היווצרות פיח
-
MozesHainberg
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 108
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 1 פעם
הייתה לי בעיה במכונה la nouva era ושלפתי את גוף החימום,גוף החימום עצמו וכל הדוד היה מלא בפיח שחור.
אני משתמש בסנני פחם בבית ויש גם מרכך אוסקר במים של המכונה כאשר חשבתי להחליף את גוף החימום טען המוכר בחנות האלקטרוניקה כי ברגע שמים שעברו דרך סנן פחם מורתחים הם בעצם יוצרים פחם בדוד עצמו ועל גוף החימום וזה בעצם מאוד רעיל האם זה נכון?
האם כדאי להחליף את הסננים לרגילים?
אני משתמש בסנני פחם בבית ויש גם מרכך אוסקר במים של המכונה כאשר חשבתי להחליף את גוף החימום טען המוכר בחנות האלקטרוניקה כי ברגע שמים שעברו דרך סנן פחם מורתחים הם בעצם יוצרים פחם בדוד עצמו ועל גוף החימום וזה בעצם מאוד רעיל האם זה נכון?
האם כדאי להחליף את הסננים לרגילים?
-
MozesHainberg
- חבר פעיל מאוד

פחם
בחנות הוא התעקש שמבחינה כימית היונים במים שעברו סינון בפחם בעצם תוקפים תמיד את המתכת.
בקיצור כדאי להחליף גוף חימום וזהו?
בקיצור כדאי להחליף גוף חימום וזהו?
-
MozesHainberg
- חבר פעיל מאוד

@קוביק
·אולי עדיף להחליף לפילטר לבן פשוט במקום הפחם
·אולי עדיף להחליף לפילטר לבן פשוט במקום הפחם
Re: פחם
@MozesHainberg
·
קרה לי מקרה דומה, שמתי מים מקנקן בריטה במיחם של שבת עם גוף חימום גלוי והמים אכלו לי את כל הציפוי על הגוף חימום. זה קרה לפני כמה שנים ואני לא זוכר את הסיבה המדוייקת אבל יש סיכוי שזה אותו גורם.
·
קרה לי מקרה דומה, שמתי מים מקנקן בריטה במיחם של שבת עם גוף חימום גלוי והמים אכלו לי את כל הציפוי על הגוף חימום. זה קרה לפני כמה שנים ואני לא זוכר את הסיבה המדוייקת אבל יש סיכוי שזה אותו גורם.