פלזמה 42" עד 7000 ש"ח
אני מתאר לעצמי שכבר יש שרשורים רבים דומים לזה ובכל זאת:
הבטחתי לחבר לעזור לו לבחור פלזמה 42" (האמת שגם 37 יספיק לו אבל אין מבחר) בסכום של עד 7000 ש"ח. אני מתכוון להביא אותו למצב שיקבל החלטה בין 2-3 אפשרויות.
רזולוציה יכולה להיות EDTV, כניסת HDMI לא חשובה.
מחובר ליס.
יש משהו מומלץ לפני שמתחילים בשיטוטים?
הבטחתי לחבר לעזור לו לבחור פלזמה 42" (האמת שגם 37 יספיק לו אבל אין מבחר) בסכום של עד 7000 ש"ח. אני מתכוון להביא אותו למצב שיקבל החלטה בין 2-3 אפשרויות.
רזולוציה יכולה להיות EDTV, כניסת HDMI לא חשובה.
מחובר ליס.
יש משהו מומלץ לפני שמתחילים בשיטוטים?
תודה.
לבחור אין מערכת ק"ב אז יש בעיה עם הפנסוניק (רוצים על זה עוד 900 ש"ח).
הסמסונג נראית בחירה טובה. לי יש Q7 ואני מאד מרוצה.
מה לגבי ה 42WP66 של טושיבה? אני יודע שלא הם מייצרים את המסך וגם נראה לי שאלו שנמכרים במחירים הטובים הם בייבוא פרללי וזה לא בא בחשבון.
לבחור אין מערכת ק"ב אז יש בעיה עם הפנסוניק (רוצים על זה עוד 900 ש"ח).
הסמסונג נראית בחירה טובה. לי יש Q7 ואני מאד מרוצה.
מה לגבי ה 42WP66 של טושיבה? אני יודע שלא הם מייצרים את המסך וגם נראה לי שאלו שנמכרים במחירים הטובים הם בייבוא פרללי וזה לא בא בחשבון.
למה דווקא מסך EDTV הוא יודע שעוד מעט יכנסו שידורי HD ?
חבל שהוא יקנה אחרי זה עוד טלויזיה או שפשוט סתם יתבאס שהוא קנה טלויזיה שלא תומכת בHD REDY לפחות
תאמת אם הוא יוסיף עוד 2500 בערך אם אני לא טועה הוא יוכל לקחת Q91 או שיחפש בעודפים Q7.
חבל שהוא יקנה אחרי זה עוד טלויזיה או שפשוט סתם יתבאס שהוא קנה טלויזיה שלא תומכת בHD REDY לפחות
תאמת אם הוא יוסיף עוד 2500 בערך אם אני לא טועה הוא יוכל לקחת Q91 או שיחפש בעודפים Q7.
uknowmy - כתוב במפורש בכותרת ההודעה וגם בהודעה הראשונה שיש הגבלת מחיר של 7000 ש"ח, אז לא ברור שאין עוד 2500 ש"ח להוציא? חוצמזה - שידורי HD לא מעניינים את הבחור. אם זה היה מעניין אותו בטח היה חבר באתר...uknowmy כתב:למה דווקא מסך EDTV הוא יודע שעוד מעט יכנסו שידורי HD ?
תאמת אם הוא יוסיף עוד 2500 בערך אם אני לא טועה הוא יוכל לקחת Q91 או שיחפש בעודפים Q7....
reuveney - בדקתי את 3 האפשרויות ורק כששמתי את הטרנסקודר הגעתי לשלוות הנפש שלי בשידורי יס הרגילים. התמונה בערוצי הסרטים בשידור מסך רחב היא לפעמים מדהימה בעיני יחסית לעובדה שמדובר בשידור רגיל.
משהו כמו 450 - 500 ש"ח ושווה כל אגורה.reuveney כתב:תודה על התשובה!!!
כנראה זה גם מה שאני יעשה...
אגב כמה עלה לך כל הסיפור של הטראנסקודר?{כבלים והכל...}...
אתה ביס? אם כן רק ממיר 3100.
