מקרן קול תומך DOLBY ATMOS

אודיו בקולנוע-ביתי ופורמטים רב-ערוציים - רסיברים, מגברי כח-רב ערוציים, פרוססורי-אודיו וכו'
שלח תגובה
Omer11996 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי אני מתעניין בלרכוש מקרן קול שתומך בDOLBY ATMOS
תקציב עד 2600 שקלים בערך אשמח להצעות
שמעתי על הLG SK8 אבל נשמע הזוי ביחס למחיר

עופרפולק
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 7405
נתן תודות: 21 פעמים
קיבל תודות: 503 פעמים

שליחה #2 

כי קוראים לו lg זה הזוי ? אבל אם זה היה ימהה היה בסדר . ואולי מה שאתה מחפש יש רק ל lg ?
Sony 1040
Monitor mass

Omer11996 פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 23
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #3 

עופרפולק כתב:כי קוראים לו lg זה הזוי ? אבל אם זה היה ימהה היה בסדר . ואולי מה שאתה מחפש יש רק ל lg ?
...
לא, זה הזוי המחיר שלו וגם העניין שאין לו רמקולים למעלה, יש לו רק 2 רמקולים בחזית.
כל המקרני קול באטמוס מתחילים בסביבות ה2500 ע"פ מה שראיתי.

alonm1982
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 63
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 3 פעמים

SK10Y

שליחה #4 

במחיר הזה לך על ה SK10Y...מתאים לתקציב ואין יותר טוב לפחות בארץ.

aviarmo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 7 פעמים

שליחה #5 

יש לי את ה- SK10 שמחובר ל- Apple TV 4K סרטים עם Dolby Atmos נשמעים מצוייין בסלון הפתוח. רק חשוב להשיג כבלים HDMI איכותיים LG ממליצים על כבל עם premium HDMI certification logo.

מומלץ הכבל Belkin Ultra High Speed 4K HDMI Cable ש- Apple ממליצים עליו ותומך עד 48Gbps (כרגע עם כבלים אחרים וחווה איבוד סאונד בסרטים עם Dolby Atmos)

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #6 

Omer11996 כתב:היי אני מתעניין בלרכוש מקרן קול שתומך בDOLBY ATMOS
תקציב עד 2600 שקלים בערך אשמח להצעות
שמעתי על הLG SK8 אבל נשמע הזוי ביחס למחיר
...
·

בשביל מה זה טוב? אתה באמת מצפה לקבל אפקט אטמוס ממקרן קול? מקרנים לא מסוגלים אפילו ליצר אפקט סראונד 5.1 והם מתקשים ליצר במת סטריאו משכנעת... דבר היחיד שהם משפרים ביחס לרמקולי הטלויזיה זה את העוצמה ואיכות השמע. מקרן קול זה מכשיר שנועד לקשישים המתקשים לשמוע את קריין החדשות מרמקולי הטלויזיה... משום מה הם משווקים כתחליף זול למערכת קולנוע ביתי... חבל על הכסף...

aviarmo
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 113
נתן תודות: 7 פעמים

שליחה #7 

@BARBIE
·
לא כולם יכולים/רוצים להתקין מערכת רמקולים בסלון או יכולים להרשות לעצמן חדר קולנוע ביתי. sound bar נועד בדיוק למקרים אלו. ברור שזאת פשרה אבל בין הכל או כלום זאת הפשרה הכי מתאימה לסלון עם טלויזיה (אכן ה- LG לא מציינים במוזיקה אבל מראש אצלי זה נועד לסרטים)
גם אני לא האמנתי בפתרון שכזה אך לאחר שקראתי ביקורות ורכשתי (זה מה שמאפשר הסלון שלי) ראיתי שהשד אינו נורא ואפילו הופתעתי מאוד לטובה.
דרך אגב, האם שמעת sound bars שתומכים ב dolby atmos שאתה קובע נחרצות את מה שכתבת !

שלח תגובה

חזור אל “אודיו רב-ערוצי (ק''ב)”