בעייה דחופה בנושא טרנספורמטור 220 ל 110
שלום רב ,
רכשתי בארה"ב וידיאו /די וי די/מקליט של פנסוניק הדורש בנקודת הכניסה 120V 34W 60 HZ
רכשתי טרנספורמטור סטנדרטי 220 ל 110 עד 100W אך המכשיר נדלק אך מסרב להמשיך בתהליך האתחול , בשיחה עם המחלקה הטכנית בארה"ב הם טוענים שהמכשיר חייב לעבוד על 60 HZ השאלה אם קיים פתרון בארץ ? והיכן אוכל לרכוש אותו ?
אני חייב תשובה ממש דחוף אחרת אאלץ לשלוח את המכשיר בחזרה וממש חבל לי
תודה אלי
רכשתי בארה"ב וידיאו /די וי די/מקליט של פנסוניק הדורש בנקודת הכניסה 120V 34W 60 HZ
רכשתי טרנספורמטור סטנדרטי 220 ל 110 עד 100W אך המכשיר נדלק אך מסרב להמשיך בתהליך האתחול , בשיחה עם המחלקה הטכנית בארה"ב הם טוענים שהמכשיר חייב לעבוד על 60 HZ השאלה אם קיים פתרון בארץ ? והיכן אוכל לרכוש אותו ?
אני חייב תשובה ממש דחוף אחרת אאלץ לשלוח את המכשיר בחזרה וממש חבל לי
תודה אלי
רכשתי את הטרנספורמטור בחנות לצרכי חשמל ואלקטרוניקה . על הקופסא רשום TRANSFORMER באנגלית
בכל מקרה משהו הסביר לי שבישראל זרם החשמל מגיע 220V ו 50HZ ולא ניתן להפוך את ה 50 ל 60 אלא ע"י ממיר או שנאי מיוחד
ורציתי לדעת אם משהו נתקל בעבר בבעיה דומה ואיך הוא פתר אותה
תודה
בכל מקרה משהו הסביר לי שבישראל זרם החשמל מגיע 220V ו 50HZ ולא ניתן להפוך את ה 50 ל 60 אלא ע"י ממיר או שנאי מיוחד
ורציתי לדעת אם משהו נתקל בעבר בבעיה דומה ואיך הוא פתר אותה
תודה
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
יעש ממירים דיגיטלים מיוצבים מ220 ל110, עולים כמה מאוד שקלים והם פותרים את בעיית התדר.
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- shmulikwe
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1646
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
צריך לשים לב, יש ממירים אשר טובים רק למוצרים עם גופי חימום, הם לא טובים למוצרים אלקטרונים, בד"כ עולים כמה עשרות שקלים ומצויין עליהם 1600 וואט.InbarHovav כתב:יעש ממירים דיגיטלים מיוצבים מ220 ל110, עולים כמה מאוד שקלים והם פותרים את בעיית התדר....
הממירים שעינבר התכוונה, עולים הרבה יותר.
שמוליק ו.
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
מפתיע ביותר.
לדעתי זה לא קשור. יש לי המון ציוד שאני בודק ויש לי טרנספורמטור טוב ישראלי שעובד ב-50HZ ולא היה מכשיר אחד (נגן DVD, או אחרים) שהתקשו לעבוד איתו.
אם אין לך ברירה, כדאי לגשת למעבדה ולנסות לראות אם אפשר פשוט להחליף לך את כל הספק כח לאחד שיעבוד עם 220V.
לדעתי זה לא קשור. יש לי המון ציוד שאני בודק ויש לי טרנספורמטור טוב ישראלי שעובד ב-50HZ ולא היה מכשיר אחד (נגן DVD, או אחרים) שהתקשו לעבוד איתו.
אם אין לך ברירה, כדאי לגשת למעבדה ולנסות לראות אם אפשר פשוט להחליף לך את כל הספק כח לאחד שיעבוד עם 220V.
- udif
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2079
- נתן תודות: 16 פעמים
- קיבל תודות: 78 פעמים
גם לדעתי התדר זה לא העניין.
לפני 30 שנה הורי הביאו מארה"ב רדיו שעון שתוכנן להסתמך על תדר הרשת בשביל להציג את השעה.
כשחיברנו אותו בארץ דרך שנאי, השעון התחיל לפגר, והתקדם כל שעה רק 50 דקות
בסוף פרקנו את הרדיו, מצאנו מה היה מספר המודל של מודול השעון הפנימי, והתברר שניתן לחבר איזשהו פין ולהעביר אותו למצב של 50Hz
לפני 30 שנה הורי הביאו מארה"ב רדיו שעון שתוכנן להסתמך על תדר הרשת בשביל להציג את השעה.
כשחיברנו אותו בארץ דרך שנאי, השעון התחיל לפגר, והתקדם כל שעה רק 50 דקות
בסוף פרקנו את הרדיו, מצאנו מה היה מספר המודל של מודול השעון הפנימי, והתברר שניתן לחבר איזשהו פין ולהעביר אותו למצב של 50Hz