עדכון קושחה לדנון X400 וגם עדכון אלקציה MULTEQ של אודיסי - שיפור משמעותי!
שלום
לפני כמה ימים יצאה גרסה 1.4.0 לאפלקציית הכיול של אודיסי. היות ולא הייתה זמינה ברשת (אין מצב שאני משלם 80 שח על אפלקציה לאנדרויד), המתנתי עם השדרוג. אבל היום יצא גם דעדון קוחה לדנון X4400H שלי ולדגמים אחרים בסדרה 400, ובמקרה משהו מפורום AVS הסכים לשלוח לי את ה APK של האלקציה בגרסה החדשה.
אחרי כיול מחדש, יש שיפור בסאונד, בעיקר בסאב ובטיפול בשני סאבים (יש לי שני SB2000). לא יודע אם יש קשר גם לעדכון הקושחה, אבל השילוב בהחלט עושה את ההבדל. יש יותר אפשרויות משחק וכיול באפלקציה כמו מיקום מקרופון קרוב ורחוק, ועוד.
https://www.avsforum.com/forum/90-recei ... s-133.html
לפני כמה ימים יצאה גרסה 1.4.0 לאפלקציית הכיול של אודיסי. היות ולא הייתה זמינה ברשת (אין מצב שאני משלם 80 שח על אפלקציה לאנדרויד), המתנתי עם השדרוג. אבל היום יצא גם דעדון קוחה לדנון X4400H שלי ולדגמים אחרים בסדרה 400, ובמקרה משהו מפורום AVS הסכים לשלוח לי את ה APK של האלקציה בגרסה החדשה.
אחרי כיול מחדש, יש שיפור בסאונד, בעיקר בסאב ובטיפול בשני סאבים (יש לי שני SB2000). לא יודע אם יש קשר גם לעדכון הקושחה, אבל השילוב בהחלט עושה את ההבדל. יש יותר אפשרויות משחק וכיול באפלקציה כמו מיקום מקרופון קרוב ורחוק, ועוד.
https://www.avsforum.com/forum/90-recei ... s-133.html
@BARBIE
·
האם במקרה אתה יודע מה כולל עדכון התוכנה לרסיבר ?
עדכון - מצאתי :
06/02/2019
Firmware Vers: 2400-5283-8181-3094(DZ19-089) , AVR-X3500HBKE2, AVR-X3500HBKE2GB
1)While AVR displays Title/Artist/Album by status display, AVR will display
"Spotify" after "Volume change, Mute, INFO, Sound Mode change, SLEEP,
ZONE2 ON/OFF" operations.
2) Improvements to ARC functionality.
3) Update the firmware version to 1.493.180 Music files in USB stick memory
formatted with NTFS cannot be played on HEOS products.
4) Added "General" and "Network" to Web control.
(New feature)
בקיצור השיפור כנראה בגלל האפליקציה עצמה
·
האם במקרה אתה יודע מה כולל עדכון התוכנה לרסיבר ?
עדכון - מצאתי :
06/02/2019
Firmware Vers: 2400-5283-8181-3094(DZ19-089) , AVR-X3500HBKE2, AVR-X3500HBKE2GB
1)While AVR displays Title/Artist/Album by status display, AVR will display
"Spotify" after "Volume change, Mute, INFO, Sound Mode change, SLEEP,
ZONE2 ON/OFF" operations.
2) Improvements to ARC functionality.
3) Update the firmware version to 1.493.180 Music files in USB stick memory
formatted with NTFS cannot be played on HEOS products.
4) Added "General" and "Network" to Web control.
(New feature)
בקיצור השיפור כנראה בגלל האפליקציה עצמה
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 806
- נתן תודות: 114 פעמים
- קיבל תודות: 67 פעמים
שאלה, אתם ממליצים לבצע אחרי העדכון שוב כיול אבל הפעם דרך האפליקציה MULTEQ?
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
לפי פורום AVS נסה קודם להעלות את התוצאות כמו שהן אחרי שהאפליקציה עודכנה (בלי כיול).razserv2010 כתב:שאלה, אתם ממליצים לבצע אחרי העדכון שוב כיול אבל הפעם דרך האפליקציה MULTEQ?...
תראה אם אתה מרגיש שינוי כלשהו. אם לא, תוכל גם לכייל מחדש.
- razserv2010
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 806
- נתן תודות: 114 פעמים
·mulder כתב:לפי פורום AVS נסה קודם להעלות את התוצאות כמו שהן אחרי שהאפליקציה עודכנה (בלי כיול).......
תראה אם אתה מרגיש שינוי כלשהו. אם לא, תוכל גם לכייל מחדש....
לצערי לא גיביתי את הכיול באפליקציה לפני שעשיתי איפוס לטלפון
נצטרך לבצע כיול מחדש השבוע.
- OrenMizrav
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 996
- נתן תודות: 100 פעמים
- יצירת קשר:
השינוי תופס גם ל3400?
אני רואה באתר שהדגם הזה בכלל לא נתמך על ידי האפקליציה. היתכן?
