רעשים ב"שארפ" - עדכון חם מהתנור !!!
-
ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
כרגע דיברתי עם "ראלקו" וקיבלתי את תגובתו של מנהל השיווק הארצי שלהם לגבי הרעשים שמופיעים במסכי שארפ, בעיקר בדגמי SA1E , כבר נידון בהרחבה בכמה שרשורים כאן בפורום...
התגובה של מנהל השיווק היא "אין מה לעשות...." !!!
" אין לזה פתרון, זה קורה עקב הטמפ' בחדר ?! לכל הטלויזיות זה קורה ??!! ".
אני שואל אותכם, זו תגובה של חברה או יבואנית רצינית ???
כשאמרתי להם שזה לא נכון שהרעש בכל טלויזיה, כי ב- CRT הישנה שלנו הוא לא היה וגם בדגמים של מסכי LCD/פלאזמה אחרים אין את זה, ואפילו במסכים שלהם בדגמים אחרים אין את הרעש ורק בדגם הספציפי הזה הרעש קיים, התשובה היתה (דיברתי עם מזכירתו) "אני מבינה אותך, אבל אין מה לעשות....".
עכשיו עם התשובה הזו הם משכו אותי מעבר לשבועיים (שבהם יכולתי להחזיר את המסך - קניה ברשת) וכששאלתי אותה את זה, שוב התשובה הבנאלית "פנה לאתר שקנית והם יפנו אלינו ונראה איך נטפל בזה...".
פשוט נראה לא רציני/מקצועי לגמרי !!!
למישהו יש הצעות מה אני יכול לעשות הלאה ???
התגובה של מנהל השיווק היא "אין מה לעשות...." !!!
" אין לזה פתרון, זה קורה עקב הטמפ' בחדר ?! לכל הטלויזיות זה קורה ??!! ".
אני שואל אותכם, זו תגובה של חברה או יבואנית רצינית ???
כשאמרתי להם שזה לא נכון שהרעש בכל טלויזיה, כי ב- CRT הישנה שלנו הוא לא היה וגם בדגמים של מסכי LCD/פלאזמה אחרים אין את זה, ואפילו במסכים שלהם בדגמים אחרים אין את הרעש ורק בדגם הספציפי הזה הרעש קיים, התשובה היתה (דיברתי עם מזכירתו) "אני מבינה אותך, אבל אין מה לעשות....".
עכשיו עם התשובה הזו הם משכו אותי מעבר לשבועיים (שבהם יכולתי להחזיר את המסך - קניה ברשת) וכששאלתי אותה את זה, שוב התשובה הבנאלית "פנה לאתר שקנית והם יפנו אלינו ונראה איך נטפל בזה...".
פשוט נראה לא רציני/מקצועי לגמרי !!!
למישהו יש הצעות מה אני יכול לעשות הלאה ???
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78828
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 785 פעמים
- קיבל תודות: 5385 פעמים
tiptip,
אנחנו ממליצים על רכישה מחנות פיזית שמתמחה בזה, בד"כ יש יותר סיכוי לטפל בבעיה במקרה כזה.
shlafirg,
צור קשר עם האתר שרכשת בו, נקווה שיהיו נחמדים. אני אישית לא הייתי מחכה עד תום פקיעת השבועיים ואם לא מקבלים תגובה בזמן פשוט הייתי מחזיר את המכשיר.
כמו תמיד, ממליצים לראות מוצר לפני שרוכשים אותו, או לפחות לקרוא סקירות רציניות עליו ולא לרכוש על בליינד.
אנחנו ממליצים על רכישה מחנות פיזית שמתמחה בזה, בד"כ יש יותר סיכוי לטפל בבעיה במקרה כזה.
shlafirg,
צור קשר עם האתר שרכשת בו, נקווה שיהיו נחמדים. אני אישית לא הייתי מחכה עד תום פקיעת השבועיים ואם לא מקבלים תגובה בזמן פשוט הייתי מחזיר את המכשיר.
כמו תמיד, ממליצים לראות מוצר לפני שרוכשים אותו, או לפחות לקרוא סקירות רציניות עליו ולא לרכוש על בליינד.
-
ShraGadi
- חבר מביא חבר

