Online Spotlight ישראלי

תוכנות ניהול מדיה: KODI, תוספים, XBMC, Media Portal, PLEX וכו'
ofird פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1047
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #1 

הבנתי שבVISTA יש אפשרות לראות ערוצים ישראלים בONLIGHT SPOTLIGHT כגון YNET

האם ש אפשרות לראותם גם בMCE 2005?

לקנפג את זה איכשהוא?

blavie
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 0

שליחה #2 

לא, אין אפשרות לערוך את רשימת האתרים - וגם אם כן, אלו אתרים שמתוכננים לעבוד תחת ויסטה ולא דפי HTML רגילים כך שלדעתי גם אם היית מצליח לערוך את הרשימה לא יכלת להיכנס לאתרים האלה.
בסך הכל אם זה + EPG מובנה ליס חשוב לך כדאי לעבור לויסטה לדעתי, אני כבר אחרי שימוש של כמעט חודש וחצי ואחרי שמתרגלים לאיך שהתפריטים מאורגנים המערכת נוחה מאוד.

ofird פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1047
נתן תודות: 25 פעמים
קיבל תודות: 7 פעמים

שליחה #3 

למה לעבור - למרות שאני EARLY ADAPTER לא ראיתי יתרונות מיוחדים (מעבר לזה ולישור לימין), מבחינת EPG אין לי שום בעיות - אני משתמש בMEGAEPG ומקבל את כל התוכניות PERFECT (אני בHOT)

דוקא אמרים שהUSER INTERACE פחות נוח (כך גם ראיתי משימוש קצר במערכת)

blavie
חבר פעיל
חבר פעיל
תגובות: 50

שליחה #4 

אכן ממשק המשתמש ב MCE2005 נוח בהרבה נכון לעכשיו, אך כשמתרגלים גם של ויסטה בסדר - מה גם שלפי מה שאומרים בעדכוני ה VMC שאמורים לצאת בחודשים הקרובים הולכים להשתנות המון דברים במערכת ולמעשה אחרי העדכונים היא תהיה שלמה ומסודרת, ומה שיש עכשיו זה תוצאה של זה שצוות הפיתוח לא ממש עמד בזמני השחרור של הויסטה והם היו צריכים לשחרר את ה VMC כשהוא לא גמור לגמרי.
בכל מקרה, אם לא כל כך חשובה לך הלוקאליזציה הטובה יותר שיש בויסטה, תישאר בינתיים עם MCE ואחרי העדכונים הגדולים תוכל להחליט.

iamtal
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 262

ניתן בהחלט לצפות בחלק מהאתרים

שליחה #5 

מה שנאמר כאן לא מדויק, ניתן לצפות בחלק מהאתרים, אילו שמבוססים על HTML (לא ניתן לצפות באילו שמבוססים על WPF כמו Ynet).

בהודעה הבאה ניתן למצוא את הרשימה של האתרים שבהם ניתן לצפות.

http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... C%E9%E9%ED

דרך אגב, ניסיתי את Vista MC ברגע שיצא, עבדתי עם המערכת במשך כחודש וחזרתי בסופו של דבר ל-MCE 2005. יש אמנם כמה וכמה שיפורים נאים ב-Vista MC (בעיקר למשתמשים ישראליים שסוף סוף זוכים ללוקליזציה) אבל משום מה גם לא מעט דברים שבהם הלכו אחורה.

נחכה ל-Fiji, הגרסה הבאה של רכיב ה-MC ב-Vista.

שלח תגובה

חזור אל “תוכנה - KODI”