אני רואה באתר שהדגם הזה בכלל לא נתמך על ידי האפקליציה. היתכן?
Denon 3400 | Front: Focal 806 | Center: Focal CC 800V | Back: Q acoustics 3020
https://webtip.cc/
https://webtip.cc/
- mulder
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7661
- נתן תודות: 488 פעמים
- קיבל תודות: 887 פעמים
הדגם מופיעOrenMizrav כתב:השינוי תופס גם ל3400?
אני רואה באתר שהדגם הזה בכלל לא נתמך על ידי האפקליציה. היתכן?...
https://itunes.apple.com/us/app/audysse ... 84625?mt=8
Compatible models: (Product availability varies depending on regions.)
Denon AV Receiver: AVR-X6300H, AVR-X4300H, AVR-X3300W, AVR-X2300W, AVR-X1300W, AVR-S920W, AVR-S720W, AVR-S730H, AVR-S930H, AVR-X1400H, AVR-X2400H, AVR-X3400H, AVR-X4400H, AVR-X6400H, AVR-X8500H, AVR-S740H, AVR-S940H, AVR-X1500H, AVR-X2500H, AVR-X3500H, AVR-X4500H, AVR-X6500H, AVR-S750H, AVR-S950H, AVR-X1600H, AVR-X2600H
Marantz AV Receiver: AV7703, SR7011, SR6011, SR5011, NR1607, NR1608, SR5012, SR6012, SR7012, SR8012, AV7704, AV8805, NR1609, SR5013, SR6013, SR7013, AV7705, NR1710
·raoul כתב:לא הבנתי.... הכיול אודיסי הוא בתוכנה של הרסיבר, מה הקשר לאפליקציה לאנדרואיד? או שמדובר על איזו אפליקציה צד ג' ?
אם יש לי X3500, זה בכלל רלוונטי?...
האפלקציה מאפשרת לערוך ולשלוט בתהליך הכיול והפרמטרים שלו. היא בעלת יותר אפשרויות קינפוג ממה שיש ברסיבר עצמו. היא צד ג' של אודיסי. על פי הליך הכיול מהאפלקציה, כל מדידה נטענת לאפלקציה ועוברת עיבוד, מכאן ניתן להסיק שהיא לא רק מנהלת פרמטרים, אלא לוקחת את תפקיד המוח מאחורי ביצוע הכיול במקום הרסיבר. הרסיבר רק מבצע את המדידות ומעביר את הנתונים לאפלקציה, והיא זו שמעבדת אותם ומחשבת את העקומות. לאחר מכן המשתמש יכול לבצע שינויים אחרונים ולטעון את התוצאה לרסיבר.
מכל הבדיקות שעשיתי, תמיד הצואה המתקבלת עי האפלקציה יותר טובה מזו המתקבלת עי כיול ישיר מהרסיבר.
האםלקציה עובדת גם עם סדקה X500. לא ברור לי מאיזה דגם.
@BARBIE
·אני רואה שמישהו מפורום AVS הסכים לשלוח לך את ה APK של האפלקציה בגרסה החדשה.
יש לי גם את הX4000, מעולם לא השתמשתי בה ואודה מאוד אם תשתף אותה גם אתה במייל: [email protected]
תודה,
יש לי גם את הX4000, מעולם לא השתמשתי בה ואודה מאוד אם תשתף אותה גם אתה במייל: [email protected]
תודה,
------------------------------------------------------------------
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
למכירה רסיבר אונקיו 609 ומסך סמסונג 60'' שניהם שמורים מאוד ובמצב כמו חדש כולל כל הספרות שהגיעו עם המוצרים. עוד פרטים בפרטי.
·rannyz כתב:@BARBIE
תודה,...
כל נושא הדיון איךלהשיג את האפלקציה בחינם נערך ונמחק עי המנהלים כאן. אז עדיף שלא לדבר על זה כדי שהשרשור כולו לא ינעל. אני רק יכול להגיד - חמש בפורום תפוז באותו נושא... בהצלחה.
@BARBIE
·לא ניתן לשלוח לך מייל פרטי משום מה ולכן לא היתה ברירה.
בכל אופן מסכים שאין לדבר על זה יותר מדי אלא רק לשלוח למייל
·לא ניתן לשלוח לך מייל פרטי משום מה ולכן לא היתה ברירה.
בכל אופן מסכים שאין לדבר על זה יותר מדי אלא רק לשלוח למייל
@raoul
·לדעתי אם זו שאלה מקצועית שאחרים יכולים ללמוד ממנה אתה בשקט יכול לשאול פה. זו לא הבקשה שלי לBARBIE.
·לדעתי אם זו שאלה מקצועית שאחרים יכולים ללמוד ממנה אתה בשקט יכול לשאול פה. זו לא הבקשה שלי לBARBIE.
@rannyz
·
סבבה, אשאל, אבל זה בכלל לא בנושא.
אם לא מתאים אני יכול למחוק:
אז BARBIE...
