מבקש המלצה לרמקולים טובים...
שלום,
יש לי רסיבר ענתיקה של Kenwood מלפני 20 שנה, אבל עובד טוב.
במפרט שלו כתוב שהוא יכול להוציא בין 4 - 16 אום.
השאלות הן:
1. איזה רמקולים טובים וחזקים מומלצים בטווח מחירים שבין 1000 ל 1500 ש"ח ? ואיפה הכי כדאי לקנות? באינטרנט? (גר במרכז).
2. אם אני מחבר אותו ל DVD הביתי - לאיזה יציאות מה DVD לחבר אותו, והאם אוכל לשמוע ב 5 ערוצים ?
תודה.
יש לי רסיבר ענתיקה של Kenwood מלפני 20 שנה, אבל עובד טוב.
במפרט שלו כתוב שהוא יכול להוציא בין 4 - 16 אום.
השאלות הן:
1. איזה רמקולים טובים וחזקים מומלצים בטווח מחירים שבין 1000 ל 1500 ש"ח ? ואיפה הכי כדאי לקנות? באינטרנט? (גר במרכז).
2. אם אני מחבר אותו ל DVD הביתי - לאיזה יציאות מה DVD לחבר אותו, והאם אוכל לשמוע ב 5 ערוצים ?
תודה.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
1. המגבר לא מוציא עכבות (אוהמים) אלא הוא יכול לעבוד עם רמקולים בטווח עכבות כאלו.
2. לא אמרת מה המודל או ההספק שלו, אבל אני מניח שמדובר על משהו מתחת ל-100W.
3. מה זה רמקול "חזק" ? לא כל כך ברורה לי ההגדרה הזו.
4. אתה חייב לשמוע רמקולים, רצוי עם המגבר שלך, ולראות מה נשמע לך טוב.
5. המגבר שלך הוא סטריאו ולכן, לא, לא תוכל לשמוע ב-5 ערוצים. מה גם שאין לו כניסה דיגיטלית ולכן אין הרבה ברירות מלבד לחבר אותו בחיבור אנלוגי (2 RCA ) לנגן ה-DVD.
תוודא שאתה מגדיר ב-DVD להוציא DOWNMIX STEREO אחרת תשמע רק את הקידמיים מתוך פס הקול....
2. לא אמרת מה המודל או ההספק שלו, אבל אני מניח שמדובר על משהו מתחת ל-100W.
3. מה זה רמקול "חזק" ? לא כל כך ברורה לי ההגדרה הזו.
4. אתה חייב לשמוע רמקולים, רצוי עם המגבר שלך, ולראות מה נשמע לך טוב.
5. המגבר שלך הוא סטריאו ולכן, לא, לא תוכל לשמוע ב-5 ערוצים. מה גם שאין לו כניסה דיגיטלית ולכן אין הרבה ברירות מלבד לחבר אותו בחיבור אנלוגי (2 RCA ) לנגן ה-DVD.
תוודא שאתה מגדיר ב-DVD להוציא DOWNMIX STEREO אחרת תשמע רק את הקידמיים מתוך פס הקול....
- logankungfu
- חבר ותיק

- תגובות: 2462
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
במחיר הזה- רצוי זוג מדפיים ביד שניה.
בדוק בלוחות המודעות השונים או בחנויות שמוכרות יד שניה במחירים אלו, כגון רדיו הכוכב בת"א ברח' קינג ג'ורג'.
בדוק בלוחות המודעות השונים או בחנויות שמוכרות יד שניה במחירים אלו, כגון רדיו הכוכב בת"א ברח' קינג ג'ורג'.
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר: