מייבש כביסה חדש של קריסטל \ תדיראן עושה רעשים חזקים

פורום המתעסק בכל מוצר אלקטרוני אחר שלא בהכרח קשור לאודיו וקולנוע ביתי.
מקררים, שואבי אבק, תנורים וכו'
שלח תגובה
הדס36 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 71
נתן תודות: 47 פעמים
קיבל תודות: 0

שליחה #1 

היי.
קניתי מייבש כביסה חדש של קריסטל (של תדיראן). ומהפעם הראשונה שהפעלתי אותו הוא עושה רעשים מאד חזקים.

בעיה נוספת: מתוך 3 הפעמים שהפעלתי אותו, קרה פעמיים שהוא הפסיק באמצע ונדלקה הנורית של היישור קמטים. (כלומר נורית היישור קמטים נדלקה למרות שלא נגעתי בכפתור הזה והיא דלקה בנוסף לנורית של התוכנית "בדים סינטטיים", או "מיקס", ולנורית של "רגילה"). פתאום המייבש הפסיק לעבוד אבל הוא לא סיים את הייבוש אלא רק עמד עם שלוש הנוריות דולקות.

בזמן שהוא עובד, הנורית של התוכנית הרלוונטית מהבהבת. וכש"הצטרפה" גם הנורית של יישור הקמטים אף נורית לא הבהבה.

קראתי את כל החוברת המצורפת מתחילתה ועד סופה לפני שהפעלתי. כולל הוראות הבטיחות. וכולל תקלות אפשריות.

לא מוזכרות שם תקלות של רעש לא סביר או של נוריות לא רלוונטיות שפתאום נדלקות.

דבר חשוב נוסף: לא מילאתי אותו יותר מדי אלא להיפך. שמתי מעט דברים. בפעם הראשונה שמתי סדין ציפה ו2 ציפיות. ובפעם השנייה כמה בגדים. ממש מעט. הבגדים כיסו את הקרקעית של המייבש ועוד קצת.

מישהו יודע להגיד לי אם הרעש הזה הוא דבר נורמלי?
ולמה פתאום הוא מפסיק ונדלקת הנורית של יישור הקמטים למרות שלא נגעתי בכפתור?

(אני מאוד מקווה שהוא לא מקולקל. מאד מאד מאד מאד מבאס לקנות מייבש ולגלות שהוא מקולקל.)

תודה מראש לכל מי שיודע.

הדס36 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

Re: עדכון: מייבש כביסה חדש של קריסטל \ תדיראן עושה רעשים חזקים

שליחה #2 

@הדס36
·
עדכון:
הבעיה העיקרית היא הרעש הלא סביר שעושה התוף. הקלטתי את הרעש הזה ושלחתי לכמה אנשים. כולם אומרים שזה לא רעש סביר בכלל וזה לא אמור להיות במייבש תקין.

דיברתי עם השירות של תדיראן. הם ישלחו טכנאי ביום שני. בשעות הבוקר שכבר יגרום לי להפסיד עבודה. (אין אפשרות בחירה בשעות, שזה כבר כשלעכצמו נראה לי לא תקין).

אני מקווה שלפחות שהטכנאי יגיע בזמן ויפתור את הבעיה.

הם אמרו שאם זה רק "טיפול"כלומר תקלה קטנה הוא יפתור על המקום. ואם לא, אז הם יקחו למעבדה לןתקן.

אמרתי שאני לא מוכנה לקבל מייבש שעבר תיקון במעבדה. אני קניתי מייבש חדש. הוא צריך להיות תקין. אם הם הוציאו מהמפעל שלהם מייבש מקולקל אז שיחליפו לי אותו.

לא יתכן שאני אשלם מחיר מלא עבור מכשיר מקולקל. זה אפילו לא מהתצוגה. זה אמור להיות חדש ותקין.

