אז אם לא אלקטרוניקס פרו? מי כן?
חברים יקרים,
ראשית חג שמח לכולם ותודה מראש לכל העונים.
אני בימים אלו במסע אחרי טלוויזיית 55" או 65" (עוד לא הוחלט סופית) ואני קורא פה המון ביקורות שלילות על חברת אלקטרוניקס-פרו. על השירות הרע שלהם, על ההתקנות חסרות האחריות שלהם והבבנתי שהם החברה שמספקת שירותי מעבדה לחברת סמליין של סמסונג.
ולכן רציתי לשאול, אם לא אלקטרוניקס פרו? אז מי כן? איזו חברות כן מומלצות וכן נותנות שירות טוב מבחינת מעבדה (במידה וצריך), התקנה מסודרת, לפי הוראות היצרן וכו?
שוב תודה מראש לכל העונים.
ראשית חג שמח לכולם ותודה מראש לכל העונים.
אני בימים אלו במסע אחרי טלוויזיית 55" או 65" (עוד לא הוחלט סופית) ואני קורא פה המון ביקורות שלילות על חברת אלקטרוניקס-פרו. על השירות הרע שלהם, על ההתקנות חסרות האחריות שלהם והבבנתי שהם החברה שמספקת שירותי מעבדה לחברת סמליין של סמסונג.
ולכן רציתי לשאול, אם לא אלקטרוניקס פרו? אז מי כן? איזו חברות כן מומלצות וכן נותנות שירות טוב מבחינת מעבדה (במידה וצריך), התקנה מסודרת, לפי הוראות היצרן וכו?
שוב תודה מראש לכל העונים.
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3547
- נתן תודות: 1109 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
אתה קונה שירות או טלוויזיה?
תתמקד בלמצוא מסך שאתה אוהב.
אחוז התקלות נמוך ואם כבר זה קורה אז אפשר לקבל פתרון גם במקרה של שירות לא טוב.
הסיכון לא גבוה, יש סיפורי שירות לכל חברה.
תתמקד בלמצוא מסך שאתה אוהב.
אחוז התקלות נמוך ואם כבר זה קורה אז אפשר לקבל פתרון גם במקרה של שירות לא טוב.
הסיכון לא גבוה, יש סיפורי שירות לכל חברה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- yuria
- חבר מביא חבר

- תגובות: 4181
- נתן תודות: 103 פעמים
- קיבל תודות: 238 פעמים
במידה ואתה רוכש מסך תקנה מסך מחנות מתמחה איכותית ובמידת הצורך היא תעזור לך בקבלת שירות איכותי בתיקון המוצר מול מעבדת השירות...
מסך אולד LG65C8.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
רסיבר Marantz SR7015
רמקולים פולק אודיו S20+S30.
סראונד ביפולר מוניטור אודיו.
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
@VanHalen
·
אני בגישה שלך,
נכון שנדיר שיש תקלות, אבל כשיש תקלה הכאב ראש לא שווה את זה,
אני גם מתחיל בגישושים לטלויזיה חדשה ונראה לי שטלויזיה עם אחריות של ח.י זו האופציה היחידה כרגע.
·
אני בגישה שלך,
אני גם מתחיל בגישושים לטלויזיה חדשה ונראה לי שטלויזיה עם אחריות של ח.י זו האופציה היחידה כרגע.
צודק, אני גם אותה בגישהVanHalen כתב:תפיסה ישראלית מוטעה.
אם היינו עושים חרם צרכנים על נותני שירות מחפירים כמו בכל מדינה מתוקנת, לא היינו במצב הזה היום.
ח.י. הם מעל הממוצע המחפיר ולכן אין אופציה אחרת מבחינתי.
חבל שאני במיעוט...
אלקטרוניקס פרו מתחלקת למס' תתי גופים בהתאם לחברות שלהם היא אמורה לתת שירות
השרות של אלקטרוניקס פרו בכל הקשור לסוני שזה אומר אספקה, התקנה וכו' שונה מהוטית מחלקת השרות של אלקטרוניקס פרו לסמסונג .אלו שני חטיבות שונות בתוך אלקטרוניקס פרו . מתקינים של אלקטרוניקס פרו עבור סוני לא יעבדו מול סמסונג והפוך בכל אופן אני מסתמך ממה שנאמר על על ידי נותני השירות של אחקטורניקס פרו לסוני אם נסיון טוב גם אצלי וגם אצל חברים שרכשו סוני
השרות של אלקטרוניקס פרו בכל הקשור לסוני שזה אומר אספקה, התקנה וכו' שונה מהוטית מחלקת השרות של אלקטרוניקס פרו לסמסונג .אלו שני חטיבות שונות בתוך אלקטרוניקס פרו . מתקינים של אלקטרוניקס פרו עבור סוני לא יעבדו מול סמסונג והפוך בכל אופן אני מסתמך ממה שנאמר על על ידי נותני השירות של אחקטורניקס פרו לסוני אם נסיון טוב גם אצלי וגם אצל חברים שרכשו סוני
נערך לאחרונה על ידי shay1 ב 23/04/2019 23:34, נערך פעם 1 בסך הכל.
