EVA 8000 מול TVIX 4100

מחשבים, חומרה, KODI, NUC, Raspberry pi
oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 78832
שם מלא: עפר לאור
נתן תודות: 785 פעמים
קיבל תודות: 5385 פעמים

שליחה #1 

<עריכה, הוצא מהשרשור של ה-TVIX4100>

לגבי ה-EVA8000, זה אחד מהמקרים הללו שמראש בדקתי אם זה מתאים לארץ. אני כבר בודק אותו (בנוסף למכשירים אחרים, חלקם אפילו בשלבים שעדיין אין להם שם רשמי...) כמה וכמה שבועות (לדעתי זה כבר חודשיים, אבל אני לא 100% סגור על זה) ואפשר לומר שאני "לא מתלהב".

ה-EVA8000 כל כך רחוק מכדי מוצר מדף שאני פוסל אותו על הסף עבור אנשים כיום. יש לו אמביציות עצומות אבל ירו שם גבוה מאוד ולמרות רשימת הפיצ'רים המרשימה, להגיע משלב שבו יש לך סרט ועד שאתה יכול לנגנו באופן אמין עם הנגן ההוא פשוט לוקח כ"כ הרבה זמן שאני מתייאש הרבה לפני כן.

ה-4100 כרגע הפך להיות הנגן הראשי עבורי. הוא אמין הרבה יותר מכפי שה-5000 היה כשהוא יצא (והוא בזמנו החליף את ה-Z500 שעדיין אצלי אך אני כמעט ולא משתמש בו לאור ההתקדמויות בתחום). אין ספק שה-4100 הוא קפיצה משמעותית. אני רק מקווה שהם יצליחו לשפר את כל נושא הזרימה מהרשת ומה-USB עבור תכני H264, מה שמאוד יקל עלי עם תכנים אלה.

אין ספק שיש להם עוד כברת דרך לעבור, המכשיר רחוק מלהיות מושלם אבל הוא בהחלט מאוד מרשים אותי ומעניין לראות כיצד DVICO יקחו אותו לשלב הבא עם גירסאות התוכנה הבאות.

בתחום הזה נדיר למצוא מוצר שאתה מחבר לרשת ועם מספר קטן של פעולות מצליח מיד לנגן כמעט כל תוכן. ה-4100 בהחלט נכנס לקטגוריה של מכשירים שכמעט כל אחד יכול להשתמש בו ולהבין את המשמעויות הגלומות בו.

arotman,

1. מסכים שזה חסר בכל המכשירים של H264. לדעתי SIGMA עובדים על זה או לפחות חוטפים על הראש מכל הכיוונים שהם חייבים לתמוך בזה...

2. מעטים המכשירים שתומכים בזה. מסכים שזה חסר. הבעיה היא ש-DVICO לא רואה את השוק הישראלי כחשוב מספיק ולכן לא ראינו תמיכה ב-SRT או בספריות עברית עד כה.

5. קשה לי להאמין שהם יעשו את זה. הסיבה פשוטה, הם מכוונים לשוק "בעייתי" וקבלת המפתחות של DVD (עם כל הצחוק שבדבר בגלל שהכל פרוץ ופתוח) עדיין דורש חתימה על חוזים שאני בטוח שהחברה לא ששה לחתום עליהם....
נערך לאחרונה על ידי oferlaor ב 02/06/2007 15:28, נערך פעם 1 בסך הכל.

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1039
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

oferlaor כתב:dragonflyXXL,

לא. חלק מהעניין היה שבדקתי אותם באופן דיסקרטי עבור יבואנים שחשבו אם להביא מוצרים כאלה או אחרים אם לאו.

