רועי היה אצלי ועשה לי התקנה של המסך על הקיר כולל חיבור וכיול של הרסיבר,אדם זהב עם המון המון סבלנות וסובלנות לשגעונות שלי,לאחר המון התלבטויות זה מה שיצא.מצטער על איכות התמונות. לא יודע לצלם עם הנוט 9
השלב הבא בע''ה החלפת הקדמיים,ממתין לסאב sb3000 שיגיע מפיוצ'ר.
דנון 6500
B&w htm71s2
Ac10 -תודה לצחי על המלצת האוורור,אחלה מוצר.
נראה ליגה הסנטר, תתחדש...
איזה מסך ? מדליק בלי מזנון.
אגב, מתקן הקירור, זה יותר לכיוון של שימוש במזנונים וכאלה שבהם הרסיבר חנוק - אצלך הכל פתוח. אבל זה משדרג את הלוק - אז אים בעיה להשאיר.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
זה מסך 65G6 OLED של LG שהיה מונח על מזנון ועבר לתליה על זרוע לקיר
ארונית סונורוס RX2130
רסיבר AVC-X6500 יפני עם ערימות של כוח
סנטר 3WAY הבכיר HTM71 S2 של B&W עם נוכחות מרשימה במיוחד
ומחכים לסאב האימתני של SVS שהולך לשבת בבמה הקדמית במרחק 2.8 מטר מנקודת האזנה!
השכנים כבר עכשיו נהנים מאוד
נערך לאחרונה על ידי Crossover-Shop ב 08/04/2019 11:31, נערך פעם 1 בסך הכל.
Crossover-Shop כתב:שמחתי לשחרר לך קצת מקום בסלון עם התליה של המסך
כיף ליישם אצלך את השגעונות!
זה מסך 65G6 OLED של LG שהיה מונח על מזנון ועבר לתליה על זרוע לקיר
ארונית סונורוס RX2130
רסיבר AVC-X6500 יפני עם ערימות של כוח
סנטר 3WAY הבכיר HTM71 S2 של B&W עם נוכחות מרשימה במיוחד
ומחכים לסאב האימתני של SVS שהולך לשבת בבמה הקדמית במרחק 2.8 מטר מנקודת האזנה!
השכנים כבר עכשיו נהנים מאוד
...
·
השכנים לא מפריעים לי ולא מעניין אותי מהם....
תיקון קטן המסך הוא מסדרה 7 לא 6 כפי שרשמת בטעות,אך בכל מקרה יצאת צדיק אצלי.
@pessik
תעשה סיבוב חנויות קצר - תאמין לי תוכל לשמוע...
רק קח בחשבון שזה יעלה לך יותר מ"רק" 1200 שקל. אבל כל אתה לא יודע - אז הכל טוב.
לפעמים עדיף להסתפק במה שיש ומה שלא יודעים - לא כואב...
@Crossover-Shop
וואלה, האמת: שאפו לך על הפרגון למתחרים...
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed
תודה לכולכם,מה שנותר לי הוא ל''התביית'' על זוג קדמיים טובים ואני מסודר. לא שהרמקולים כרגע גרועים,להיפך הם נשמעים נהדר פתאום ללא סאב,אך הגיל שלהם מצריך שדרוג.....
avihuli כתב:
@Crossover-Shop
וואלה, האמת: שאפו לך על הפרגון למתחרים...
...
·
פיוצ'ר לא מתחרים הם עמיתים בענף שלנו הם מביאים מוצר ברמה טובה מאוד שיכול לתת לחלק מהרוכשים פיתרון מעולה שלא ימצא אצל יצרנים אחרים
והסנטר הזה בהחלט מותיר רושם ייחודי ויש לו חתימת צליל בעלת אופי ששמור לBOWERS & WILKINS זה בהחלט מוצר ששווה לשקול להוסיף לכל סט אפ קיים אם יש לך את המקום בשבילו - כמו שראיתם בתמונות הוא לא קומפקטי...