עזרה דחופה בבקשה טיקים מהפלסטיקה בטלויזיה qled 75

טלוויזיות ומסכים LED, QD, UHD, 4K
שלח תגובה
Klusklus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 11
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

הי לפני כחודש רכשתי טלויזית סאמסונג qled fn7 75 כאשר הדלקנו אותה הטלויזיה התחילה לעשות רעשים של טיקים משהו כמו כל 30 שניות מהפלסטיקה (לא מהרמקולים) ,פעם טיק מהצד הימני של הטלויזיה ולאחר עוד 30 שניות טיק טיק מהצד השמאלי וכך הלאה והלאה דבר שלא מפסיק. וכאשר מכבים את הטלויזיה הטיקים ממשיכים עוד מהו כמו 7 דק. (החלפתי ממיר וכבל hd וכמובן לא עזר)
התקשרתי לסמלין הגיע טכנאי שמע את הטיקים הללו והחליפו לי את הטלויזיה בחדשה. תאמנו או לא גם הטלויזיה החדשה משמיעה את אותם הטיקים. זה ממש פוגע לי בחווית הצפיה. האם מישהו שמע על הבעיה הזו? ומה אתם ממליצים לי לעשות? לתשובתכם הדחופה אודה. חג שמח.

TheCoolest
אחראי תחום מסכים
אחראי תחום מסכים
תגובות: 20185
שם מלא: ארתור ליברמן
נתן תודות: 277 פעמים
קיבל תודות: 2607 פעמים
יצירת קשר:

שליחה #2 

@Klusklus
·
מספיק להריץ חיפוש קצר בפורום בשביל לראות שזו בעיה שקיימת גם בדגמים אחרים של 2018-2019 של סמסונג, כמו ה-NU8000. אז כן זו בעיה ידועה.

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #3 

Klusklus כתב:ומה אתם ממליצים לי לעשות? לתשובתכם הדחופה אודה. חג שמח.
...
·
בעיה אכן ידועה בכל דגמי הסמסונג משנת 2018. טעות בתכנון ובחירת פלסטיק ירוד מצד החברה. שיטת סגירה בחץ ללא ברגים בשילוב עם פלסטיק סיני זול שמשנה נפח באופן מאד רגיש לכל שינוי טמפ, יוצר את הבעיה הזאת. לסמסונג אין מענה, אלא רק להמתין סדרהת 2019 ששם הבעיה תתוקן. לאחר המון כשלונות של החברה בעיקר בטלפונים החכמים כולל האחרון עם המסך המתקבל שנשבר, ה בטח לא ימהרו להחזיר מסכי טלויזיה עכשיו...

מה לעשות? ממליץ מאד לבטל עסקה ולרכוש סוני 75F9005. שם אין קליקים, או טריקים, וגם אתה מקבל מסך מאד איכותי עם FLAD מלא ולא הדמיה בתוכנה שלא שווה כלום כמו במסך שלך...

להבא מומץ מאד לקרוא חוות דעת וסקירות לפני שרוכשים מסך כזה...

בהצלחה

r1pe
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 7 פעמים
קיבל תודות: 6 פעמים

שליחה #4 

כל הסדרות של סמסונג השנה למעט NU7100 סובלות מהבעיה הזאת.

אפשר להתרשם מגודל הבעיה למשל ממאות התגובות שמופיעות בthread הזה באתר של סמסונג:

https://eu.community.samsung.com/t5/TV- ... g-ticking-
noise-both/td-p/426860/page/7

אנשים עם q6 q7 nu8000 בכל הגדלים מתלוננים על זה.

אני אישית קניתי 65 nu8000 לאחר שקראתי פה הרבה המלצות עליה ואמרתי שלי זה לא יקרה וכן גם היא סבלה מאותם תקתוקים. אני ביטלתי את העסקה.

לדעתי על מי שקונה את הדגמים האלה משחק ברולטה וצריך לקחת את זה בחשבון כחלק מההחלטה שלו.

אני ממליץ לך לבטל את העסקה. האמצעים שעומדים עבורך הם המועצה לצרכנות ולפנות לסמסונג ישראל דרך הפייסבוק.