עופר, לגבי השבועיים, בהחלט צודק. הייתי טיפש, פשוט מישהו כאן בפורום רשם שהם קרובים לפתרון.... אז החלטתי לחכות....oferlaor כתב:tiptip,
shlafirg,
כמו תמיד, ממליצים לראות מוצר לפני שרוכשים אותו, או לפחות לקרוא סקירות רציניות עליו ולא לרכוש על בליינד....
לגבי לראות, אז ראיתי ועו דאיך, בכ- 20 חנויות אם לא יותר, אבל לא חשבתי שאני אמור לבדוק רעשים של LCD לאחר כיבוי
סקירות רציניות - לא ממש מצאתי על הדגמים הללו. ואילו כאן בפורום בנושא הנ"ל מי שהיה בין הראשונים לכתוב על זה ולהזהיר מהתופעה זה אני
טוב אני אפנה לאתר ממנו נרכש ונראה מה יהיה....
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
על התופעה הזו קראתי גם בביקורת על ה42XD1E . כך שזה לא מקרה חד פעמי.נסה לבדוק עם האתר שדרוג לדגם אחר.קיבלת מוצר פגום,ואתה זכאי להחליפו.העובדה שגררו אותך יותר משבועיים לא מונעת ממך לקבל מוצר תקין.
הגיע הזמן לחתוך רקמות
-
ShraGadi
- חבר מביא חבר

כן, קראתי בזמנו את ההפניה שלך על הרעש, משהו "אלקטריק ...." אבל ממה שהבנתי כאן בפורום והטכנאי שהיה עימי בקשר, זו לא התופעה שהיתה רשומה בסקירה ההיא.... אלא משהו על התחממות/התקררות הפלסטיקים של המסך.....offirs כתב:על התופעה הזו קראתי גם בביקורת על ה42XD1E . כך שזה לא מקרה חד פעמי.נסה לבדוק עם האתר שדרוג לדגם אחר.קיבלת מוצר פגום,ואתה זכאי להחליפו.העובדה שגררו אותך יותר משבועיים לא מונעת ממך לקבל מוצר תקין....
שדרוג לדגם אחר ???
אני אפנה ל"אתר", אם ניתן לקרוא לזה כך...
תודה בכל אופן
- oferlaor
- מנהל

רגע,
אז לא הבנתי. מה הרעשים שאתה מדבר עליהם?
חריקות אחרי הכיבוי? כלומר, כיווץ וניפוח של פלסטיק בגלל הטמפרטורה?
אז לא הבנתי. מה הרעשים שאתה מדבר עליהם?
חריקות אחרי הכיבוי? כלומר, כיווץ וניפוח של פלסטיק בגלל הטמפרטורה?
אני דיווחתי שהם בכיוון של לפתור את הבעיה. זו התגובה שקיבלתי ממישהו מהמעבדה שלהם.
המסך אצלי קצת יותר משבוע, ואתמול הוא התחיל לעשות את הרעשים האלה גם תוך כדי צפיה, ולא רק אחרי כיבוי.
הבעיה באמת קשורה לאיכות הרכבה של הפלסטיקים - אולי בגלל טמפרטורה ולחות בארצנו הם לא עומדים בעומס.
נראה לי שאני הולך להחזיר את המסך.
חבל, כי אני לא מכיר עוד מסכים כל כך טובים.
המסך אצלי קצת יותר משבוע, ואתמול הוא התחיל לעשות את הרעשים האלה גם תוך כדי צפיה, ולא רק אחרי כיבוי.
הבעיה באמת קשורה לאיכות הרכבה של הפלסטיקים - אולי בגלל טמפרטורה ולחות בארצנו הם לא עומדים בעומס.
נראה לי שאני הולך להחזיר את המסך.
- oferlaor
- מנהל