כשאתה מת אתה לא יודע שאתה מת ,רק לאחרים זה קשה.
אותו דבר כשאתה טיפש.
אותו דבר כשאתה טיפש.
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
אני בעצמי שהזדעזעתי מסיפורים של אלקטרוניקס - החלטתי לא לרכוש מוצרים של נותני השרות .PayneBack3 כתב:@VanHalen
·
אני בגישה שלך,
אני גם מתחיל בגישושים לטלויזיה חדשה ונראה לי שטלויזיה עם אחריות של ח.י זו האופציה היחידה כרגע....
היבואן יודע טוב עם מה הוא מתמודד !
הוא יודע ומכיר היטב את נותן לו שרות למעבדת התיקונים .
אך ליבואן לא איכפת לשמוע את זעקותיהם וכאבם של הלקוחות .
החלטתי לא לרכוש שום מוצר שבו אלקטרוניקס מתעסקת בו .
אך היא מתעסקת כמעט עם הכול ! SAMSUNG SONY PANASONIC MASIMO
אני בעלו הגאה של סאמסונג מלפני עשור (B750) מכיר את התמונה היפייפיה שהיא מעניקה. בזכות הפאנל...
ולא יכול לפזול ל LG...
נכון תפסו אותי בביצים...
אתמול באופן ספונטני לא התכוונתי כלל לרכוש טלויזיה , נכנסתי לאלם וזהו.... הלכתי על סאמסונג והתפללתי לאל שלא אזדקק לנותן השרות כלל .
אנו כצרכנים בלי כוח השפעה גדול , - אבל לא עושים כלום בנידון !
תראו מה קורה במחאת האפודים ? כולם מאוגדים .
אבל פה .... זה סיפור אחר לגמרי.
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
@shlomis1zzz
·
אני מצטער אבל אתה חלק מהבעיה, במקום לעשות חרם על המוצרים האלו בגלל שהם משתמשים בנותן שירות כל כך גרוע (אתה בעצמך אומר כמה הוא גרוע) אתה בכל זאת קונה,
לא חייב לצאת לרחוב עם אפודים (למרות שזה מאוד יעזור), פשוט לא לקנות, פגיעה בהכנסות משפיעה הכי הרבה.
·
אני מצטער אבל אתה חלק מהבעיה, במקום לעשות חרם על המוצרים האלו בגלל שהם משתמשים בנותן שירות כל כך גרוע (אתה בעצמך אומר כמה הוא גרוע) אתה בכל זאת קונה,
לא חייב לצאת לרחוב עם אפודים (למרות שזה מאוד יעזור), פשוט לא לקנות, פגיעה בהכנסות משפיעה הכי הרבה.
- boren
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3834
- שם מלא: אורן
- נתן תודות: 271 פעמים
- קיבל תודות: 496 פעמים
@shlomis1zzz - אם אתה רוצה מוצר של סמסונג ולא רוצה לקנות עם שירות של אלקטרוניקס פרו, יש פתרון. קנה את אותו מוצר ביבוא אפור. על הדרך תחסוך כמה מאות שקלים.
אגב, אני קניתי יבוא רשמי ולפחות שלב ההתקנה עבר בצורה חיובית. מקווה שלא אזדקק לשירות מעבר אליו.
אגב, אני קניתי יבוא רשמי ולפחות שלב ההתקנה עבר בצורה חיובית. מקווה שלא אזדקק לשירות מעבר אליו.
- shlomis1zzz
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1577
- נתן תודות: 912 פעמים
- קיבל תודות: 123 פעמים
אני אלפית מאחוזון ....PayneBack3 כתב:@shlomis1zzz
·
לא חייב לצאת לרחוב עם אפודים (למרות שזה מאוד יעזור), פשוט לא לקנות, פגיעה בהכנסות משפיעה הכי הרבה....
נכון , אנחנו בוכים ובוכים כמו במחאת הקוטג' וכמו במחאות האחרות ,
אבל ברגע האמת כולם עם הזנב בין הרגליים .
תראה אני לא כל יום קונה טלוויזיה ובשקט יכלתי לרכוש QLED .
אך הפחד שמסך כזה יחזור עם שריטות (כמו שאני קראתי פה) או יקרה לו אסון ,
ובהמלצת vivi (מקווה שאני לא טועה) עדיף לרכוש מיבואן מקביל במחיר מופחת / לא להשקיע סכום עתק על טלויזיה ע"מ שהשינה בלילה תהיה שקטה יותר .
וזה מה שעשיתי , לא השתוללתי יתר על המידה .