לגבי ה-EVA8000, זה אחד מהמקרים הללו שמראש בדקתי אם זה מתאים לארץ. אני כבר בודק אותו (בנוסף למכשירים אחרים, חלקם אפילו בשלבים שעדיין אין להם שם רשמי...) כמה וכמה שבועות (לדעתי זה כבר חודשיים, אבל אני לא 100% סגור על זה) ואפשר לומר שאני "לא מתלהב".
...
אז אם אני מבין נכון רוב המכשירים שבדקת עדיין לא מוצרים שקיימים על המדף, וככאלה ההשוואה מעט לא הוגנת. מוצר שאיננו קיים ת'כלס בשוק איננו אלטרנטיבה ריאלית ולכן אני לא מבין איך אתה פוסל אותו עוד לפני שהוא בכלל קיים.בנוסף, אני מסכים איתך שלרוב המכשירים האלה מחלות ילדות שונות אבל נראה שאתה מוכן להתפשר במקומות שונים כשהמוצר נראה לך, ופוסל מוצרים אחרים על בסיס תופעות דומות למדי כשהמוצר "לא מלהיב אותך".
ה-EVA8000 כל כך רחוק מכדי מוצר מדף שאני פוסל אותו על הסף עבור אנשים כיום. יש לו אמביציות עצומות אבל ירו שם גבוה מאוד ולמרות רשימת הפיצ'רים המרשימה, להגיע משלב שבו יש לך סרט ועד שאתה יכול לנגנו באופן אמין עם הנגן ההוא פשוט לוקח כ"כ הרבה זמן שאני מתייאש הרבה לפני כן.

ה-4100 כרגע הפך להיות הנגן הראשי עבורי. הוא אמין הרבה יותר מכפי שה-5000 היה כשהוא יצא (והוא בזמנו החליף את ה-Z500 שעדיין אצלי אך אני כמעט ולא משתמש בו לאור ההתקדמויות בתחום). אין ספק שה-4100 הוא קפיצה משמעותית. אני רק מקווה שהם יצליחו לשפר את כל נושא הזרימה מהרשת ומה-USB עבור תכני H264, מה שמאוד יקל עלי עם תכנים אלה.

אין ספק שיש להם עוד כברת דרך לעבור, המכשיר רחוק מלהיות מושלם אבל הוא בהחלט מאוד מרשים אותי ומעניין לראות כיצד DVICO יקחו אותו לשלב הבא עם גירסאות התוכנה הבאות.

בתחום הזה נדיר למצוא מוצר שאתה מחבר לרשת ועם מספר קטן של פעולות מצליח מיד לנגן כמעט כל תוכן. ה-4100 בהחלט נכנס לקטגוריה של מכשירים שכמעט כל אחד יכול להשתמש בו ולהבין את המשמעויות הגלומות בו.
...
ראשית - ניסיתי לבצע השוואה של פיצ'רים על הנייר ולא ראיתי הבדלים כאלה משמעותיים בין המכשירים (אם לא מתייחסים למרכיב הדיסק הקשיח שלא קיים ב-EVA), אז אשמח לדעת למה לדעתך הם "ירו גבוה מדי".
שנית - אותו תהליך ארוך למדי לצורך ניגון סרט, כפי שאתה מתאר, לוקח 3-5 שניות (אני מתאר לעצמי שאתה מתכוון לניווט בתפריטים) וייתכן שהוא שונה ממה שהתרגלת אליו במכשירים אחרים, אבל מכאן ועד פסילה מוחלטת של כל המכשיר נראה לי תמוה במיוחד. בנוסף אני דווקא רואה שיפור בגירסאות האחרונות עם הוספת הניווט דרך ספריות וכו.

נכון - למכשיר יש בעיות ולמרות שמעולם לא היה לי מכשיר של Dvico אני מנחש שגם להם לא ייצא מוצר מושלם כבר על ההתחלה...
אבל לפחות בתחום הזה צריך תמיד לקחת בחשבון דבר אחד שהוא חשוב ביותר - שמעבר ליכולת של החומרה לעשות מה שצריך עומדים בעיקר צוותי הפיתוח של שתי החברות, כמה אתה מאמין ביכולת שלהם להתגבר על הבעיות ולספק פיצ'רים נוספים, וכמובן - היכולת של סיגמא לספק את הסחורה במקרים של פיצ'רים חסרים/בעייתיים שכבר נתגלו בשני המכשירים כמגבלות שמקורן בצ'יפ שלהם או בממשק שלו עם הקוד של שתי החברות.

