@suf
·
תרגע, לא אומר שאתה משקר, לא זאת הכוונה.
שאלתי מאיפה רכשת כי אם רכשת מחנות מתמחה היית יכול לצאת מזה בקלות כנראה אפילו לא מול היבואן
אני ראיתי 3 מסכי C8 שונים גם אצל חברים ואין את התופעה הזאת, אני לא מדבר על משחקי הכס כי זה לא מעניין אם התופעה רק שם.
אז אם יש אצלך תקלה או שאתה לא מבסוט מהמסך, תחזיר, תעבוד מול החנות שקנית ותעזר בהם.
ממש לא עובד בLG, כל חיי הייתי עם פלאסמות של פנסוניק ולצערי היבואן פשט רגל אז LG הייתה הבחירה הכי קרובה וטובה שיש, פעם ראשונה שיש לי מוצר של LG בבית.
ודבר הוסף, ניסית אולי ללכת למישהו אחר עם מסך דומה ולבדוק איך רואים אצלו?
אולי לקפוץ לחנות מתמחה ולבדוק שם?
חוות דעת סובייקטיבית LG Oled
- ambar
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- נתן תודות: 37 פעמים
- קיבל תודות: 104 פעמים
עם C8 65 וגם רואים על הפנים במשחקי הכס, והסדרה החדשה לוחם שיש שם הרבה סצינות כהות. פשוט איכות מזעזעת.kingshoko כתב:אין סיכוי שזה המצב כמו שאתה מציג ומראה פה בתמונות אצל כל מי שרכש c8 65
זה לא הגיוני.
מאיפה רכשת?...
שילוב של שידור נחות ביס והקושי של המסך בסצינות האלה.
כמובן שברגע שהמקור איכותי אין זכר לכל התופעות האלה!
pessik
אין לי תשובה והלקוחות לא צריכים לספק אותה אלא היצרן.
העובדה שהעיוותים מופיעים אצל חלק מהצרכנים והיצרן מודה בקיומם מספיקה, לעניות דעתי, להעיד על קיומה.
אין לי את הסטטיסטיקה של הבעיות מול התלונות עליהם בפורומים אבל נראה לי שהיא אינה עומדת על 100% אלא על הרבה פחות, תקן אותי אם אני
טועה.
מה שלא מובן לי הוא:
מדוע אתה ואחרים מתעקשים להוכיח לנו שאנחנו לא באמת רואים מה שאנחנו רואים?
אין לי תשובה והלקוחות לא צריכים לספק אותה אלא היצרן.
העובדה שהעיוותים מופיעים אצל חלק מהצרכנים והיצרן מודה בקיומם מספיקה, לעניות דעתי, להעיד על קיומה.
אין לי את הסטטיסטיקה של הבעיות מול התלונות עליהם בפורומים אבל נראה לי שהיא אינה עומדת על 100% אלא על הרבה פחות, תקן אותי אם אני
טועה.
מה שלא מובן לי הוא:
מדוע אתה ואחרים מתעקשים להוכיח לנו שאנחנו לא באמת רואים מה שאנחנו רואים?
·woodyg כתב:מדוע אתה ואחרים מתעקשים להוכיח לנו שאנחנו לא באמת רואים מה שאנחנו רואים?...
איך הגעת למסקנה שאני לא מאמין לך ?? מאמין לך לגמרי !
וגם צירפת תמונות שממחישות היטב את התופעה
למעשה אתה הצלת אותי :
בזכות חוות דעתך וחוות דעתם של עוד רבים אחרים שיש להם עין רגישה
אני מעכב את הרכישה . אחרת גם אני הייתי מצטרף לרשימה (הארוכה) של מאוכזבי OLED
שתיהיה לך שבת שלום
בהצלחה