בעיה רצינית במאווררים במחשב הנייד שלי.
שלום לכולם
יש ברשותי מחשב נייד של אסוס, בדגמו המלא: Asus rog strix gl503vm (מחשב גיימינג).
בעיקרון, אני לא משחק איתו. אין לי עליו גם שום משחק כבד(בלי קשר לכבד, יש לי רק משחק אחד על המחשב הזה וזה FOOTBALL MANAGER, כבד הוא בטוח לא.).
בכל מקרה, בתקופה האחרונה המחשב התחיל לעשות לי בעיות נוראיות עם המאווררים, רועשים נורא, מתחמם נורא, אין לי מושג מה נסגר.
שום תוכנה אינה פועלת, הכל כרגיל. הדבר היחיד שפתוח זה הגוגל כרום. חשבתי אולי זה התוספים בדפדפן, מחקתי אותם וזה גם כן לא קשור.
בבקשה תעזרו לי, אני רוצה שהאופציה לשלוח למעבדה תהיה האופציה האחרונה.
אגב
נכנסתי לביוס, המאוורר הראשון היה על 2700RPM והשני היה על 5700RPM(כן, מעל 5 אלף.)
יש ברשותי מחשב נייד של אסוס, בדגמו המלא: Asus rog strix gl503vm (מחשב גיימינג).
בעיקרון, אני לא משחק איתו. אין לי עליו גם שום משחק כבד(בלי קשר לכבד, יש לי רק משחק אחד על המחשב הזה וזה FOOTBALL MANAGER, כבד הוא בטוח לא.).
בכל מקרה, בתקופה האחרונה המחשב התחיל לעשות לי בעיות נוראיות עם המאווררים, רועשים נורא, מתחמם נורא, אין לי מושג מה נסגר.
שום תוכנה אינה פועלת, הכל כרגיל. הדבר היחיד שפתוח זה הגוגל כרום. חשבתי אולי זה התוספים בדפדפן, מחקתי אותם וזה גם כן לא קשור.
בבקשה תעזרו לי, אני רוצה שהאופציה לשלוח למעבדה תהיה האופציה האחרונה.
אגב
נכנסתי לביוס, המאוורר הראשון היה על 2700RPM והשני היה על 5700RPM(כן, מעל 5 אלף.)
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
תעשה סריקת וירוסים ומאלוויר
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אם סרקת איפסת וסרקת שוב ואין כלום
ואתה בטוח שאין כלום
אז גש למעבדה
ואתה בטוח שאין כלום
אז גש למעבדה
- חיבה_לריבה
-
- חבר פעיל

- תגובות: 64
- נתן תודות: 6 פעמים
- קיבל תודות: 11 פעמים
לפתוח, לנקות תמאווררים ואולי גם לשמן אותם אם אתה רואה שהם לא רצים חלק ולהחליף משחה טרמית.
אתה יכול לשלם למעבדה מאות שקלים שתעשה את זה בשבילך או לקנות איזה סט בסגנון זה שכנראה יספיק לך לכמה שנים של תיקוני אלקטרוניקה וללמוד לעשות את הדברים האלה בעצמך. זה ממש לא מדע טילים ובסך הכל צריך לפתוח כמה ברגים, כמה קליפסים ולהיות עדין
אתה יכול לשלם למעבדה מאות שקלים שתעשה את זה בשבילך או לקנות איזה סט בסגנון זה שכנראה יספיק לך לכמה שנים של תיקוני אלקטרוניקה וללמוד לעשות את הדברים האלה בעצמך. זה ממש לא מדע טילים ובסך הכל צריך לפתוח כמה ברגים, כמה קליפסים ולהיות עדין
- michaelfar
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 234
- נתן תודות: 21 פעמים
- קיבל תודות: 15 פעמים
כשהמחשב כבוי ספריי אוויר דחוס בפתחי אוורור