ייתכן שאתה מאמין יותר ביכולת של Dvico, אבל חשוב לי לציין ש-Netgear עושים מאמצים גדולים גם הם במשך החודשיים האחרונים כדי לשפר את המוצר שלהם (לפחות בהסתמך על העובדה שיוצאת גירסאת FW חדשה ומשופרת כמעט כל שבוע עד 10 ימים) ולכן אני אומר שההכרעה לכאן או לכאן איננה בשום אופן חד משמעית, כפי שאתה מציג אותה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #3 

dragonfly,

טוב, זה היה שרשור של TVIX 4100 ולא של EVA8000, ולכן ראיתי לנכון לפצלו ולדבר על ה-EVA8000 בפורום נפרד.

נפריד את הדברים:
1. שיטת ה-INDEXING שלו ב-UP&P פשוט בלתי אפשרית. צריך לעשות כל הזמן INDEXING (כולל בחיבור USB). לאחר הורדת סרט הייתי מוצא את עצמי ממתין לעיתים שעה (יש לי המון קבצים במערכת) לפני שהוא הצליח לעשות INDEXING כראוי.

2. UP&P פשוט עבד גרוע. שרתי ה-UP&P שלי (גם WMC וגם TWONKYVISION) פשוט מאנדקסים הכל כבר. כלומר, כבר יש מיון לפי ARTIST, ספריה, אלף-בית וכו'. בקיצור, הוא עושה לי INDEXING מחדש, מה שגורם לכל קטע מוזיקה או וידאו להיות מאונדקס 3-4 פעמים לפחות...

3. יציבות. בד"כ הייתי מתייאש בגלל שזה היה עף לי באמצע האינדוקס. מה לעשות שיש לי כמה מאות דיסקים מאונדקסים במערכת (כל דיסק שיש לי באוסף נמצא גם ב-MP3 על השרת).

4. תוכנת ה-PC אחראית לכך שלקח לי 3 שעות ביום אחד פשוט לנסות ולהחזיר לעצמי את היכולת לצפות ב-TS או MPEG2 על המחשב (בגלל CODECS שהוא התקין....)

5. USB עבד גרוע במיוחד, פשוט לא הצלחתי לעשות כלום עם זה.

6. יש לי WINDOWS 2003 SERVER בבית (סיפור ארוך) ולכן המכשיר לא הצליח לשמור תכנים על גבי אף SHARE שיש לי ברשת. הוא לא שומר כלום מקומית (גם טעות תכנונית קשה) ולכן חייב להשתמש בדטבייס שהוא בונה על אחד ה-SHARES. אצלי הוא הצליח לקרוא דברים מ-SHARES אבל לא ההיפך.

7. יש הרבה תפריטים ואופציות שלא מימשו את עצמן. YOUTUBE למשל עבד לי עד עדכון מסויים של תוכנה ואז הפסיק. רעיון יפה מימוש גרוע.

8. השתלטות על המחשב. רעיון יפה, גם כאן זה לא ממש עובד כראוי בגלל שזה מחייב את התוכנה שלהם על המחשב (מה שכאמור מונע ממני לצפות ב-TS או MPEG2 על גבי המחשב הראשי).

בקיצור, זה רחוק מאוד מ-PLUG & PLAY.

עד היום לא הצלחתי לנגן אפילו קטע H264 אחד דרך המכשיר (כאמור אחרי כמה שבועות) הוא פשוט עף כל הזמן.

יתכן שהוא ישתפר בעתיד, אבל נקודת הפתיחה שלו לא הכי מבטיחה עבורי.

ברור לי שיש אנשים שיאהבו את זה, אבל דעתי האישית שהמכשיר כרגע עדיין רחוק משלב שבו אפשר לשחרר אותו לקהל הרחב.

אני מעריך שאתה מכיר גירסאת תוכנה מתקדמת משלי, אבל בכ"ז, כל עוד לא שינו את התפיסה הכוללת (כלומר, INDEX נפרד ולא שימוש ב-UP&P בדרך שבה כל המכשירים האחרים בעולם משתמשים בו) אני לא חושב שמהותית ישתנה משהו.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #4 

אגב, חלק מהמכשירים שבדקתי הם במצב טוב יותר כרגע (ב-BETA שלהם) מאשר ה-EVA8000 ששוחרר רשמית.

אני מקווה שהעובדה שאני לא נכנס לשמות של מוצרים לא יגרום לך לחשוב שאני מדמיין, אבל אני מנסה להיות כנה ככל הניתן.

