ביקור טכנאי קבוצת ח.י גרוע ומזלזל
-
Oshrisiboni
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 20
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
לאחר תלונות למוקד השירות על תמונה שמהבהבהת הגיע טכנאי לביקור בשיא חוצפתו לא בדק את התקלה ולא התייחס אליה עשה איפוס לטלויזיה והלך לדרכו ואמר שאם ובמידה זה מופיע שוב להתקשר לשירות לקוחות שירות *** ומזלזל לא יודע עם זה הפנים של החברה או של אותו טכנאי שאין לו מושג בכלום !!!!!
-
Oshrisiboni
-
- חבר שרק התחיל

@pessik
·הבעיה לא ניפתרה המסך ממשיך להבהב כל מה שהטכנאי עשה אחרי האיפוס זה להפעיל לי את המצב נוחות של העיניים יש אופצייה כזו שמחשיכה את המסך ופשוט זה לא בולט זה לא פתר את הבעיה וגרוע מזה לא נתן לי הזדמנות להראות לו שיש תקלה פשוט הזויי .. אני רואה את התגובות של החברה פה ורציתי לדעת עם מישהו ניתקל ..
·הבעיה לא ניפתרה המסך ממשיך להבהב כל מה שהטכנאי עשה אחרי האיפוס זה להפעיל לי את המצב נוחות של העיניים יש אופצייה כזו שמחשיכה את המסך ופשוט זה לא בולט זה לא פתר את הבעיה וגרוע מזה לא נתן לי הזדמנות להראות לו שיש תקלה פשוט הזויי .. אני רואה את התגובות של החברה פה ורציתי לדעת עם מישהו ניתקל ..
-
Oshrisiboni
-
- חבר שרק התחיל

@Nemesis
·לא אחי זה תקלה במסך יש משחקים של האור גם בתמונה עומדת יש לך אופציה לעשות שם בדיקת תמונה ואתה רואה שהאור של התמונה מהבהב
·לא אחי זה תקלה במסך יש משחקים של האור גם בתמונה עומדת יש לך אופציה לעשות שם בדיקת תמונה ואתה רואה שהאור של התמונה מהבהב
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
זה קורה בהרבה מסכים של lg
אתה לא לבד.
נסה לבטל עסקה, ח.י מתפארים ב-60 ימי אחריות לעסקה, תשתמש בזה.
אתה לא לבד.
נסה לבטל עסקה, ח.י מתפארים ב-60 ימי אחריות לעסקה, תשתמש בזה.
Pixel 4 XL | PS4 | NU8000 | Denon X3000 | Chromecast | Spotify | Partner Fiber | Netflix | FC Barcelona | Google Apps |
- vivi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3546
- נתן תודות: 1108 פעמים
- קיבל תודות: 504 פעמים
-
Oshrisiboni
-
- חבר שרק התחיל

@vivi
·אני לא יכול לבטל עיסקה אחי הטלוייה אצלי 5 חודשים ושמתי לב לזה בשבוע האחרון ועכשיו זה החמיר ח.י אמרו שהם צריכים לחזור אליי אחרי מריבות ושזה נימצא בטיפול מנהלי מעבדה מקווה שיסתדר העניין כי עם מגיע אליי הטכנאי שבדק את הטלויזיה וחושב שאני טמבל שינה לי הגדרות והוריד את הבהירות במסך זה יהיה הסוף שלהם דרשתי מסך חדש ומקווה שזה מה שהם יעשו ...יש לי סירטון שהעברתי אליהם בוא ניראה מה יחליטו
·אני לא יכול לבטל עיסקה אחי הטלוייה אצלי 5 חודשים ושמתי לב לזה בשבוע האחרון ועכשיו זה החמיר ח.י אמרו שהם צריכים לחזור אליי אחרי מריבות ושזה נימצא בטיפול מנהלי מעבדה מקווה שיסתדר העניין כי עם מגיע אליי הטכנאי שבדק את הטלויזיה וחושב שאני טמבל שינה לי הגדרות והוריד את הבהירות במסך זה יהיה הסוף שלהם דרשתי מסך חדש ומקווה שזה מה שהם יעשו ...יש לי סירטון שהעברתי אליהם בוא ניראה מה יחליטו
-
Oshrisiboni
-
- חבר שרק התחיל

