לפני קניית פלזמה
אני ממש לפני רכישת פלזמה מסוג סמסונג דגם Q91
בגודל 42 אינץ,
אך אתמול הפחידו אותי מספר "יודעי דבר" כי אם אני רוצה לחבר מחשב סלוני ולגלוש באינטרנט עם הפלזמה אז וודאי שעדיף לקנות LCD ולא פלזמה.
האם הם צודקים ?
מטרתי ברכישת הפלזמה היא א טלויזיה ובנוסף אני מעוניין לרכוש מחשב סלוני בכדי לגלוש באינטרנט ולצפות בסרטים.
האם בתחום זה ה LCD עולה על הפלזמה ?
תודה
בגודל 42 אינץ,
אך אתמול הפחידו אותי מספר "יודעי דבר" כי אם אני רוצה לחבר מחשב סלוני ולגלוש באינטרנט עם הפלזמה אז וודאי שעדיף לקנות LCD ולא פלזמה.
האם הם צודקים ?
מטרתי ברכישת הפלזמה היא א טלויזיה ובנוסף אני מעוניין לרכוש מחשב סלוני בכדי לגלוש באינטרנט ולצפות בסרטים.
האם בתחום זה ה LCD עולה על הפלזמה ?
תודה
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
בוודאי, אם ברצונך לחבר למסך, מחשב PC או HTPC אזי הטכנולוגיה המומלצת היא LCD מעבר לכל ספק !!!
אם זה לראות בעיקר יס/הוט ו- DVD אזי ישנה עדיפות לפלזמה, אם אתה רוצה גם זה וגם זה, אתה צריך במשהו להתפשר...
בכל אופן שיהיה בהצלחה
אם זה לראות בעיקר יס/הוט ו- DVD אזי ישנה עדיפות לפלזמה, אם אתה רוצה גם זה וגם זה, אתה צריך במשהו להתפשר...
בכל אופן שיהיה בהצלחה
התשובה שלך חד משמעית מדי וזה לא בהכרח כך.shlafirg כתב:בוודאי, אם ברצונך לחבר למסך, מחשב PC או HTPC אזי הטכנולוגיה המומלצת היא LCD מעבר לכל ספק !!!
...
צריך לברר מה מטרת החיבור של המסך למחשב ועל פי זה לקבוע מה כדאי.
1. אם המסך ישמש כמסך יחיד למחשב והשימוש הוא לצורך גלישה באינטרנט, מסמכים,
וכל שאר שימושי המחשב היומיומיים, אז אין ספק ש LCD היא הבחירה הנכונה.
2. אם יש מסך מחשב לשימוש יומיומי בצרכי המחשב ואתה רוצה בנוסף לחבר לו מסך "42
לצורך צפייה בסרטים, תמונות ודפדוף בתוכנות מדיה של HTPC, אז פלזמה עדיפה.
אני אישית מעדיף את האפשרות השנייה.
- ShraGadi
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3238
- נתן תודות: 3 פעמים
- קיבל תודות: 0
uknowmy כתב:shlafirg צודק אבל הוא לא לקח בחשבון שLCD בגדלים 42 ומעלה רואים לא משהו בכלל
ופלאזמה בגדלים 42 ומעלה רואים הרבה יותר טוב אז תאמת אני הייתי לוקח פלזמה /quote]
חברה, או שחסר לי משהו (הכוונה בראש) או שהראיה שלי ושל משפחתי משובשת עלי...![]()
יש לי מסך 42 בסלון, והראות פשוט פנטסטית, אף פעם לא היתה לי פלזמה ויכול להיות שהראות בה היא פנומינלית, לא יכול להגיד שלא, אבל להגיד ש"בגדלים 42 ומעלה רואים לא משהו בכלל" זו הגזמה פרועה... היה לי מקרן אחורי (ז"ל), בחדרי ילדים יש את ה - CRT הישנות (21 ו - 25) והראות ב- LCD לא נופלת מהן ועולה בכמה דרגות על מה שראינו במקרן אחורי...
אז אם ramisa ילך לחנות ויראה LCD שהראות בה תהיה טובה בעיניו ואם חשקה נפשו גם לחבר אליה HTPC אזי , לפי דעתי, זו החתונה המושלמת...
האם אין משמעות לסוג הפלזמה במקרה זה
שאלתי היא מכיוון שראיתי כי יש כאן הרבה המלצות על ה- Q7 אז משמע כי גם ה Q9 לא יורדת ממנה אלא אף יותר טובה,
האם ברזולוציה שלה לא אוכל לגלוש באינטרנט בראות טובה.
או שאין בכלל קשר.
תודה
האם ברזולוציה שלה לא אוכל לגלוש באינטרנט בראות טובה.
או שאין בכלל קשר.
תודה