מישהו פה יודע את החוק לגבי זה? כי אם הם חושבים שאני אסכים לקבל מייבש כביסה שעבר החלפת חלקים במעבדה אז יש להם טעות.
אני הולכת עם זה לבית משפט לתביעות קטנות.
למישהו יש ניסיון עם משהו כזה? או עם השירות של תדיראן לגבי מייבשי כביסה?

תודה מראש.

chapod
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 10
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 1 פעם

שליחה #3 

נתחיל בזה שפשוט קיבלת מוצר לא תקין,

אם טכנאי שלהם מגיע ויפתור את התקלה, מה טוב,
אין גם דבר רע ב"לקחת למעבדה" מכיוון שמייבש הוא לא כזה טכנולוגי כמו שאנחנו מדמיינים
הדבר הכי חכם במייבש זה הכרטיס (לוח פיקוד), מה שמפעיל את החלקים בפנים (שבמייבש זה כולה מנוע, גוף חימום , ורגש חום ואם ניסחף במייבש יש גם אולי משאבת מים)

הדס36 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

שליחה #4 

@chapod
·
תודה, אבל אני לא מוכנה לקבל מוצר מקולקל ש"רק" החליפו לו כמה חלקים מכניים. מוצר מקולקל שתיקנו אותו זה מוצר סוג ב'.
אני קניתי במחיר של סוג א'.

חוץ מזה יש שם יותר מדי דברים מוזרים בסיפור הזה.

אחד מהם זה שבשירות מסרו לי ש... יש רק טכנאי אחד שמבין במייבשי כביסה והוא עובד רק בין 8.00 ל-10.00 בבוקר. כלומר, הם לא נוקפים אצבע כדי להתאים את הגעת הטכנאי לימים ושעות שנוחים לי אלא אני (הלקוחה) צריכה להתאים את עצמי אליהם.

זה פשוט שירות גרוע.

מחברה גדולה כמו תדיראן הייתי מצפה שיעסיקו יותר מטכנאי אחד. ושאחרי שהם שולחים מוצר מקולקל, שלכל הפחות יעשו מאמצים כדי להגיע בזמנים שמתאימים לי.

זה נשמע מאד מאד תמוה. וזה לא הדברי היחיד שתמוה כאן.

אני בכל אופן לא מתכוונת לקנות יותר שום דבר של תדיראן.

הדס36 פותח השרשור
חבר פעיל
חבר פעיל

כל הכבוד לקריסטל \ תדיראן!!!! (מיבש כביסה)

שליחה #5 

@chapod
·
אני חייבת לציין את השירות המצויין שקיבלתי מקריסטל \ תדיראן.
בניגוד לכל התחזיות הקודרות שאמרו לי, והבהילו אותי (ואכן נבהלתי מאוד), הגיע טכנאי בזמן, מייד קבע שיש פגם במייבש ותיאם החלפה.
יומיים לאחר מכן הגיעו עם המייבש החדש מהחברה. בדיוק בטווח השעות שאמרו שיגיעו. לקחו את הישן ושמו במקום את החדש.

עובד מעולה!!!
אני ממש ממש ממש ממש שמחה שקניתי את המייבש הזה.

הקודם (המקולקל) עשה רעשים שנשמעו כמו בומים בזמן שהתוף עבד.
המייבש החדש שקט לגמרי. דממה. שומעים רק את האוויר מהצינור.
וגם מייבש את הכביסה לחלוטין.

Kingstone
חבר שרק התחיל
חבר שרק התחיל
תגובות: 35
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 3 פעמים

Re: כל הכבוד לקריסטל \ תדיראן!!!! (מיבש כביסה)

שליחה #6 

@הדס36
·
זה כי השירות שלהם לא נמצא במיקור חוץ אלא של תדריאן עצמו , בדומה ל ח.י .

לחברות הללו שהשירות הוא של החברה עצמה , יש ראייה מעט אחרת במקרים הללו.

שלח תגובה

חזור אל “מוצרי חשמל לבית”