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

oferlaor כתב:אגב, חלק מהמכשירים שבדקתי הם במצב טוב יותר כרגע (ב-BETA שלהם) מאשר ה-EVA8000 ששוחרר רשמית.

אני מקווה שהעובדה שאני לא נכנס לשמות של מוצרים לא יגרום לך לחשוב שאני מדמיין, אבל אני מנסה להיות כנה ככל הניתן.
...
שום בעיה. אני מבין לגמרי את המגבלות בחשיפת השמות.
שתי שאלות:
1. יש כבר תאריך יעד למוצרים האלה?
2. האם לדעתך יש להם פוטנציאל להתמודד בהצלחה עם ה-4100?

נכון להיום אני מחזיק שלושה מכשירים (ארבעה אם כוללים את ה-xbox360) שמסוגלים תיאורטית לשמש כסטרימרים, אבל היות ואני לא יכול להשתמש בכולם בבת אחת החלטתי לחבר את המכשיר המתקדם ביותר למערכת הראשית ואת שאר המכשירים להעביר לשימושים אחרים. כרגע מדובר ב-EVA אבל אני שוקל להחליף אותו ב-4100 או במכשיר טוב יותר במידה ויהיו אופציות נוספות בזמן הקרוב, ולכן חשוב לי לדעת אם ה-4100 הוא בחירה טובה או האם שווה להמתין עד שייצא מכשיר טוב יותר.

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #6 

oferlaor כתב:dragonfly,

טוב, זה היה שרשור של TVIX 4100 ולא של EVA8000, ולכן ראיתי לנכון לפצלו ולדבר על ה-EVA8000 בפורום נפרד.

נפריד את הדברים:
1. שיטת ה-INDEXING שלו ב-UP&P פשוט בלתי אפשרית. צריך לעשות כל הזמן INDEXING (כולל בחיבור USB). לאחר הורדת סרט הייתי מוצא את עצמי ממתין לעיתים שעה (יש לי המון קבצים במערכת) לפני שהוא הצליח לעשות INDEXING כראוי.

2. UP&P פשוט עבד גרוע. שרתי ה-UP&P שלי (גם WMC וגם TWONKYVISION) פשוט מאנדקסים הכל כבר. כלומר, כבר יש מיון לפי ARTIST, ספריה, אלף-בית וכו'. בקיצור, הוא עושה לי INDEXING מחדש, מה שגורם לכל קטע מוזיקה או וידאו להיות מאונדקס 3-4 פעמים לפחות...

3. יציבות. בד"כ הייתי מתייאש בגלל שזה היה עף לי באמצע האינדוקס. מה לעשות שיש לי כמה מאות דיסקים מאונדקסים במערכת (כל דיסק שיש לי באוסף נמצא גם ב-MP3 על השרת).

4. תוכנת ה-PC אחראית לכך שלקח לי 3 שעות ביום אחד פשוט לנסות ולהחזיר לעצמי את היכולת לצפות ב-TS או MPEG2 על המחשב (בגלל CODECS שהוא התקין....)

5. USB עבד גרוע במיוחד, פשוט לא הצלחתי לעשות כלום עם זה.

6. יש לי WINDOWS 2003 SERVER בבית (סיפור ארוך) ולכן המכשיר לא הצליח לשמור תכנים על גבי אף SHARE שיש לי ברשת. הוא לא שומר כלום מקומית (גם טעות תכנונית קשה) ולכן חייב להשתמש בדטבייס שהוא בונה על אחד ה-SHARES. אצלי הוא הצליח לקרוא דברים מ-SHARES אבל לא ההיפך.

7. יש הרבה תפריטים ואופציות שלא מימשו את עצמן. YOUTUBE למשל עבד לי עד עדכון מסויים של תוכנה ואז הפסיק. רעיון יפה מימוש גרוע.

8. השתלטות על המחשב. רעיון יפה, גם כאן זה לא ממש עובד כראוי בגלל שזה מחייב את התוכנה שלהם על המחשב (מה שכאמור מונע ממני לצפות ב-TS או MPEG2 על גבי המחשב הראשי).

בקיצור, זה רחוק מאוד מ-PLUG & PLAY.

