LG SK8100 מול SAMSUNG NU8000 מסך 75"
-
amirherzog
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
שלום
טוב אז לאחר שנראה שהשאלה שלי מאתמול לא מעוררת תגובות אני אשנה מעט את הסגנון וההשוואה
מתלבט בין שני המסכים הנ"ל
התקציב עומד על כ10K, רק יבואן רישמי
נראה שהסמסונג מקבלת ביקורות טובות יותר
חייב לומר שאני אוהב מאוד את השלט של הLG, נוח מאוד לשליטה על דפדפן ותפעול הsmart.
שימושים עיקריים סרטים,ממיר יס ונטפליקס
אודה לעצתכם - חייב לסגור היום
טוב אז לאחר שנראה שהשאלה שלי מאתמול לא מעוררת תגובות אני אשנה מעט את הסגנון וההשוואה
מתלבט בין שני המסכים הנ"ל
התקציב עומד על כ10K, רק יבואן רישמי
נראה שהסמסונג מקבלת ביקורות טובות יותר
חייב לומר שאני אוהב מאוד את השלט של הLG, נוח מאוד לשליטה על דפדפן ותפעול הsmart.
שימושים עיקריים סרטים,ממיר יס ונטפליקס
אודה לעצתכם - חייב לסגור היום
-
amirherzog
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 28
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 0
הנטיה שלי היא לכיוון הLG
השאלה שלי היא לאור המחיר הכמעט זהה בינהן האם ההבדלים באיכות התמונה (או בכלל) מהותיים מספיק כדי שאשנה את בחירתי לסמסונג
השאלה שלי היא לאור המחיר הכמעט זהה בינהן האם ההבדלים באיכות התמונה (או בכלל) מהותיים מספיק כדי שאשנה את בחירתי לסמסונג
@amirherzog
·
ואתה צריך אנשים זרים באינטרנט שיגידו לך האם ההבדל בתמונה בין הטלויזיות מספיק כדי שאתה תשנה את דעתך?
לא יותר קל ללכת לכל חנות אלקטרוניקה ופשוט להסתכל על שתיהן אחת ליד השניה, כדי להבין האם ההבדל באיכות התמונה מספיק כדי לגרום לך לשנות את דעתך?
·
ואתה צריך אנשים זרים באינטרנט שיגידו לך האם ההבדל בתמונה בין הטלויזיות מספיק כדי שאתה תשנה את דעתך?
לא יותר קל ללכת לכל חנות אלקטרוניקה ופשוט להסתכל על שתיהן אחת ליד השניה, כדי להבין האם ההבדל באיכות התמונה מספיק כדי לגרום לך לשנות את דעתך?