מעבר מהוט לסלקום
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
כיום יש תשתית אינטרנט של בזק עם ראוטר ADSL2 מוגבל ל 15MB. טלויזיה בכבלים של הוט עם 3 ממירים. קו טלפון ביתי של בזק.
שוקלים לעבור לטריפל של סלקום. יש לי כמה שאלות טכניות בהקשר להחלפת התשתית.
האם לקחת את הראוטר של סלקום או לקנות ראוטר פרטי ברמה טובה. הבנתי שיש בעיות עם יציבות החיבור לאינטרנט כאשר הציוד של סלקום. מצד שני הם אומרים שלא יהיו אחראים במידה ויש תקלה והראוטר לא שלהם.
האם מומלץ לחבר את הממירים לאינטרנט על תשתית הוט באמצעות מתאמי מוקה ?
אם לוקחים קו טלפון ביתי של סלקום במסגרת חבילת טריפל, איך הם מזינים את נקודות הטלפון הקיימות בבית ?
האם לקחת את הראוטר של סלקום או לקנות ראוטר פרטי ברמה טובה. הבנתי שיש בעיות עם יציבות החיבור לאינטרנט כאשר הציוד של סלקום. מצד שני הם אומרים שלא יהיו אחראים במידה ויש תקלה והראוטר לא שלהם.
אם לוקחים קו טלפון ביתי של סלקום במסגרת חבילת טריפל, איך הם מזינים את נקודות הטלפון הקיימות בבית ?
-
kalda01
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3099
- שם מלא: דני קלמר
- נתן תודות: 48 פעמים
- קיבל תודות: 41 פעמים
·כן, זה ברור לי שניתן לעשות....אז הסיבה לשים ראוטר פרטי זה רק כדי לחזק את ה WIFI ? מעבר לזה הראוטר של ספקיות האינטרנט אמור לתת חיבור קווי יציב ??dmitrys כתב:למיטב ידיעתי, לא ניתן להשתמש בטלפון הביתי של סלקום ללא הממיר שלהם.
אצלי ראוטר פרטי מחובר קוית לראוטר של סלקום, והוייפיי בבית מגיע מהראוטר הפרטי....
כן, אני משתמש בראוטר פרטי לחיזוק הוייפיי. יש לי בעיות בקליטה בחדרים מסוימים. אני משתמש גם במגדיל טווח.
חיבור קוי אכן יציב. יש לי טלויזיה עם נטפליקס 4K מחוברת קוית לראוטר של סלקום, ושם אין בעיות כשיש אטרנט.
כל כמה ימים האינטרנט מתנתק למספר דקות בודדות. לא יודע אם זה בעיה של סלקום, של בזק, או משהו לוקאלי באיזור שלי.
חיבור קוי אכן יציב. יש לי טלויזיה עם נטפליקס 4K מחוברת קוית לראוטר של סלקום, ושם אין בעיות כשיש אטרנט.
כל כמה ימים האינטרנט מתנתק למספר דקות בודדות. לא יודע אם זה בעיה של סלקום, של בזק, או משהו לוקאלי באיזור שלי.
- uh99
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3783
- נתן תודות: 1143 פעמים
- קיבל תודות: 187 פעמים
ידוע לך שאפשר להתשמש בתשתית של הוט עם מודם כבלים סלקוםkalda01 כתב:כיום יש תשתית אינטרנט של בזק עם ראוטר ADSL2 מוגבל ל 15MB. טלויזיה בכבלים של הוט עם 3 ממירים. קו טלפון ביתי של בזק.
אם לוקחים קו טלפון ביתי של סלקום במסגרת חבילת טריפל, איך הם מזינים את נקודות הטלפון הקיימות בבית ?...