דרך אגב - אנחנו גרים באותה עיר אז אתה מוזמן להיווכח במו עיניך...
דני_פרבר
יש לי ממיר רגיל של יס בבית ופלאזמה 50 אינצ Q7
יש לי שאלה יש הבדל משמעותי בצפיה עם טרנסקודר או בלי(החיבור הכי טוב אחרי הטרנסקודר)?
בקשר לסוגריים איזה כבל אני צריך כדי לחבר ממיר רגיל של יס לQ7 בלי טרנסקודר?
אתה יכול לכתוב לי במפורט איזה כבלים צריך לקנות כדי לחבר את הטלויזיה בצורה הטובה ביותר(עם טרנסקודר)?
יש לי שאלה יש הבדל משמעותי בצפיה עם טרנסקודר או בלי(החיבור הכי טוב אחרי הטרנסקודר)?
אתה יכול לכתוב לי במפורט איזה כבלים צריך לקנות כדי לחבר את הטלויזיה בצורה הטובה ביותר(עם טרנסקודר)?
כפי שציינתי, חיבור הטרנסקודר עשה מבחינתי שינוי גדול.uknowmy כתב:דני_פרבר
אתה יכול לכתוב לי במפורט איזה כבלים צריך לקנות כדי לחבר את הטלויזיה בצורה הטובה ביותר(עם טרנסקודר)?...
יש לך יציאת SCART בממיר?
אם כן, כבל SCART ל-SCART מהממיר לטרנסקודר וכבל RGB ל-RGB מהטרנסקודר לטלוויזיה.
החיבור הכי איכותי שיש לך במסך אחרי זה הוא הS-VIDEO
חבר SVIDEO לSVIDEO או סקרט ל SVIDEO
אתה יכול להשקיע גם בטרנסקורדר אבל רוב האנשים לא יגישו את ההבדל בין S-VIDEO לחיבור עם טרנסקורדר.
S-VIDEO יהיה הפיתרון הפשוט והקל.
אתה יכול להשקיע גם בטרנסקורדר אבל רוב האנשים לא יגישו את ההבדל בין S-VIDEO לחיבור עם טרנסקורדר.
S-VIDEO יהיה הפיתרון הפשוט והקל.
רוב האנשים לא ירגישו? נעשה סקר בנושא?ymg כתב:החיבור הכי איכותי שיש לך במסך אחרי זה הוא הS-VIDEO
S-VIDEO יהיה הפיתרון הפשוט והקל....
סיפור אישי: אצלי השינוי ב-Q7 עם יס היה דרמטי וכל מי שבא לראות את ההבדל מול SVIDEO הבחין בכך . אצל אחי מחוברת LCD של טושיבה דגם 68 להוט - ושנינו לא ראינו כל שינוי כששמנו את הטרנסקודר שלי.
כלומר - זה אולי לא רק סובייקטיבי אלא אולי מותנה גם בספק, באיכות השידור, בטכנולוגיה של המסך.
או אולי היה משהו פגום בכבל S-VIDEO שלך?
לא עשיתי סקר, אבל זה מה שהסקתי מהקריאה בפורום
יותר מזה, הרבה אנשים אפילו מתלוננים שמשדרגים את החיבור שלהם ,אבל לכאורה מקבלים איכות יותר נמוכה(חיבור לא תקין?)
מקריאה של הרבה תגובות של אנשים, הסקתי שרוב האנשים לא יבחינו בשינוי, ועם הנסיון שלי במעבר בין החיבורים אני גם יכול להגיד את זה לגבי עצמי
לא עשיתי סקר, אבל זה מה שהסקתי מהקריאה בפורום
יותר מזה, הרבה אנשים אפילו מתלוננים שמשדרגים את החיבור שלהם ,אבל לכאורה מקבלים איכות יותר נמוכה(חיבור לא תקין?)
מקריאה של הרבה תגובות של אנשים, הסקתי שרוב האנשים לא יבחינו בשינוי, ועם הנסיון שלי במעבר בין החיבורים אני גם יכול להגיד את זה לגבי עצמי
גם אני רציתי לשדרג את החיבור לעגלה שלי ראו דיון בנדון:
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... highlight=