לצערי אין לי אופציה לשמוע את הסנטרים אצלי.
המועמדים שלי הם -
1. Morel Octave Signature
2. - Focal Chorus 800v
3. Kef Q650c
*אולי, אולי גם svs ultra ייבדק.
יצטרפו ל-LS50.
כיום אני עם רסיבר denon avrx 1300w, ייתכן שבשנה הבאה אוסיף איזה פאוור.
המורל והפוקאל יד 2, המחיר בהתאם.
הקף יהיה חדש ועם אחריות, והמחיר פי 2 משאר האופציות.
מבין שלושתם, ישנה עדיפות לדעתכם לאחד הסנטרים?
כפי שציינתי, אין לי אופציה לעשות אודישנים לרמקולים אצלי.
מורל - אני לא יודע איך ישמע עם ההגברה שלי (הבנתי שנדרשת הגברה "בריאה" כדי לנצלה).
פוקאל - יהיה לי קשה לבחון לא בסביבה הטבעית שלי את הרמקול, אבל הבנתי שהוא רמקול מצויין.
קף - סנטר מסדרה חדשה, ויחסית בכיר, מלבד חוות דעת באינטרנט, לא יודע כלום. כן ממליצים עליו יחד עם LS50.
אמור להחליף Wharfedale pacific evolution.
אשמח לדעות של בעלי ניסיון.
התייעצות עם חוכמת ההמונים - סנטר
- shayc84
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- שם מלא: [email protected]
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
- יצירת קשר:
לפתע זה היכה בי, למה לשאול לדעת אחרים על רמקולים, אם זו האוזן שלך שבסוף היא זו שתהיה משודכת לרמקול?
ועכשיו לעדן את הנוסח שיצא קצת מתנשא, מהניסיון המועט שלי, אם טרחת לנסות לשמוע במספר מקומות, כנראה שגם בבית זה ישמע טוב.
גם אני שרכשתי את הרמקולים שיש לי בבית כיום, האזנתי להם בכמה מקומות ובכמה חנויות טרום רכישה, על אף שאמרו לי יש כזה ויש כזה ואלה נוטים להתקלקל ואלה לא, ברגע שזה נעים ועושה לך עור ברווז שאתה שומע את המוזיקה שאתה אוהב, זה לא רוולנטי מה מציעים לך.
כל מה שימליצו לך, רק ידפוק לך בתת מודע, "זה טוב יותר" " ברגע שתתרגל לא תרצה לחזור" "כולם אומרים שזה משמעותית טוב יותר" "הנתונים שלו טובים יותר" וכו וכו.
בסופו של יום רק אתה תהנה מהרמקולים.
ועכשיו לעדן את הנוסח שיצא קצת מתנשא, מהניסיון המועט שלי, אם טרחת לנסות לשמוע במספר מקומות, כנראה שגם בבית זה ישמע טוב.
גם אני שרכשתי את הרמקולים שיש לי בבית כיום, האזנתי להם בכמה מקומות ובכמה חנויות טרום רכישה, על אף שאמרו לי יש כזה ויש כזה ואלה נוטים להתקלקל ואלה לא, ברגע שזה נעים ועושה לך עור ברווז שאתה שומע את המוזיקה שאתה אוהב, זה לא רוולנטי מה מציעים לך.
כל מה שימליצו לך, רק ידפוק לך בתת מודע, "זה טוב יותר" " ברגע שתתרגל לא תרצה לחזור" "כולם אומרים שזה משמעותית טוב יותר" "הנתונים שלו טובים יותר" וכו וכו.
בסופו של יום רק אתה תהנה מהרמקולים.