LCD מול פלאזמה?
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
חביב, אם כי יש כמה טעויות.
מכיון שהוא מדבר על "רוב" האנשים שאינם מנויים על USENET והמקור העיקרי לחומר HDTV יהיה רק הכבלים והלוין בעוד כמה? שנתיים ?
הרי שחישוב כלכלי פשוט דווקא מראה שבמחיר של מסך HDTV היום, ניתן לקנות מסך EDTV ובכסף שחוסכים לקנות בעוד שנתיים מסך HDTV נוסף...
"החישוב האופטימלי לקביעת גודל המסך הוא שקו האלכסון של המסך צריך להיות גדול פי 6 ממרחק הצפייה...
כנראה שהוא לא רוצה לדעת שהמתחרים כבר הכריזו על מסכים עם 100000 שעות כבר מזמן....בש אינו שולל את הפלזמה בכל הנוגע למסכים גדולים והן מבחינה טכנולוגית, אולם מבקש לציין שהבעיה הקשה עם טכנולוגיה זו נעוצה בתוחלת החיים הנמוכה יחסית 60-20 אלף שעות בהתאם לאיכות המכשיר....
דווקא פה אני לא מסכים.תהיה החלטתכם אשר תהיה ומאחר שמדובר בהשקעה לא מבוטלת לטווח הארוך, גורלי ממליץ לרכוש אך ורק טלוויזיה שטוחת מסך הכוללת את טכנולוגיית HDTV,...
מכיון שהוא מדבר על "רוב" האנשים שאינם מנויים על USENET והמקור העיקרי לחומר HDTV יהיה רק הכבלים והלוין בעוד כמה? שנתיים ?
הרי שחישוב כלכלי פשוט דווקא מראה שבמחיר של מסך HDTV היום, ניתן לקנות מסך EDTV ובכסף שחוסכים לקנות בעוד שנתיים מסך HDTV נוסף...
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
ג'ים השימשי,
אכן המחירים של פלאזמות HDTV יורדים כל הזמן, אבל בל נשכח שבכל מקרה מדובר על הסנוניות הראשונות.
אם את ה-XR3 אפשר כיום להשיג סביב ה-20K וה-VR5 ב-13K אזי ההפרש הוא 50% בערך.
תעשה את החשבון בעצמך, אני יודע מה אני הייתי עושה.
אכן המחירים של פלאזמות HDTV יורדים כל הזמן, אבל בל נשכח שבכל מקרה מדובר על הסנוניות הראשונות.
תעשה את החשבון בעצמך, אני יודע מה אני הייתי עושה.
כל עינייין הHDTV באירופה עדיין מעורפל מאוד. מדובר שהמעבר לHD לא יהיה לפני 2010
(בUK לפחות).
אפילו ביפן, האי הבודד (מבחינת פורמט שידורים וחשמל--100V רק ביפן) יש בלבול.
ואילו בארה"ב הקונגרס החליט שב2006 יהיו שידורי HD בלבד. אני לא רואה זה מיושם שם לפני 2009.
(בUK לפחות).
אפילו ביפן, האי הבודד (מבחינת פורמט שידורים וחשמל--100V רק ביפן) יש בלבול.
ואילו בארה"ב הקונגרס החליט שב2006 יהיו שידורי HD בלבד. אני לא רואה זה מיושם שם לפני 2009.
וואלה צודק... פשוט אני כל הזמן שוכח שיש פלאזמות EDTV אחרות חוץ מהMVE1MartinHSabag כתב:ג'ים השימשי,
תעשה את החשבון בעצמך, אני יודע מה אני הייתי עושה....
- MartinHSabag
- מנהל

- יצירת קשר:
- MartinHSabag
- מנהל