אינטרנט של סלקום - פייבר. האם מומלץ והאם עובד עם tp-link vr600?

פורום רשתות, IT ומחשוב כללי - רשתות, ראוטרים, מחשבים ניידים, אביזרים וכו'.
שלח תגובה
noal פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד
תגובות: 123
נתן תודות: 48 פעמים
קיבל תודות: 2 פעמים

שליחה #1 

יש לי אפשרות להתחבר לאינטרנט של סלקום על הפייבר. ספק של הרשת זה נטוויז'ן (500 מגה או אלף)
יש כאלו שאומרים שיש להם הרבה ניתוקים ונטוויז'ן ידועים בשירות לא משהו...

שתי שאלות
1. האם האינטרנט של סלקום טוב ואמין, כולל השירות של נטוויז'ן?
2. סלקום מספקים ראוטר של dasal. האם כדאי להישאר עם הראוטר שלהם או לקנות ראוטר פרטי? למשל tp-link vr600? יש המלצה לראוטר אחר?

תודה!
נערך לאחרונה על ידי noal ב 23/04/2019 19:39, נערך פעם 1 בסך הכל.

mescaline
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1900
נתן תודות: 58 פעמים
קיבל תודות: 138 פעמים

שליחה #2 

1. תערוך את הכותרת לסלקום פייבר ומה השאלה, זו הסיבה שלא נכנסו לך לאשכול כי הכותרת לא אינפורמטיבית
2. האינטרנט של סלקום טוב ואמין עד שיש בעיה ואז אתה מדבר לקיר אטום יותר מהוט, שרות לקוחות הכי מחפיר שיש ותומכים בלי מושג מינימלי וזה רק אם יתמזל מזלך להגיע אליהם.
3. סלקום \ נטויזן = אותה חברה (באינטרנט)
4. אם מספקים לך ראוטר DASAN זאת אומרת שלא מספקים לך מתאם מדיה אופטי וזה אומר שלא תוכל להשתמש בראוטר פרטי כי ה DASAN מתחבר ישירות לסיב.

noal פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #3 

mescaline כתב:1. תערוך את הכותרת לסלקום פייבר ומה השאלה, זו הסיבה שלא נכנסו לך לאשכול כי הכותרת לא אינפורמטיבית
2. האינטרנט של סלקום טוב ואמין עד שיש בעיה ואז אתה מדבר לקיר אטום יותר מהוט, שרות לקוחות הכי מחפיר שיש ותומכים בלי מושג מינימלי וזה רק אם יתמזל מזלך להגיע אליהם.
3. סלקום \ נטויזן = אותה חברה (באינטרנט)
4. אם מספקים לך ראוטר DASAN זאת אומרת שלא מספקים לך מתאם מדיה אופטי וזה אומר שלא תוכל להשתמש בראוטר פרטי כי ה DASAN מתחבר ישירות לסיב.
...
·תודה...
עזרת לי להחליט לוותר בינתיים ולחכות למפעיל הבא שיגיע לבניין

dondi
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1968
נתן תודות: 38 פעמים
קיבל תודות: 67 פעמים

שליחה #4 

אני הייתי מחובר 4 ימים לפני שהתנתקתי מהם.
שוקל את פרטנר אבל גם להם נראה שאין מושג קלוש בתקשורת.

MrYair
סמל אישי של משתמש
חבר מביא חבר
חבר מביא חבר
תגובות: 3843
נתן תודות: 8 פעמים
קיבל תודות: 373 פעמים

שליחה #5 

noal כתב:
...
...
·תודה...
עזרת לי להחליט לוותר בינתיים ולחכות למפעיל הבא שיגיע לבניין
...
אם ה DASAN מתחבר דוך לסיב אז מה בעיה לכנס לממשק של הראוטר ולהגדיר אותו כי ברידג'?
ואם אני לא טועה אפשר לקנות מתאם סיב אופטי או ראוטר אם כניסת SFP ולחבר ישירות לסיב
אם זה DHCP או PPPOE לא אמורה להיות בעיה לתחבר לסיב של סלקום אם ציוד SFP פרטי.

noal פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #6 

@MrYair
·

בסלקום מתעקשים שאני אוכל לחבר את הראוטר שלי... הזמנתי התקנה לשבוע הבא עם שני תנאים:
1. שלא מוציאים את החוטים של בזק בזמן השחלת החוטים שלהם
2. שהראוטר שלי יישאר מחובר.

אם זה לא אפשרי, אז לא אתקין. 😏

noal פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #7 

@dondi
·
היית מחובר לסלקום פייבר?
למה התנתקת?

dondi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #8 

@noal
·

הנתב היה שלהם, הוא מסורס ברמת ההגדרות, הייתי צריך להתקשר אליהם ולעבור 3 נציגים כדי לנסות ולהגדיר כמה כתובות קבועות לציוד שיש לי, אחרי שלוש שעות (כן כן, לא מגזים) שהייתי איתם על הקו, התחילו בעיות של ניהול כתובות האייפי שלי ברשת (יש לי גם סוויצ׳ שמחובר לכל הציוד הקווי שלי) והם אז אמרו (תומך ״בכיר״ כן) שיש בעיה בציוד שלי (שעובד באופן פלא מעולה עם הנתב של בזק על תשתית של 100 מגה).

אני בכלל לא נכנס לזה שתומך אחר אמר ש״סבתא שלי״ אמרה לו מה להגדיר (אחרי שהוא הגדיר כתובת קבועה למכשיר לא נכון)

ואז לקח מיום חמישי ועד היום שמישהו יחליט לחזור אלי ולנתק אותי תוך ״יום עסקים אחד״

noal פותח השרשור
חבר פעיל מאוד
חבר פעיל מאוד

שליחה #9 

dondi כתב:@noal
·😱😱😱😱😱

נראה לי אין טעם להתחבר אליהם... אני עוד עם ראוטר שלי שאני מתעקשת להישאר איתו והם אמרו ש"הם לא יוכלו לתמוך בי עם הראוטר שלי" .. אם זה השירות שלהם עם ציוד שלהם... עדיף לוותר מראש....

הנתב היה שלהם, הוא מסורס ברמת ההגדרות, הייתי צריך להתקשר אליהם ולעבור 3 נציגים כדי לנסות ולהגדיר כמה כתובות קבועות לציוד שיש לי, אחרי שלוש שעות (כן כן, לא מגזים) שהייתי איתם על הקו, התחילו בעיות של ניהול כתובות האייפי שלי ברשת (יש לי גם סוויצ׳ שמחובר לכל הציוד הקווי שלי) והם אז אמרו (תומך ״בכיר״ כן) שיש בעיה בציוד שלי (שעובד באופן פלא מעולה עם הנתב של בזק על תשתית של 100 מגה).

אני בכלל לא נכנס לזה שתומך אחר אמר ש״סבתא שלי״ אמרה לו מה להגדיר (אחרי שהוא הגדיר כתובת קבועה למכשיר לא נכון)

ואז לקח מיום חמישי ועד היום שמישהו יחליט לחזור אלי ולנתק אותי תוך ״יום עסקים אחד״
...
·

dondi
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #10 

מסכים, לא האמנתי שחברה בסדר גודל כזה מתנהלת ככה

שלח תגובה

חזור אל “רשתות, אינטרנט ו- Fiber”