היי אני מחפש מחשב נייד כמה שיותר קל ואמין לשימושים משרדיים בלבד (כתיבת מסמכים, גלישה).
יש לי אפשרות לרכוש אותו בארה"ב ונתקליתי בדיל הזה של לנובו:
https://www.lenovo.com/us/en/laptops/th ... rentmodels
x1 carbon 5th gen ב 850$. עם תוספת אחריות לשלוש שנים וטכנאי עד הבית זה מגיע ל950 דולר.
512 SSD
i5 skylake - זה החשש שלי. האם שווה לרכוש מחשב עם מעבד בן שנתיים וחצי (בערך?) למרות שהמשימות הן בסיסיות? האם זה דיל טוב.
אני זוכר שהאחריות של לנובו על מחשבים עסקיים היא בין לאומית, רוצה לוודא אם משהו נתקל בבעיות עם מימוש אחריות פה על מחשב שנרכש בחו"ל.
מחפש חוות דעת על רכישת מחשב נייד 950$
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
אין בארץ טכנאי עד הבית למיטב ידיעתי.
אחריות בינלאומית -לנובו שינו את היקפי הארחיות בזמן האחרון ורק אם אתה רוכש הרחבה לכיסוי אחריות כזו במסגרת רכישת המחשב היא תחול - זה לא כלול אוטומטית בכל אחריות ל- 3 שנים- עלות התוספת לא גבוהה במיוחד אבל צריך לרכוש אותה
אחריות בינלאומית -לנובו שינו את היקפי הארחיות בזמן האחרון ורק אם אתה רוכש הרחבה לכיסוי אחריות כזו במסגרת רכישת המחשב היא תחול - זה לא כלול אוטומטית בכל אחריות ל- 3 שנים- עלות התוספת לא גבוהה במיוחד אבל צריך לרכוש אותה
משיחה עם מעבדת IBM בארץ הם אומרים שהם לא יכולים לדעת על מחשב אם הוא באחריות עד שיש לי מספר סריאלי ביד (ואין לי). לא ברור איך אני יכול לדעת מראש אם מחשב שאני רוצה לקנות הוא באחריות...
בעת רכישת המחשב לא מצויין תוספת לאחריות בין לאומית, יש רק תוספת אם אתה רוצה ששירותי אחריות מיוחדים (שגם הם בתוספת) יהיו גם הם בין לאומיים.
בעת רכישת המחשב לא מצויין תוספת לאחריות בין לאומית, יש רק תוספת אם אתה רוצה ששירותי אחריות מיוחדים (שגם הם בתוספת) יהיו גם הם בין לאומיים.
- Borderline1
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3632
- נתן תודות: 144 פעמים
- קיבל תודות: 462 פעמים
נכון, צודק
בהנחה שתרצה כיסוי מנזק תאונתי אז זה רלבנטי לך
אם אתה לא כולל הרחבה כזו או הרחבות אחרות אז זה באמת לא רלבנטי
בהנחה שתרצה כיסוי מנזק תאונתי אז זה רלבנטי לך
אם אתה לא כולל הרחבה כזו או הרחבות אחרות אז זה באמת לא רלבנטי