מילה טובה (ויותר) לפיוצ׳ר ובמיוחד לדור

פורום לדיון על נושאים הקשורים לפן המסחרי ו/או השירותי של התחום (איפה קונים? כמה עולה? מי הייבואן? המלצות על חנות? ענייני ייבוא/מכס וכו').
שלח תגובה
rel1 פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 305
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 18 פעמים

שליחה #1 

הייתי לפני רכישה של רסיבר וטלויזיה ואחרי שנסגרתי על הדגמים, עשיתי סקר שוק קצר. הייתי על סף סגירה בחנות מסויימת שנתנה לי מחירים אטרקטיביים מאוד (ועשיתי השוואת מחירים אצל משווקים שידועים כזולים וכאלה שיש לי איתם נסיון עבר חיובי). במקרה פגשתי את דור שאותו אני זוכר כשרק פתחו את פיוצ׳ר ובאינסטינקט של רגע (לא רכשתי אצלם בעבר ואפילו את סאב ה-SVS שהיה לי פרק זמן כלשהו בעבר קניתי בארצות הברית כשלא ידעתי שהם נותנים מחירים זהים ושירות יוצא דופן), אמרתי שאבדוק איתו מחירים לפני הרכישה. עדכנתי אותו מה המחירים שקיבלתי וקיבלתי מחירים טובים יותר ולאחר הביקורות הטובות באתר החלטתי לרכוש אצלם.
אחרי הרכישה היתה לי דילמה מסויימת לגבי חלק מסויים בהזמנה ועדכנתי את דור בלבטים. הדילמה הזו לא נפתרה בקלות כי הצריכה כמה בדיקות עם אחד הספקים והתשובות היו לא ברורות ונמשכו לאורך כמה שעות שלאחריהן הייתי צריך לשנות חלק מההזמנה. כל ההתנהלות הזו מול דור בזמינות מיידית לוותה בקבלת כל המידע ותאמינו לי שהייתי נודניק ברמות! דור היה רספונסיבי ואדיב ואני לא בטוח שהרוויח כל כך הרבה מהמכירה הזו ובטח לא נהנה מבלבול המוח שלי אבל אני יכול לומר שיש פה נותן שירות בסטנדרט שאני לא מכיר פה בארץ והוא הרויח לקוח (למרות שאני לא בטוח שירצה למכור לי יותר...) והפנייה של לקוחות אחרים כי פשוט כשמגיע מגיע!
אמנם לא קיבלתי עדיין את הציוד אבל הרגשתי שההודעה הזו והמילים הטובות צריכות להגיע. מניח שלרבים זה לא חדש, אבל מילים טובות אף פעם לא מזיקות.
אעדכן כשיגיע הציוד ונסיים את ההתקנה שוב. בינתיים סופשבוע נעים לכולם.

שלח תגובה

חזור אל “ייבוא, תמחור ושירות”