@BARBIE

איך אתה יודע שהדגמים של 2019 לא יסבלו מהבעיה הזאת?

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #5 

@Klusklus
·
רק אתקן את מה שרשמו מעלי:
הבעיה קיימת באחוז מסויים מהמכשירים.
אצלי ואצל רבים אחרים שרכשו דגמי סמסונג הבעיה לא קיימת. ומישהו גם רשם שהיא נעלמת עם הזמן (לא יודע אם זה נכון).
גם קח בחשבון שאמנם XF900 היא FALD, אבל בדברים האחרים ה-Q7 עוקפת אותה. כך שבסוף שתיהן מקבלות אותו ציון ב-rtings:
https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... eshold=0.1

בהצלחה!

r1pe
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #6 

@mdk_25

בוא נניח שההתקלה עוברת אחרי זמן מסוים, האם זה הופך את זה ללגיטמי? לדעתי לא.
בשרשור שצרפתי אנשים טוענים שהבעיה לא עברה להם גם אחרי חצי שנה בשימוש אינטנסיבי.

מהעובדה שאנשים מדווחים שהם החליפו את הטלויזיה מספר פעמים (כמו פותח השרשור) והבעיה הייתה קיימת בכל פעם אני מניח שהאחוז הזה אינו זניח.

בוא נניח ש25 אחוז מהטלויזיות תקולות (סתם בשביל הדוגמא,לעולם לא נדע את האחוז האמיתי), אתה עדיין חושב ששווה לקנות את הדגמים האלה?
בדיעבד אתה היית קונה טלוויזיה שאתה יודע שבאחוז לא מבוטל אתה הולך לקבל דגם תקול?

אני מניח שאם אתה היית מקבל דגם תקול, עובר את הגיהנום מול סמליין ואלקטרוניקס פרו לא היית ממשיך להמליץ על הדגמים הללו.

mdk_25
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4633
נתן תודות: 136 פעמים
קיבל תודות: 669 פעמים

שליחה #7 

r1pe כתב:@mdk_25

בוא נניח שההתקלה עוברת אחרי זמן מסוים, האם זה הופך את זה ללגיטמי? לדעתי לא.
בשרשור שצרפתי אנשים טוענים שהבעיה לא עברה להם גם אחרי חצי שנה בשימוש אינטנסיבי.

...
הלינק לא עובד לי. אני מניח התכוונת לזה:
https://eu.community.samsung.com/t5/TV- ... d-p/426860

אז גם שם רשום:
I’m the original starter of this topic..

the clicking problem seems to be resolved by itself.

it’s now almost 8 months since I bought the TV and during the past 6 months,I heared the clicking maybe 2-3 times in total.

so the issue might be related to electronics in the TV being new and somehow adjusting to the produced heat maybe?

it’s no longer sn issue for me and hopefully and most likely it will stop on yours too.

don’t change it,it’s really a great TV.
...

מהעובדה שאנשים מדווחים שהם החליפו את הטלויזיה מספר פעמים (כמו פותח השרשור) והבעיה הייתה קיימת בכל פעם אני מניח שהאחוז הזה אינו זניח.
...
לא מסכים.
היה פה בבלאק פריידי קניה קבוצתית של NU8000, שבה השתתפו קרוב ל-200 איש (לא כולם החליטו לקנות).
ורק בודדים (משהו כמו 2) דיווחו לאחר מכן על בעיה של תקתוקים.
סיכוי גבוה לזה שמי שיש לו בעיה - יבוא להתלונן בפורום.
מי שאין לו שום בעיה - סיכוי נמוך שיכנס לפורום לדווח על זה.
לכן האחוז של זה נראה גבוה ממה שזה באמת.
לגבי פותח השרשור - באמת שאין לי מושג. אולי קנה דגם נדיר (qled "75) שאצלו התקלה יותר נפוצה. אולי תנאי אקלים משפיעים על הבעיה (ואלה בדיוק התנאים אצלו בבית). אולי סתם עניין של חוסר מזל.

בוא נניח ש25 אחוז מהטלויזיות תקולות (סתם בשביל הדוגמא,לעולם לא נדע את האחוז האמיתי), אתה עדיין חושב ששווה לקנות את הדגמים האלה?
בדיעבד אתה היית קונה טלוויזיה שאתה יודע שבאחוז לא מבוטל אתה הולך לקבל דגם תקול?