אני מבין שיש לך 2 סאבוופרים SB2000
אני מחפש לקנות סאב, בהתחלה התכווננתי על SUNFIRE HRS12 , אלמנט גדול - אבל קטן מיימדים נכנס לי מצויין במקום המיועד.
בעקבות הרבה קריאה בפורומים, ושיחות עם מאי מפיוצ'ר אני מתעניין ב-SVS. תכלס רק ה-SB2000 נכנס לי בנישה יפה, אבל אני מבין שה-SB3000 זה שיפור משמעותי מעליו.
מעניין אותי לדעת למה בחרת 2 סאבים SB2000 והאם חשבת בכלל ללכת על ה-SB3000?
להבנתי ה- SUNFIRE HRS12 מתעלה בקצת על ה-SB2000, אבל ה-3000 זאת ליגה מעל.
אתה מסכים?
אני בבלבלה רצינית - ובהיכרותי את עצמי... בסוף אני לא אקנה כלום!
תכלס - כל פרט מידע מהניסיון שלך מעניין אותי. אולי בכל זאת אנסה להכניס את ה-3000 , ואז אולי יום אחד שאבנה בית חדש (לא משהו שנראה בעתיד הקרוב...) אוכל לתכנן מקום ולהכניס SB3000 נוסף - לפעמים חלומות מתגשמים
·
אז BARBIE...
אני מחפש לקנות סאב, בהתחלה התכווננתי על SUNFIRE HRS12 , אלמנט גדול - אבל קטן מיימדים נכנס לי מצויין במקום המיועד.
בעקבות הרבה קריאה בפורומים, ושיחות עם מאי מפיוצ'ר אני מתעניין ב-SVS. תכלס רק ה-SB2000 נכנס לי בנישה יפה, אבל אני מבין שה-SB3000 זה שיפור משמעותי מעליו.
אתה מסכים?
תכלס - כל פרט מידע מהניסיון שלך מעניין אותי. אולי בכל זאת אנסה להכניס את ה-3000 , ואז אולי יום אחד שאבנה בית חדש (לא משהו שנראה בעתיד הקרוב...) אוכל לתכנן מקום ולהכניס SB3000 נוסף - לפעמים חלומות מתגשמים
·raoul כתב:@rannyz
·
אז BARBIE...
אתה מסכים?
תכלס - כל פרט מידע מהניסיון שלך מעניין אותי. אולי בכל זאת אנסה להכניס את ה-3000 , ואז אולי יום אחד שאבנה בית חדש (לא משהו שנראה בעתיד הקרוב...) אוכל לתכנן מקום ולהכניס SB3000 נוסף - לפעמים חלומות מתגשמים...
א. לא מכיר אישית מנסיון את SUNFIRE ולכן לא יכול להמליץ או לא להמליץ. רק שלפי דיווחיםבפורום AVS יש עדיפות לרוב ללכת על SVS מאשר SUNFIRE שלהם כיום מס דגמים מצוצמם לעומת העבר. אין לדעת אם החברה תשרוד עוד הרבה מול התחרות החדשה מ SVS.
ב. גם SB4000 עדיף על SB3000 ו SB2000 אז למה לעצור? הכל עניין של דרישות, גודל החדר ותקציב. ברוב המכריע של המקרים, זוג סאבים אטומים יעשו עבודה טובה יותר מבחינת דיוק באס וגמישות מיקום, מאשר סאב בודד גדול יותר. ה SB3000 חזק יותר מה SB2000 ומגיע עם שלט. הוא גם גדול יותר, אבל המחיר בהתאם. זוג SB2000 ממוקמים טוב נניח בשני צדדים בחזית, או חזית וקיר צד, ולאחר כיול טוב, ללא ספק יספקו תוצאה טובה יותר מאשר SB3000 יחיד. ברור שהאידיאל יהיה זוג SB3000. ככל שה SB3000 נהפך ליותר פופולארי, כך מחיר ה SB2000 אמור לרדת. למעשה מחיר ה SB2000 בארצות הברית ירד הרבה, אך למרבה הצער זה לא משתקף עדיין בתמחור של היבואן בארץ. אולי במצבע BF הבא יהיה דיל משתלם.
אני דיי מסופק מזוג ה SB2000. באס מאד עמוק ונעים בסרטים ומוסיקה כאחד. להבדיל מעבודה עם SB2000 יחיד, אני לא מרגיש צורך לשנות עוצמה של הסאב בכל עם שאני מעביר לשיר אחר מאלבום אחר כמו שההיתי עושה כאשר היה לי רק סאב אחד (שיר אחד היה עם יותר מידי באס, ואחר עם מחסור רציני). עכשיו יש כאילו אפקט של נרמול התחום הנמוך... אגב כדי להוציא את המקסימום, צריך לחתוך גבוה על 80 הרץ ולא לחשוש גם אם יש לך קדמיים רצפתיים שיורדים גל ל 30.. מנסיון, ה 80 הרץ של ה SB2000 נשמעי הרבה יותר טוב מה 80 הרץ של ה מרטין לוגאן MOTION 20 שיש לי והם יורדים ל 40 לפי היצרן...