עד היום לא הצלחתי לנגן אפילו קטע H264 אחד דרך המכשיר (כאמור אחרי כמה שבועות) הוא פשוט עף כל הזמן.

יתכן שהוא ישתפר בעתיד, אבל נקודת הפתיחה שלו לא הכי מבטיחה עבורי.

ברור לי שיש אנשים שיאהבו את זה, אבל דעתי האישית שהמכשיר כרגע עדיין רחוק משלב שבו אפשר לשחרר אותו לקהל הרחב.

אני מעריך שאתה מכיר גירסאת תוכנה מתקדמת משלי, אבל בכ"ז, כל עוד לא שינו את התפיסה הכוללת (כלומר, INDEX נפרד ולא שימוש ב-UP&P בדרך שבה כל המכשירים האחרים בעולם משתמשים בו) אני לא חושב שמהותית ישתנה משהו.
...
עופר,
לפחות אם לשפוט לפי רשימת ההערות שציינת, אני מניח שה-setup שלנו שונה בצורה משמעותית, ולכן אני מניח שדברים מסויימים שהיו מאוד בעייתיים מבחינתך אינם כו קריטיים לגבי.

ראשית, גם לי יש המון תוכן (אודיו ווידאו) אבל רובו יושב על NAS ואיננו משתנה או זז באופן משמעותי, ולכן מלבד דברים חדשים שנוספים לספריה ושאותם ה-quick scan תופס די במהירות, אין לי צורך באינדוקס מלא בכל פעם מחדש.

שנית, אני לא משתמש ב-UPNP או בתוכנה השרת שלהם ולכן כנראה נמנעו ממני רוב הבעיות שתיארת. ב-setup שלי יש share אחד ודרכו אני מגיע לכל התוכן שלי (אני מודה שהייתי צריך לעשות קצת עבודה שחורה לייצר junctions לתכנים בכוננים האחרים, אבל הסידור הזה עבד אצלי במשך שנתיים בלי שום בעיה עבור ה-linkplayer שעבד עם wizd).

שלישית, לגבי תכני h.264/avc אני מודה שבהתחלה היו לי קצת בעיות אבל כרגע אני יכול לומר בוודאות שאני מרוצה וכמעט ולא נתקל בנפילות או בעיות playback. יותר מזה - רוב התכנים שאני מעדיף להריץ הם במקור MKV ופעולת המרה פשוטה לmp4 מאפשרת נגינה שלהם ללא בעיות מיוחדות, לפחות לא בגירסאות ה-fw האחרונות.

כמו שכבר ציינתי פעמים רבות - המכשיר רחוק מלהיות מושלם וישנם הרבה מקומות שבהם הקונספט שבו בחרו המפתחים איננו "סטנדרטי" ולעיתים מעצבן, אבל אני בהחלט חושב שהמכשיר עדיין אלטרנטיבה לא רעה למשתמש הממוצע.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #7 

dragonfly,

איך אתה ממיר MKV ל-MP4 (מה דעתך לבנות מדריך?)

לגבי המכשירים האחרים, קשה לומר. כמה שבדקתי בעבר וחשבתי שהם מוכנים לצאת בסוף לא יצאו. אני לא רוצה לזרוק שמות ומידע ובסוף לצאת טמבל.

כרגע אני לא רוצה לחשוף את המוצרים עד שאני לא רואה שהם באמת על סף יציאה רשמית.

ה-4100 זה STOP GAP. כידוע DVICO דיברו על סדרת מוצרים חדשה לקראת ינואר המבוססים על 8634.

השאלה היא לא אם זה ה-STREAMER האחרון שתרצו לרכוש אי פעם (הוא לא), אלא האם זה עושה את העבודה... תמיד יהיה מוצר טוב באופק הקרוב או הרחוק. אני אתן כמה דוגמאות פוטנציאליות: נגן BLURAY שיכלול STREAMER (ע"ע המכשיר של פיוניר) יכול להיות שיהיה בעתיד מספיק טוב (הניסיון שלי איתו די מוגבל, אבל זה עובד, ראה את המאמר שלנו על ההכרזה שלהם).

