קנית מקרן מאמזון
היי
בסוף ביצוע ההזמנת מקרן באמזון יש בחשבון :
Estimated tax to be collected - 0$
Import fees Deposit - 249$
יש מקרנים שאין להם את החיוב של ה 249 דולר .מה זה אומר ?האם בשיחרור המוצר בארץ יכולים להפתיע בתשלום נוסף?
אשמח לעזרה תודה רבה
יש מקרנים שאין להם את החיוב של ה 249 דולר .מה זה אומר ?האם בשיחרור המוצר בארץ יכולים להפתיע בתשלום נוסף?
אשמח לעזרה תודה רבה
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·Barel77 כתב:היי
אשמח לעזרה תודה רבה...
מאוד פשוט
במידה ואמזון הוא המוכר ולא צד ג׳ ,שמוכר דרך אמזון, המחיר שאתה רואה זה סוף פסוק לא תשלם שקל יותר ולעיתים יש מצב לקבל אפילו החזר ,במידה ואמזון יחויבו לשלם פחות מכס ממה שחייבו אותך , ההפך לא יקרה .
בהצלחה
מאיזה אמזון אתה מנסה לקנות?
נסה את אמזון גרמניה מאחר ובאמזון ארה"ב הרבה מקרנים לא נשלחים לארץ כי אם אינם מתאימים לרשת החשמל שלנו.
את המקרן שלי קניתי מאמאזון גרמניה, המחיר שהם כותבים זה סופי ולרוב תקבל החזרה, אני קיבלתי החזר של 1000 שקלים.
נסה את אמזון גרמניה מאחר ובאמזון ארה"ב הרבה מקרנים לא נשלחים לארץ כי אם אינם מתאימים לרשת החשמל שלנו.
את המקרן שלי קניתי מאמאזון גרמניה, המחיר שהם כותבים זה סופי ולרוב תקבל החזרה, אני קיבלתי החזר של 1000 שקלים.
- topprojector
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 229
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 17 פעמים
איזה מקרן אתה מנסה לרכוש?
הזמנתי לפני כשנה מקרן מאמזון אמריקאי (sold and shipped by amazon) בכ1200$ עם ספק כוח אוניברסלי מובנה, הכל הלך מאד חלק כמו עם כל הרכישות מאמזון בנסיוני. כעבור כמה חודשים זיכו בכ180 דולר בגלל חישוב של מס דה פקטו שהיה יותר נמוך מהמשוער בעת הרכישה.
במקרים מסוימים אתה תראה אם המוצר אכן נשלח לארץ רק בשלב הסופי של ההזמנה. נתקלתי במקרים בהם בעמוד הראשי נכתב על המוצר שהוא לא נשלח לארץ, אבל לאחר הוספתו לעגלת הקניות ומעבר לשלב סגירת העסקה התברר שהוא כן נשלח.
במקרים מסוימים אתה תראה אם המוצר אכן נשלח לארץ רק בשלב הסופי של ההזמנה. נתקלתי במקרים בהם בעמוד הראשי נכתב על המוצר שהוא לא נשלח לארץ, אבל לאחר הוספתו לעגלת הקניות ומעבר לשלב סגירת העסקה התברר שהוא כן נשלח.
- istarmini
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 17929
- נתן תודות: 1146 פעמים
- קיבל תודות: 2494 פעמים
·ShayGTi כתב:מאיזה אמזון אתה מנסה לקנות?
את המקרן שלי קניתי מאמאזון גרמניה, המחיר שהם כותבים זה סופי ולרוב תקבל החזרה, אני קיבלתי החזר של 1000 שקלים....
עד היום לא נתקלתי במקרנים שהם לא 110/220v ללא קשר איפה קונים אותם.