@dingodog
·איך מעלים סירטון לפה
·איך מעלים סירטון לפה
-
Oshrisiboni
-
- חבר שרק התחיל

@dingodog
·
https://drive.google.com/file/d/1_o2gtV ... oHP7m/view
שאתה ניכנס לסרטון תתמקד בתמונה מסביב ולא בדמות
תסתכל היבהוב וזה חוזר על עצמו במהלך הסרט אתה תראה את התמונה קופצת
זה קורה שהתמונה עומדת במצב תמונה זה קורה בנטפליקס זה קורה במחשב אפילו בבדיקת תמונה באופצייה בטלוויזיה
קשה מאוד ליראות את זה בסירטון אבל עם תתמקד אתה תראה תסתכל בצד ימין של המסך
במידה ומישהו ניתקל במשהו כזה אשמח לתגובה .. והטלויזיה לא מחוברת לשום ממיר ..
·
https://drive.google.com/file/d/1_o2gtV ... oHP7m/view
שאתה ניכנס לסרטון תתמקד בתמונה מסביב ולא בדמות
תסתכל היבהוב וזה חוזר על עצמו במהלך הסרט אתה תראה את התמונה קופצת
זה קורה שהתמונה עומדת במצב תמונה זה קורה בנטפליקס זה קורה במחשב אפילו בבדיקת תמונה באופצייה בטלוויזיה
קשה מאוד ליראות את זה בסירטון אבל עם תתמקד אתה תראה תסתכל בצד ימין של המסך
במידה ומישהו ניתקל במשהו כזה אשמח לתגובה .. והטלויזיה לא מחוברת לשום ממיר ..
-
Oshrisiboni
-
- חבר שרק התחיל

זה קורה בערך מ 17 שניות בניגון של הסרט
·Oshrisiboni כתב:זה קורה בערך מ 17 שניות בניגון של הסרט...
כן , מבין אותך ..
תתקשר ל-LG שוב שישלחו טכנאי - וכשהוא מגיע - תבקש קודם להראות לו את התקלה לפני שהוא מתחיל בבדיקות שלו
ותראה לו את הבעיה גם בתמונה עומדת !
-
Oshrisiboni
-
- חבר שרק התחיל

@movieman
·
אתה שמת לב לתקלה רואים את זה בבירור נכון ???
ופעם שעברה התעקשתי שהיה אצלי טכנאי והוא לא התייחס ניסיתי כמה פעמים להראות לו והוא עשה את הבדיקות שלו הפעם אין מצב שהוא ילך הלי לתת פיתרון .. כל פעם הם אומרים אין תקלה זה שוב קורה ושוב פעם פונה לשירות ושוב אתה מחכה שבועים לטכנאי ... אני דורש מסך חדש
·
אתה שמת לב לתקלה רואים את זה בבירור נכון ???
ופעם שעברה התעקשתי שהיה אצלי טכנאי והוא לא התייחס ניסיתי כמה פעמים להראות לו והוא עשה את הבדיקות שלו הפעם אין מצב שהוא ילך הלי לתת פיתרון .. כל פעם הם אומרים אין תקלה זה שוב קורה ושוב פעם פונה לשירות ושוב אתה מחכה שבועים לטכנאי ... אני דורש מסך חדש
-
Oshrisiboni
-
- חבר שרק התחיל

@qsub00
·
תסתכל שוב מ17 שניות של הסרטון ותתמקד בצד ימין של המסך
ותעשה פשוט נעילת מסך אחי ותשים לב להיבהוב ממש לשניות בודדות תתמקד לא בדמות
·