מבחינתי, המכשיר שאני רוצה זה:
1. משהו שזמין כמה שיותר מהר
2. משהו שיתמוך בכמה יותר פורמטים
3. משהו שיהיה הכי יציב בפורמטים שנתמכים
4. משהו שיזרים לי הכל דרך USB, דיסק פנימי וכמובן דרך הרשת.

ברגע זה בזמן, ה-4100 עושה לי את זה. בעתיד אני מעריך שיהיו עוד כמה מכשירים ברמה הזו ויתכן שגם יעברו אותו.

ברגע שיהיה לי מידע קונקרטי וסולידי, אפרסם אותו.

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
תגובות: 3590
שם מלא: אריה רוטמן
נתן תודות: 413 פעמים
קיבל תודות: 362 פעמים
יצירת קשר:

EVA-8000 מול 4100

שליחה #8 

יצא לי לבדוק את ה EVA-8000
וברצוני לחזק את דבריו של עופר.

המכשיר פשוט מתוכנן רע נתקע כל העת ומכיוון שאני בודק אותו בחדר שינה הוא מחובר קומפוזיט ואחרי כל תיחול(וזה קורה כל העת) צריך ללחוץ בשלט על כפתור ה
TV-MODEעד שרואים תמונה,
TS לא מנגן בעת ניגון כל קובץ וידאו מהמחשב הוא מפסיק באמצע :?

אגב ה 4100 מחובר בסלון ועכשיו ששיתוף ה NFS עובד כמו שצריך אני מסוגל לצפות בקובץ HD TS של 4GB ללא בעיות מיוחדות.

הEVA-8000 כרגע לימון עד ש NETGEAR לא יתקנו מומלץ להתרחק.

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #9 

arotman, אני לרגע לא רוצה לפקפק בדבריך אבל אני אישית לא נתקלתי בבעיות שציינת. האם ניסית את ה-FW האחרון?
בכל מקרה עדיין לא הייתי פוסל את המכשיר על הסף. אם יש משהו שלמדתי זה שבתחום הזה צריך סבלנות.
אני בכל זאת מתכוון להשוות בין שני המכשירים בעצמי. מחכה לקבל יחידה במשלוח הקרוב של DC ולדווח.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #10 

dragonflyXXL,

צודק, רק שאפשר לראות כיוון כללי...

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

EVA-8000

שליחה #11 

dragonflyXXL האם הEVA כבר אצלך ?

אני מאד לא אוהב לעשות לאנשים "לב חלש" אחרי שכבר רכשו מוצר אבל ...
במקרה זה אני באמת חושב שבמצב הנוכחי של הFW אני לא הייתי רוכש אותו,
וכן ניסיתי לעדכן את המכשיר באמצעות העדכון האוטומטי ובדקתי באתר NETGEAR.

בעבר כאשר רכשתי את הKISS-450 המכשיר לא עבד בצורה מושלמת אבל עבד באופן שמאפשר שימוש "נורמלי" במקרה דנן אין כך הדבר.

אני חייב להסכים שהפוטנציאל קיים אבל בנקודת הזמן הנוכחית כאשר יש לי אופציה לקנות מכשיר שעובד ב 99% (ה TVIX-4100 שרכשתי) למה לי לקנות מכשיר שמראה רק חצאי פרקים של סדרות ומתחל עצמו באופן קבוע?

אני בהחלט מקווה שNETGEAR יתקנו את הטעון תיקון במהרה.
בהצלחה (Y) (Y) (Y)

אגב אשמח לקרוא איך אתה ממיר קבצי MKV לMP4 עם AC3 .
נערך לאחרונה על ידי arotman ב 12/06/2007 22:22, נערך פעם 1 בסך הכל.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #12 

arotman,

כן, יש לו את המכשיר כבר מזמן (לדעתי בערך באותו זמן שאני קיבלתי אותו לבדיקה).

אני התייאשתי מהמכשיר, לצערי. כגובה ההבטחה כך גובה הנפילה.

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #13 

artoman, כמו שכבר ציינתי בדיוונים אחרים - יש מצב שהצרכים שלי ושלך שונים ולכן ההתרשמות שלנו מהמכשיר שונה.
אני מחזיק במכשיר כשלושה חודשים ומשתמש בו יום יום. במקביל יש לי שני מכשירים אחרים (linkplayer2) מדור ישן יותר שגם הם בשימוש כמעט יומיומי.
בכל מקרה אין כמו מראה עיניים - ברגע שאקבל את המכשיר (אני מקווה שלקראת סוף השבוע) אוכל לתת חוות דעת יותר מושכלת. עד אז אני סומך במאת האחוזים על חוות דעתו של עופר אבל חייב לנסות בעצמי.

