שלום!
אני בעל מחשב HTPC כבר מספר חודשים, ויש מספר בעיות שפשוט אף פעם לא היה לי כוח להתמודד איתן, עד עכשיו..
הבעיה החמורה ביותר, היא שבכל פעם שאני צופה בטלוויזיה דרך הוויסטה מדיה סנטר, אחרי משהו כמו 20 דקות, השידור מתחיל לקרטע, המנורה האדומה של הדיסק הקשיח במחשב מראה על עבודה כל הזמן, אי אפשר להעביר ערוץ, אי אפשר לצאת, המחשב פשוט תקוע, וצריך רסטרט.
ניסיתי להחליף DECODER וכרגע אני עם PUREVIDEO DVD DECODER של NVIDIA, שום דבר לא עזר...
רצוי לציין שבראיית תוכן מוקלט מהטלוויזיה או ווידאו מהמחשב הבעיה לא קיימת.. רק בשידור חי.
בעיה נוספת, היא בלוח שידורים..
בגלל שאני מחובר ל YES דרך אנטנה אנלוגית, אין לי אפשרות לקבל את המדריך שידורים המקורי מהמדיה סנטר ( מייקרוסופט המטומטמים.. ), ונאלצתי להתקין MEGAEPG, עכשיו כשהתקנתי הכל היה טוב ויפה, עד שעברו מספר ימים וראתי שפשוט הפירוט שידורים נעלם בחלק מהערוצים עם הזמן שחולף, עד שלא קיים בכלל ( התיישן, ולא מוריד מחדש ) הפעלתי את ההורדת העידכון והכל ( גם כשזה שאל אותי על הזה עם השלושה ימים ) אבל זה אומר שזה הוריד בהצלחה, אבל בפועל כלום לא קרה!
ברגע שהתקנתי מחדש את הלוח שידורים, זה העלים לי את כל הערוצים שלקח לי שעות לסדר, והייתי צריך לסדר שוב לפי הסדר, ולהתאים לכל ערוץ את הלוח שידורים ( בגלל האנלוגיה.. ), ואז זה שוב עבד, ואחרי שבוע הכל נעלם שוב.. וחוזר חלילה.
אם למישהו יש בבקשה איזשהו פיתרון לבעיות הללו, זה יכול לעזור מלא, ולחסוך לי הרבה זמן ועצבנות שכבר נתתי לזה...
בתודה גדולה גדולה מראש! גיא.