אני מניח שאם אתה היית מקבל דגם תקול, עובר את הגיהנום מול סמליין ואלקטרוניקס פרו לא היית ממשיך להמליץ על הדגמים הללו.
...
קודם כל האחוז כנראה קרוב ל-1% ולא 25%.
שנית, אם היתי מקבל טלויזיה עם הבעיה, אז הגישה שלי היתה תלויה ב-2 דברים:
1. כמה הבעיה חמורה: האם היא מפריעה לצפיה? האם אפשר להתגבר עליה? האם היא נעלמת עם הזמן?
2. מה אלקטרוניקס פרו היו עושים בעניין: האם היו מחליפים לי את הטלויזיה כמו לפותח השרשור? האם היו מתנערים מהבעיה ואומרים לי שזה תקין?

r1pe
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #8 

@mdk_25

לדעתי קשה להסיק מה האחוז האמיתי של הבעיה על סמך כמות הודעות בפורום כי לא בטוח שכל האנשים שמים לב אליה בדיוק כמו שלא כל האנשים שמים לב לעננות/ זליגות אור / בהירות משתנה בHDR ושאר בעיות.

אני אישית ייעדתי את המסך למסך מחשב לכן ללא סאונד מהטלויזיה התקלה הייתה מאוד בולטת ומציקה.
עניין אותי מאוד האם הבעיה נפתרה בדגמים של 2019 ואז הגעתי לפוסט הזה:

https://us.community.samsung.com/t5/Qled-and-Frame/Bad-experiences-with-Q7FN-Q90R-and-Q60R/m-p/581793#M1868

I bought 65 and 75 Q7FN in Feb 2019, as upgrades for two 65 KS8000s. The new TVs looked great, but they developed a thermal expansion issue after about 10-14 days each. They'd tick, click, and pop every 5-10 seconds for about 60 minutes after being powered on.
I replaced those Q7FNs through my local vendor for the same model, but the replacements developed the same ticks as well.

I also bought a q60r last month that developed the 60-minute thermal expansion clickstorm after about two weeks. I'm about to exchange this one as well.
...
הוא קנה שתי טלויזיות Q7fn בגדלים 65 ו75 ושתיהן סבלו מהבעיית התקתוקים. הוא החליף את שתיהן בטלוויזיות חדשות וגם הן היו עם אותה בעיה.
לאחר שהחליף לQ90 הבעיה נפתרה. הוא מתאר גם שהוא קנה Q60R דגם 2019 וגם הוא סבל מאותה בעיה (תיאור הבעיה זהה לחלוטין לזה שאני חוויתי)

זאת אומרת 5 מתוך 5 טלויזיות בדגמים Q7fn/ Q60 היו עם הבעיה לאותו בן אדם. בקישור שצרפתי אנשים נוספים מתארים תיאורים דומים גם עבור NU8000.

לתחושתי האישית היקף הבעיה גדול משמעותית ממה שציינת ומאוד הפתיע אותי לגלות שככל הנראה סמסונג לא תיקנה את התקלה בדגמים של 2019.

ahersko
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 4581
נתן תודות: 345 פעמים
קיבל תודות: 585 פעמים

שליחה #9 

זה לא אחוז וגם לא 25 אחוז!
אם זאת בעייה הנדסית אז 100% מהמכשירים סובלים או יסבלו ממנה.
אולי ברמות שונות, אולי לא כולם רגישים לתופעה אבל הבעיה, כל עוד לא בוצע שינוי הנדסי לא נעלמת.

Klusklus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #10 

מתי לדעתכם יוצאים דגמי qled 2019 לחנויות? אולי שם הבעיה תוקנה

Klusklus פותח השרשור
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל

שליחה #11 

הי מישהו יודע אם במסכים החדשים של סמסונג qled לשנת 2019 יהיה את הריכוזית חיבורים? הone connect?
לפי מה שראתי כנראה שלא אבל אולי אני טועה

שלח תגובה

חזור אל “טלוויזיות LCD,LED”