(לגבי המדריך שהבטחתי - אני יודע שאני באיחור חמור אבל אני פשוט לא מספיק לשבת ולכתוב אותו. תן לי עוד יום יומיים).

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #14 

עופר ו dragonflyXXL תודה על תגובתכם.

אני די בטוח שהמכשיר שבדקתי היה קודם אצלך עופר ,
האם יתכן שהחומרה המסוימת שבדקנו תקולה ?
אני השתמשתי ב EV סך הכל לנגן קבצי DIVX סטנדרטיים שעובדים אפילו ב KISS.

dragonflyXXL לא הבנתי את שכתבתה
"ברגע שאקבל את המכשיר (אני מקווה שלקראת סוף השבוע)"
ה EV אצלך ואתה מחכה לקבל אותו ? או שאתה מחכה לקבל את ה 4100 ?

אם רק תוכל לציין באיזה תוכנות אתה משתמש עבור המרת MKV זה יעזור מאוד
אני משתמש כרגע ב mkvextract.exe לDEMUX עובד מהר.
וב Elecard XMuxer ל MUX וזה עובד אבל לאט מאד ולעתים יש בעיות סנכרון.

בתודה מראש.

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #15 

arotman, אני מחזיק ב-EVA8000 ומחכה ל-TVIX4100.

התהליך שלי הוא:
demux in mkvextract
ac3 to aac transcode in besweet/NeroAACEnc
mux in MP4Box (custom build)

arotman
סמל אישי של משתמש
חבר במועדון HT
חבר במועדון HT
יצירת קשר:

שליחה #16 

dragonflyXXL כתב:arotman, אני מחזיק ב-EVA8000 ומחכה ל-TVIX4100.

התהליך שלי הוא:
demux in mkvextract
ac3 to aac transcode in besweet/NeroAACEnc
mux in MP4Box (custom build)
...
הבנתי, תודה!

אני מחפש תהליך שלא יבצע המרה של הAC3 או של ה H264 Stream אלא רק שילוב מחדש(MUX) לקובץ TS ,AVI ,MP4

אגב ה 4100 מסוגל לנגן את ה H264 Stream אחרי demux ב mkvextract אבל כאמור הבעיה היא שילוב וסנכרון עם הAC3 .

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #17 

עד כמה שאני יודע להכניס AC3 לתוך MP4 או AVI, זה לא ממש לפי ה-spec, ולכן אני חושב שהאפשרות שיותר קרובה למה שאתה מחפש היא TS.
לפני מספר שבועות ניסיתי למצוא פתרון כזה בעזרת xmuxer ולצערי גם אני לא מצאתי תהליך שנותן תוצאה משביעת רצון, ולכן זנחתי את הכיוון הזה לפחות עד ש-xmuxer ישפר את הביצועים שלו ויאפשר שימוש ב-cli.
נכון לכרגע המרה של AC3 ל-AAC זה הרע במיעוטו, וחוסך ממני את בעיות ה-sync שהיו לי ב-TS.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #18 

arotman,

אני אברר אם זה אותו מכשיר. לא מאמין שמדובר בחומרה תקולה אבל קח בחשבון ש- dragonflyXXL משתמש ב-FIRMWARE מתקדם יותר ממה שהיה על המכשיר שאני בדקתי.

dragonflyXXL
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #19 

המשלוח של DC סוף סוף הגיע והמכשיר שלי על המשאית של UPS. נקווה שיגיע לפני סוף השבוע.
עופר, יש המלצות על FW מסויים או לעדכן עד הגירסה האחרונה שיצאה?
טיפים והמלצות נוספות יתקבלו בשמחה.

oferlaor פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל

שליחה #20 

dragonflyXXL,

אתה מתכוון ל-4100?

פשוט תוריד את הגירסא האחרונה מהאתר שלהם.

שלח תגובה

חזור אל “חומרה PC + סטרימרים”