Tidal אם גם אצלכם נתקלתם בזה ? שמגבירים האיכות שמיעה יורדת
אני משתמש באפליקצת tidal מנוי פרימיום איכות cd.. רסיבר אונקיו tx676 שומע באפליקציה המובנת שברסיבר.. רמקולים paradigm 11 smk
שאני שומע דרך האפליקציה המובנת ברסיבר ומגביר תעוצמה יחסית קצת מעל החצי האיכות שמיעה יורדת שאני משתמש באפליקצה .. שאני שומע דרך סטרימר קבצי flac ואלבומיים wav שהורדתי שומעים מצויין והאיכות לא יורדת עם העוצמה הגבוה ..
רציתי לדעת אם גם אתם נתקלים בזה ??.. או שהאיכות ש tidal מבטיחים לא באמת איכות ואם יש משו שנותר להוסיף או לשנות שלא התבאס מי האפליקצה שלוקחת מחיר יפה אבל התמורה לא משו
שאני שומע דרך האפליקציה המובנת ברסיבר ומגביר תעוצמה יחסית קצת מעל החצי האיכות שמיעה יורדת שאני משתמש באפליקצה .. שאני שומע דרך סטרימר קבצי flac ואלבומיים wav שהורדתי שומעים מצויין והאיכות לא יורדת עם העוצמה הגבוה ..
רציתי לדעת אם גם אתם נתקלים בזה ??.. או שהאיכות ש tidal מבטיחים לא באמת איכות ואם יש משו שנותר להוסיף או לשנות שלא התבאס מי האפליקצה שלוקחת מחיר יפה אבל התמורה לא משו
היי,
אנני מנוי ב TIDAL,לבנתיים ספוטי..
נסה לחבר דרך מחשב בחיבור כבל ישיר Aux to rca, בדוק את השינוי,
וכן ממכשיר נייד, סלולרי אחר רצוי מהדגמים החדשים ולא הפשוטים - שיש להם מעבד חזק ואודיו איכותי יותר, שלא ישפיעו על הסאונד לרעה..
כך תבודד את הבעיה אם מדובר במכשיר ספציפי.
אני יכל להעיד שיש הבדל )מן הסתם) בין מכשיר למכשיר מפאת מעבד הסאונד שלו,
לדוגמא מאפליקציה ב SAMSUNG S6, ONE-PLUS6,אני מקבל איכות השמעה טובה יותר משאר מכשירים "פשוטים"\זולים
יותר.
אנני מנוי ב TIDAL,לבנתיים ספוטי..
נסה לחבר דרך מחשב בחיבור כבל ישיר Aux to rca, בדוק את השינוי,
וכן ממכשיר נייד, סלולרי אחר רצוי מהדגמים החדשים ולא הפשוטים - שיש להם מעבד חזק ואודיו איכותי יותר, שלא ישפיעו על הסאונד לרעה..
כך תבודד את הבעיה אם מדובר במכשיר ספציפי.
אני יכל להעיד שיש הבדל )מן הסתם) בין מכשיר למכשיר מפאת מעבד הסאונד שלו,
לדוגמא מאפליקציה ב SAMSUNG S6, ONE-PLUS6,אני מקבל איכות השמעה טובה יותר משאר מכשירים "פשוטים"\זולים
יותר.
- mishelhaimov2005
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
קראתי תישבוחות על המגבר hegel h190
מאיפה ניתן לרכוש אותו בארץ?
מאיפה ניתן לרכוש אותו בארץ?
- mishelhaimov2005
-
- חבר שרק התחיל

- תגובות: 8
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 0
האמת אני לפני קניית רמקולים ומגבר אני בשלב שיעורי הבית מחפש מגבר סטריאו שיזרים גם קבצי flac קצת חופר פה בפורום ומתלבט בין הרמקולים
Elac Debut B5.2
B&W 606
klipsch rp-600m
Elac Debut B5.2
B&W 606
klipsch rp-600m