מעוניין לקנות טלוויזיה גדולה לסלון הבית.
יש לי איזה כמה טלוויזיות שראיתי והשאלה האם מישהו מכיר, יכול לתת חוות דעת או אפילו להמליץ בתקציב שלהן על משהו אחר.
1. Samsung QE65Q6FN 4K
2. Samsung QE65Q7FN 4K
3. Samsung QE65Q7 QLED 4K
רוב הצפייה שלי היא בסרטים, נפליקס, ספורט וקצת ערוצי טלוויזיה רגילה.
תודה מראש.
מבקש חוות דעת על כמה טלוויזיות.
@thelegend
·נתחיל עם זה שאני מניח שאתה יודע שכולם מסכי QLED ברמה גבוהה ממומצע.
נמשיך עם זה שאני מניח שאתה מודע לבעיות הLocal Dimming הנגרמות בצפיה בסדרות HDR חשוכות עם תרגום בנטפליקס במסכים אלו (כמו גם בNU8000 שממוצבת מתחתם).
אם אתה מכיל את הבעיה הזו אז:
אופציה 3 לא רלוונטית כי זה דגם 2017 ועקב ירידת מחירים חזקה של דגמי 2018 אז אופציה 2 שהיא אותו דגם רק של 2018 יותר זולה וכמובן עדיפה.
אז נותרה אופציה 1 במחיר (יבוא מקבילי) של אזור ה5000 ש"ח ו2 במחיר (מקבילי) של אזור ה-6000.
ההבדלים ביניהן לא מהותיים ואתה יכול לראותן בהשוואה הבאה: https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... shold=0.02
אני כן רואה הבדלים מהותיים לטובת הQ7 בפרמטרים הבאים:
1) בהשתקפיות (יכול להיות חשוב לך אם יש לך חלון או מנורה גדולה מול המסך).
2) עוצמת הארה חזקה משמעותית בQ7.
3) שידורי ספורט (כנראה בגלל אלגוריתם מנגנון החלקת תנועה יותר מתקדם בQ7).
4) איכות בניה טובה משמעותית בQ7.
5) רמות הצבעים לפי תקן DCI P3 xy בQ7 קרוב ל100% לעומת 90% בQ6.
6) לQ7 יש את רכזת החיבורים (One Connect Box) שאני אישית מת עליה כי היא מייתרת מהמשתמש מלריב עם חיבורי הכבלים, DOK, הרדיסקים ניידים מאחורי המסך בQ6 בעת ניתוק וחיבור.
האם ההבדלים שווים לך 1000 ש" הפרש? רק אתה יכול לומר. לדעתי הצנועה וסובייקטיבית ומכיוון שקונים מסך פעם בכמה שנים אז כן!
אם אתה חושב שלא אז אתה יכול לחסוך עוד 500 ש"ח ולרדת לNU8000 שם ההבדלים מצטמצמים עוד יותר.
אם תרצה יבואן רישמי אז תוסיף עוד כמה מאות שקלים לכל מסך.
האם יש משהו יותר איכותי בתקציבים הנ"ל? לדעתי הצנועה לא.
·נתחיל עם זה שאני מניח שאתה יודע שכולם מסכי QLED ברמה גבוהה ממומצע.
נמשיך עם זה שאני מניח שאתה מודע לבעיות הLocal Dimming הנגרמות בצפיה בסדרות HDR חשוכות עם תרגום בנטפליקס במסכים אלו (כמו גם בNU8000 שממוצבת מתחתם).
אם אתה מכיל את הבעיה הזו אז:
אופציה 3 לא רלוונטית כי זה דגם 2017 ועקב ירידת מחירים חזקה של דגמי 2018 אז אופציה 2 שהיא אותו דגם רק של 2018 יותר זולה וכמובן עדיפה.
אז נותרה אופציה 1 במחיר (יבוא מקבילי) של אזור ה5000 ש"ח ו2 במחיר (מקבילי) של אזור ה-6000.
ההבדלים ביניהן לא מהותיים ואתה יכול לראותן בהשוואה הבאה: https://www.rtings.com/tv/tools/compare ... shold=0.02
אני כן רואה הבדלים מהותיים לטובת הQ7 בפרמטרים הבאים:
1) בהשתקפיות (יכול להיות חשוב לך אם יש לך חלון או מנורה גדולה מול המסך).
2) עוצמת הארה חזקה משמעותית בQ7.
3) שידורי ספורט (כנראה בגלל אלגוריתם מנגנון החלקת תנועה יותר מתקדם בQ7).
4) איכות בניה טובה משמעותית בQ7.
5) רמות הצבעים לפי תקן DCI P3 xy בQ7 קרוב ל100% לעומת 90% בQ6.
6) לQ7 יש את רכזת החיבורים (One Connect Box) שאני אישית מת עליה כי היא מייתרת מהמשתמש מלריב עם חיבורי הכבלים, DOK, הרדיסקים ניידים מאחורי המסך בQ6 בעת ניתוק וחיבור.
האם ההבדלים שווים לך 1000 ש" הפרש? רק אתה יכול לומר. לדעתי הצנועה וסובייקטיבית ומכיוון שקונים מסך פעם בכמה שנים אז כן!
אם אתה חושב שלא אז אתה יכול לחסוך עוד 500 ש"ח ולרדת לNU8000 שם ההבדלים מצטמצמים עוד יותר.
אם תרצה יבואן רישמי אז תוסיף עוד כמה מאות שקלים לכל מסך.
האם יש משהו יותר איכותי בתקציבים הנ"ל? לדעתי הצנועה לא.
------------------------------------------------------------------
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.