מישהו פה עם ניסיון רכישת מוצרים למטבח דרך ברלין ביי?
אהלן,
פעם ראשונה שנחשפתי היום לאתר ברלין ביע.
אני בדיוק נמצא בחיפוש אחר מכשירי חשמל כבדים (כגון מקרר אינטגרלי, תנור, תנור מיקרו, אינדוקציה ומדיח) ולכן הייתי שמח לדעת האם מישהו הזמין דרכם מטבח שלם? מה הסכנות הכרוכות בכל? איך עובד עם אחריות בתאכלס?
תודה!!
פעם ראשונה שנחשפתי היום לאתר ברלין ביע.
אני בדיוק נמצא בחיפוש אחר מכשירי חשמל כבדים (כגון מקרר אינטגרלי, תנור, תנור מיקרו, אינדוקציה ומדיח) ולכן הייתי שמח לדעת האם מישהו הזמין דרכם מטבח שלם? מה הסכנות הכרוכות בכל? איך עובד עם אחריות בתאכלס?
תודה!!
יש לי נסיון עם טוחן אשפה, ואלה הרשמים:
1. הם לא דואגים למיסוי מקומי. כלומר על אחריותך לשלם מע"מ + מס יבוא.
2. הם לא דואגים לעמלות שיחרור מכס..
3. אחריות היא בעלות נוספת, לשנה אחת בלבד. והתיקונים במידה וצריך הם ע"י מעבדה פרטית.
4. למוצר קטן כמו טוחן אשפה לקח בין חודש וחצי לחודשיים להגיע ארצה - שבמהלך הזה הזה הם לא ידעו להגיע לי מה מעכב את המשלוח.
המחיר עדיין היה נמוך משמעותית מרכישה בישראל.
3. אחריות היא בעלות נוספת, לשנה אחת בלבד. והתיקונים במידה וצריך הם ע"י מעבדה פרטית.
4. למוצר קטן כמו טוחן אשפה לקח בין חודש וחצי לחודשיים להגיע ארצה - שבמהלך הזה הזה הם לא ידעו להגיע לי מה מעכב את המשלוח.
המחיר עדיין היה נמוך משמעותית מרכישה בישראל.
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
שים לב שמה שרשמת נכון למשלוח האווירי. במשלוחים הימיים הם מציינים בפירוש שכל המיסים וכולי כלולים כבר (כנראה המכולות עוברות שחרור כללי ולא פרטני פריט פריט).eitvtdt כתב:יש לי נסיון עם טוחן אשפה, ואלה הרשמים:
המחיר עדיין היה נמוך משמעותית מרכישה בישראל....
הזמנתי משם מספר פריטים כולל מכונת כביסה וכירי אינדוקציה.
- bodedon
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 211
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 8 פעמים
הזמנתי מהם מדיח ב-22/04 עדיין אין שינוי סטטוס בהזמנה - כלומר לא נשלח עדיין.
אחרי שיחת טלפון אליהם (וקשה מאוד מאוד להשיג אותם) נאמר לי כי לא משנה מה הם מתחייבים תוך 60 יום מרגע ההזמנה שהמוצר יגיע אלי (קצת קשה לי להאמין אבל אחלה).
בקיצור אם אתה לא ממהר והמוצר יגיע בסופו של דבר
זה חסכון אדיר!
אחרי שיחת טלפון אליהם (וקשה מאוד מאוד להשיג אותם) נאמר לי כי לא משנה מה הם מתחייבים תוך 60 יום מרגע ההזמנה שהמוצר יגיע אלי (קצת קשה לי להאמין אבל אחלה).
בקיצור אם אתה לא ממהר והמוצר יגיע בסופו של דבר
- emperor2222
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 18
- נתן תודות: 2 פעמים
- קיבל תודות: 3 פעמים
הזמנתי מהם לאחרונה כיסאות בר לאי מטבח במשלוח ימי.
הם התחייבו לאספקה תוך 60 יום, בפועל הגיעו כעבור 35 ימים. המחיר כלל את כל המיסים, עמלות לשחרור מהמכס ושליח עד הבית.
קצת קשה להשיג אותם אבל אפשרי והם עוזרים במידת הצורך.
מעקב המשלוח באתר שלהם לא אומר הרבה ולא ממש מתעדכן אבל כמו שציינתי הם מתחייבים ל-60 ימי אספקה.
אני מאוד מרוצה, אזמין מהם גם בעתיד.
הם התחייבו לאספקה תוך 60 יום, בפועל הגיעו כעבור 35 ימים. המחיר כלל את כל המיסים, עמלות לשחרור מהמכס ושליח עד הבית.
קצת קשה להשיג אותם אבל אפשרי והם עוזרים במידת הצורך.
מעקב המשלוח באתר שלהם לא אומר הרבה ולא ממש מתעדכן אבל כמו שציינתי הם מתחייבים ל-60 ימי אספקה.
אני מאוד מרוצה, אזמין מהם גם בעתיד.