שלום ברשותי מסך של LG OLED C6 עם אני קונה כרטיס מסך אפשר להגדיר שהמסך יגיע.
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
תודה רבה על המענה המהיר אז אין לי טעם לקנות תכרטיס מסך
אני פשוט רוצה לראות 4K הכוונה לסרט
איך זה עובד כל הענין הזה עם קונים כרטיס מסך טוב איך אני מוציא מהמסך תמקסימום ?לגבי התכנים אני עובד עם בלו רי מלא הכוונה בהורדה הקובץ שוקל 50 גיה פשוט המחשב נתקע כי הבנתי שצריך כרטיס מסך שתומך
אני יודע שבכללי אפשר כרטיס יותר זול אבל השיקול ללכת על זה בגלל שאני משחק משחקים עם אפשר עזרה מכוונת אשמח תודה
אני פשוט רוצה לראות 4K הכוונה לסרט
איך זה עובד כל הענין הזה עם קונים כרטיס מסך טוב איך אני מוציא מהמסך תמקסימום ?לגבי התכנים אני עובד עם בלו רי מלא הכוונה בהורדה הקובץ שוקל 50 גיה פשוט המחשב נתקע כי הבנתי שצריך כרטיס מסך שתומך
אני יודע שבכללי אפשר כרטיס יותר זול אבל השיקול ללכת על זה בגלל שאני משחק משחקים עם אפשר עזרה מכוונת אשמח תודה
- TheCoolest
-
- אחראי תחום מסכים

- תגובות: 20174
- שם מלא: ארתור ליברמן
- נתן תודות: 277 פעמים
- קיבל תודות: 2607 פעמים
- יצירת קשר:
איך קשור סרט ל-120HZ?
עם כרטיס מסך מהדורות האחרונים תוכל לקבל 4K HDR מהמחשב (עם קצת התעסקות)
עבור בלוריי רגיל כל כרטיס מ-10 שנים האחרונות יעשה את העבודה.
עם כרטיס מסך מהדורות האחרונים תוכל לקבל 4K HDR מהמחשב (עם קצת התעסקות)
עבור בלוריי רגיל כל כרטיס מ-10 שנים האחרונות יעשה את העבודה.
אם אתה רוצה לראות סרטי HDR אתה חייב כרטיס מסדרה 10XX ומעלה. אני לסלון קניתי 1030.
בטוח אפשר למצוא דגם מקביל של AMD בפחות.
אם אתה קונה מחשב חדש אתה יכול לחסוך את הקניה בכלל ע"י קניית מעבד עם כרטיס גרפי מובנה שתוך ב 4K HDR, בטוח שהיום הם נפוצים (אני לא בקיא).
רוחב הפס של HDMI 2.0 מוגבל מאוד ואפילו לא מאפשר 4K ב 4:4:4 ב60 הרץ אז אין מה לדבר על מעבר לכך. צריך לחכות לגרסה 2.1.
רוב מוחלט של הסרטים הם ב 24 הרץ כך שלצפיה בסרטים בלבד לא תהיה בעיה.
בטוח אפשר למצוא דגם מקביל של AMD בפחות.
אם אתה קונה מחשב חדש אתה יכול לחסוך את הקניה בכלל ע"י קניית מעבד עם כרטיס גרפי מובנה שתוך ב 4K HDR, בטוח שהיום הם נפוצים (אני לא בקיא).
רוחב הפס של HDMI 2.0 מוגבל מאוד ואפילו לא מאפשר 4K ב 4:4:4 ב60 הרץ אז אין מה לדבר על מעבר לכך. צריך לחכות לגרסה 2.1.
רוב מוחלט של הסרטים הם ב 24 הרץ כך שלצפיה בסרטים בלבד לא תהיה בעיה.