לפי הכתבה הזאת: http://gizmodo.com/gadgets/inadequacy/s ... 264077.php
פורמט חדש בשם SHV(super hi-vision) הביס משמעותית את הHD ונותן לך לצפות ברזולוציה מטורפת של 7680x4320 ....(בינתיים רק ביפן)
כמובן שהתגובות (של האמריקאים) הן תגובות קנאיות... "זה יעשה לך כאב ראש" "ויש גבול למה שהעין האנושית מסוגלת לקלוט" ובאותו זמן בארץ עוד לא התחילו שידורי הHD לקהל הרחב...(חדשות ותוכניות מקור...)
בינתיים הם רק הצליחו לפתח את הסנסור הראשון של המצלמה שתוכל לצלם באיכות כזאת נו אז מה אתם אומרים בקרוב אצלנו?(2020...?)
נערך לאחרונה על ידי TheKidIsME ב 04/06/2007 15:23, נערך פעם 1 בסך הכל.
עופר ,
אם יודעים איפה לחפש גם מוציאים .
לדוגמה : Pansonic.Colors.of.Nature.SHV . זה לדוגמה דמו של פנסוניק עם קצת צילומי חיות ועונות שונות . אורך הסרט 4.34 דקות . נפח הקובץ : 27.3 גיגה . פורמט הקובץ TS .
ראיתי את זה לפני כמה ימים באתר של FTN ורק אחרי שראיתי את ההודעה ואת המאמר של thekidsisme נפל לי האסימון והורדתי .
זה מופיע שם ברובריקה של HD אבל בהסברים כתוב מפורשות שמדובר ב-Super Hi-Vision . זה חד משמעית זה נראה שונה מ-HD רגיל גם על מסך 720P שיש לי .
גם אחרי שלחצתי על לחצן ה-ZOOM 5 פעמים ב-TVIX , התמונה עדיין חדה מאוד בלי טיפה של רעש . זה פשוט
באתר מצויין שבעוד כמה ימים יצא Super Hi-Vision Package בנפח של 150 גיגה עם עוד כמה דמואים .
מהירות ההורדה בחיבור ADSL 5 מגה היא 640 קיי לשניה .
640 קילו לשניה זה בערל 40 מגה לדקה . בתוך שעה אתה מוריד 2.5 גיגה .
27 גיגה אתה מוריד בכ-10 שעות .
אחד האפסים בתשובה שלך מיותר .
מי שמכיר את האתר FTN יודע שהמהירויות ההורדה שם גבוהות מאוד .
boloni כתב:מהירות ההורדה בחיבור ADSL 5 מגה היא 640 קיי לשניה .
640 קילו לשניה זה בערל 40 מגה לדקה . בתוך שעה אתה מוריד 2.5 גיגה .
27 גיגה אתה מוריד בכ-10 שעות .
אחד האפסים בתשובה שלך מיותר .
מי שמכיר את האתר FTN יודע שהמהירויות ההורדה שם גבוהות מאוד .
...
נכון טעות שלי הוספתי עוד 0 בטעות...
תגיד אתה שם לב לאיכות בצפיה רגילה(בלי שימוש בזום או אופציות אחרות)?
רואים הרבה מאוד פרטים קטנים . החדות של הסרט הקצר זה משהו שעוד לא ראיתי ואני ראיתי הרבה תכני HD גם על ה-LCD וגם דרך המקרן . זה שונה ברמות ואין בכלל ויכוח על זה.
זה כמו לצפות בתמונה של 10 מגה פיקסל ליד תמונה של מגהפיקסל אחד .