמודים ייתן את הסאונד הכי נכון. החלום האמריקאי זה סלון שנראה ככה:
https://www.techlicious.com/images/av/d ... -550px.jpg
אגב, אני מסכים עם FastardFurius שרמקולים על עמודים ייתן את הסאונד הכי נכון. החלום האמריקאי זה סלון שנראה ככה:
https://www.techlicious.com/images/av/d ... -550px.jpg
-
walla246
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 204
- נתן תודות: 137 פעמים
- קיבל תודות: 2 פעמים
ניר תודהnirmv כתב:אם אתה רוצה להוסיף עוד 2 רמקולים לאטמוס (תצורת 5.1.2), אתה יכול. תמקם אותם באותו קו של האחוריים כמטר עד מטר וחצי *לפני* הספה (בניגוד לאחוריים שנמצאים אחרי הספה).
https://www.techlicious.com/images/av/d ... -550px.jpg...
לאור הסיוע של החברים כאן והמידע המקצועי שנכתב פה,
ולאור הנתונים הטכניים הקיימים במרחב,
אני מתלבט כעת בין שתי חלופות
1. הרמקולים האחוריים יהיו שקועים בתקרה במרחק של כ 80 ס"מ מהספה המרכזית הצופה לטלויזיה בזוית של כ 45 מעלות
ושני רמקולי האטמוס יהיה באמצע המרחק בין הרמקולים הקדמיים לאחוריים ,בקו ישר של הרמקולים הקדמיים
2. הרמקולים האחוריים יהיו שקועים בתקרה במרחק של כ 80 ס"מ מהספה המרכזית הצופה לטלויזיה בזוית של כ 45 מעלות
ושני רמקולי האטמוס יהיה באמצע המרחק בין הרמקולים הקדמיים לאחוריים ,בקו ישר של הרמקולים האחוריים
מהי החלופה העדיפה ?
או שלדעתכם ישנה חלופה טובה יותר
תודה רבה על כל הסיוע
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
אתה הולך על 2 אטמוס? ולא 4 ? נכון?walla246 כתב:ניר תודה......
לאור הסיוע של החברים כאן והמידע המקצועי שנכתב פה,
ולאור הנתונים הטכניים הקיימים במרחב,
אני מתלבט כעת בין שתי חלופות
1. הרמקולים האחוריים יהיו שקועים בתקרה במרחק של כ 80 ס"מ מהספה המרכזית הצופה לטלויזיה בזוית של כ 45 מעלות
ושני רמקולי האטמוס יהיה באמצע המרחק בין הרמקולים הקדמיים לאחוריים ,בקו ישר של הרמקולים הקדמיים
2. הרמקולים האחוריים יהיו שקועים בתקרה במרחק של כ 80 ס"מ מהספה המרכזית הצופה לטלויזיה בזוית של כ 45 מעלות
ושני רמקולי האטמוס יהיה באמצע המרחק בין הרמקולים הקדמיים לאחוריים ,בקו ישר של הרמקולים האחוריים
מהי החלופה העדיפה ?
או שלדעתכם ישנה חלופה טובה יותר
תודה רבה על כל הסיוע...
- DudeShemesh
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 916
- נתן תודות: 154 פעמים
- קיבל תודות: 88 פעמים
@armagedd0n
@FastandFurious
מצטער שאני קצת אוף-טופיק, אבל יש לכם המלצה למעמדים?
@FastandFurious
מצטער שאני קצת אוף-טופיק, אבל יש לכם המלצה למעמדים?
- FastandFurious
-
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5183
- נתן תודות: 1068 פעמים
- קיבל תודות: 704 פעמים
@DudeShemesh
·אם יש לך כבר זוג סראונדים עתידיים, כל מה שעליך לעשות הוא
להיכנס לאתר החברה ולחפש "באקסזוריס" מעמדים לדגם
הרמקול שלך, המלצה שלי תבדוק שם לפני הכל, במידה והם לא מוצאים חן בעיניך תאכל לבחור מעמדים אונברסליים מאמזון
(לדוגמא).
הרמקול שלך, המלצה שלי תבדוק שם לפני הכל, במידה והם לא מוצאים חן בעיניך תאכל לבחור מעמדים אונברסליים מאמזון
(לדוגמא).
Perlisten R7T
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
Accuphace
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo/Wiim Ultra
-
walla246
-
- חבר פעיל מאוד

תודה רבהFastandFurious כתב:@DudeShemesh
(לדוגמא)....
· יש לי הצעה מניסיון אישי שאני כשלתי בו :walla246 כתב:·רצ"ב שרטוט קרוב למציאות ,המלבנים הירוקים הם הספות,הספה הקצרה היא זאת שמול הטלויזיה ,ובתכנון המקורי ,הרמקולים האחוריים היו צריכים להיות ממוקמים בתקרה,וכעת חושב לשנות את מיקומם משני צידי הוטרינה שמאחורי הספה.......
הצד השני של הסלון,זה המטבח ( החלל הוא אופן ספייס ) ניתן לראות את כסאות האי
תודה לכולם על הסיוע...
יש לך ויטרינה מאחורי נקודת הישיבה העיקרית, זה בדיוק מה שיש לי וחשבתי לעצמי... לא נורא, יהיה בסדר... גם ככה אנחנו רואים סרטים בלילה.... טעות !!!! ההשתקפות של האור הורגת.
זה מפריע, בטירוף, ומעצבן. יש לנו תריס והוא סגור כמעט כל הזמן בגלל זה.
למה שלא תמקם את הטלויזיה על הקיר הארוך (במיקום של הספה הארוכה כרגע), את הספה הארוכה תהפןך כך שיהיה עם הגב למטבח. יהיה גם יותר נוח למי שעובד במטבח או יושב על האי בצד השני לראות את הטלויזיה, וגם יהיה לך במה קידמית יותר רחבה.
-
walla246
-
- חבר פעיל מאוד

ראול תודהraoul כתב:· יש לי הצעה מניסיון אישי שאני כשלתי בו :......
יש לך ויטרינה מאחורי נקודת הישיבה העיקרית, זה בדיוק מה שיש לי וחשבתי לעצמי... לא נורא, יהיה בסדר... גם ככה אנחנו רואים סרטים בלילה.... טעות !!!! ההשתקפות של האור הורגת.
זה מפריע, בטירוף, ומעצבן. יש לנו תריס והוא סגור כמעט כל הזמן בגלל זה.
למה שלא תמקם את הטלויזיה על הקיר הארוך (במיקום של הספה הארוכה כרגע), את הספה הארוכה תהפןך כך שיהיה עם הגב למטבח. יהיה גם יותר נוח למי שעובד במטבח או יושב על האי בצד השני לראות את הטלויזיה, וגם יהיה לך במה קידמית יותר רחבה....