לדעתי אין כאן CASE מספיק בשביל להחזיר את המוצר (זה מרגיז, אבל ככה זה נראה לי).
היו לי בעיות זהות בכמה מסכי CRT (הכי מרגיז זה המסכים הקטנים לחדר שינה שמרשרשים לך שעה אחרי שכיבית את המסך והלכת לישון).
מה שעזר זה רכישת ספריי סיליקון (אפשר לרכוש בחנויות ספורט, זה משמש לשימון המנגנון של הליכונים).
זה ספריי שמונע חיכוך בין חלקי פלסטיק. התזתי כמות קטנה בנקודות שבהן היה חיבורים ברורים של פלסטיק. זה הפחית מאוד את הרעשים.
היו לי בעיות זהות בכמה מסכי CRT (הכי מרגיז זה המסכים הקטנים לחדר שינה שמרשרשים לך שעה אחרי שכיבית את המסך והלכת לישון).
מה שעזר זה רכישת ספריי סיליקון (אפשר לרכוש בחנויות ספורט, זה משמש לשימון המנגנון של הליכונים).
זה ספריי שמונע חיכוך בין חלקי פלסטיק. התזתי כמות קטנה בנקודות שבהן היה חיבורים ברורים של פלסטיק. זה הפחית מאוד את הרעשים.
- offirs
- חבר מכור קשה

- תגובות: 6602
- נתן תודות: 5 פעמים
- קיבל תודות: 12 פעמים
אני מסכים עם עופר.גם לי נראה שהבעייה הזו אינה בגדר תקלה.חשבתי שזה אופייני למסכי crt כעקרון,אפילו במנואל של crt טושיבה,כתוב שצליל נקישות/חריקות שמופק בעת התרחבות או התכווצות המארז עקב שינוי טמפרטורה אינו תקלה.
מאחר שאמרת זה אינו electric buzz כמו שתואר בביקורת על דגם אחר,נראה לי שמוטב יהיה לשכנע את החנות/אתר שרכשת ממנו,להחליף לדגם אחר,או שתתרגל לזה.
מאחר שאמרת זה אינו electric buzz כמו שתואר בביקורת על דגם אחר,נראה לי שמוטב יהיה לשכנע את החנות/אתר שרכשת ממנו,להחליף לדגם אחר,או שתתרגל לזה.
-
ShraGadi
- חבר מביא חבר

דבר אחד בטוח, תקלה או לא, העובדה היא שלי אישית קשה להרדם עם הרעש הזה... זה ממש מציק. כאן בשום מנואל ובשום מקום לא היתה אזהרה לגבי הרעשים מהסוג הזה....offirs כתב:אני מסכים עם עופר.גם לי נראה שהבעייה הזו אינה בגדר תקלה.חשבתי שזה אופייני למסכי crt כעקרון,אפילו במנואל של crt טושיבה,כתוב שצליל נקישות/חריקות שמופק בעת התרחבות או התכווצות המארז עקב שינוי טמפרטורה אינו תקלה.
מאחר שאמרת זה אינו electric buzz כמו שתואר בביקורת על דגם אחר,נראה לי שמוטב יהיה לשכנע את החנות/אתר שרכשת ממנו,להחליף לדגם אחר,או שתתרגל לזה....
אכן כל הכוונה שיחליפו לי למסך אחר, נטול רעש, אך בינתיים אף אחד לא מציע לי את זה...
אני בקשר עכשיו עם מנהל השיווק של ראלקו ונראה לאן זה יתפתח... אני עם המסך הספציפי הזה לא נשאר ! אלא אם אני לא אדליק אותו יותר
פשוט חבל לי לוותר על מסך באיכות צפיה כזו, אבל בשביל בריאותי פשוט אין לי ברירה, המסך בסלון למשל, 42 מאותו הדגם, גם יש רעשים, אולי פחות לא יודע, אבל זה ממש לא מפריע לי ולכן אני אפילו לא חושב להחליפו... מרוצה מהמסך עד השמיים....
אבל רעשים בחדר השינה זה נושא רגיש ...
נערך לאחרונה על ידי ShraGadi ב 04/06/2007 14:36, נערך פעם 1 בסך הכל.
- oferlaor
- מנהל

shlafirg
סליחה שאני מנחית (הרמת להנחתה כזו...).
תלוי איזה רעשים...אבל רעשים בחדר השינה זה נושא רגיש ......
סליחה שאני מנחית (הרמת להנחתה כזו...).
רעשים ממסך lcd 32 sharp
מבקש לדעת האם מישהו נתקל ברעשים לאחר כיבוי/ תקתוקים בתדר מהיר...
קורה לי אחת לשבועיים- שלושה (המסך עובד כל יום).
מסך GA-6E בן שנה וחודשיים.(lcd 32).
לאחר הכיבוי, תמיד, יש רעש של ממסר (תקין).
כאשר הבעיה מתרחשת, אין את ה"נקישה" של הממסר ובמקום זאת מתחיל תקתוק מהיר !
לא ניתן בזמן זה להדליק את הטלויזיה מהשלט.
רק לאחר כיבוי מהמפסק הראשי (מכני) מפסיק התקתוק ועם הדלקה מחודשת ...הכל תקין!
אשמח לקבל אצות/ התייחסות טכנית!
המטרד המרכזי הוא : מה יכול לקרות לאורך התיישנות המסך והאם כל פעם , התקלה פוגמת ברכיבים נוספים.
תודה,
גל.
קורה לי אחת לשבועיים- שלושה (המסך עובד כל יום).
מסך GA-6E בן שנה וחודשיים.(lcd 32).
לאחר הכיבוי, תמיד, יש רעש של ממסר (תקין).
לא ניתן בזמן זה להדליק את הטלויזיה מהשלט.
רק לאחר כיבוי מהמפסק הראשי (מכני) מפסיק התקתוק ועם הדלקה מחודשת ...הכל תקין!
אשמח לקבל אצות/ התייחסות טכנית!
המטרד המרכזי הוא : מה יכול לקרות לאורך התיישנות המסך והאם כל פעם , התקלה פוגמת ברכיבים נוספים.
תודה,
גל.
-
ShraGadi
- חבר מביא חבר

מה פתאום ? מה הקשר ?PHOENIX כתב:תגיד לי רגע מה שאתה קנית זה מתוצרת ספרד או מתוצרת יפן(זה חשוב מאוד)אם קונים באינטרנט זה בד"כ תוצרת ספרד וראלקו בכלל לא אחראים על זה...
באינטרנט, תוצרת ספרד? מאיפה ?
יש לי 2 מסכי שארפ שנקנו באינטרנט, אחד תוצרת טייואן ואחד יפן ושניהם באחריות ראלקו !!!
תבדוק ברשת ובמכרזים לפני שאתה רושם משהו לא נכון, המון מסכים של שארפ באחריות ראלקו נמכרים בחנויות ברשת ובמכרזים למיניהם ...
gul, האם יש לך מייצב מתח שאליו מחובר המסך ? זה יכול להגרם עקב שינויי מתח של חברת החשמל ובזמן הכיבוי משהו משתבש בממסר של המסך. אני לא איש מקצוע בנושא אבל זה נראה לי הגיוני רק מהסיבה שזה קורא אחת לכמה שבועות !!! אם זו היתה בעית התחממות אזי זה היה אמור להתרחש כל פעם שהמסך מתחמם ואם תקלה אחרת אזי היא היתה אמורה כל פעם לחזור על עצמה, לכן 2 אפשרויות שאני יכול לחשוב עליהם :- 1. שינויי מתח של חברת החשמל, 2. איזה מגע שהתרופף במעגל החשמלי/אלקטרוני במסך...
בכל אופן מייצב מתח עוד לא הזיק למסכים, רק יכול להועיל
http://www.getit.co.il/Direct/33001/12
בדקתי בזאפ,אם תשים לב יש מסכים שאותו הדגם אחד עולה 5 בלי אחריות של ראלקו(ואת זה אנשים אמרו בתגובות שזה מיוצר בספרד) וכאלה שעולים 8 עם אחריות של ראלקו(ואלה מיוצרים ביפן)
זה מה שאמרתי במכרזים גם חלק ראיתי בלי אחריות של ראלקו
זה מה שאמרתי במכרזים גם חלק ראיתי בלי אחריות של ראלקו