Partner tv netflix איכות צפייה

שידורים דיגיטליים - yes, HOT, yesMax, HDTV, DTT, DVB-T, עידן+, לויין וסלולרי
שלח תגובה
Lior98 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 1457
שם מלא: ליאור אהרון
נתן תודות: 5 פעמים
קיבל תודות: 13 פעמים

שליחה #1 

שלום התחברתי היום לפרטנר שמתי לב שהערוצים שלהם הרגילים sd/hd הם לא וואו מבחינת איכות השאלה שלי אם הנטפליקס הוא גם מגיע באיכות שיש אצל פרטנר או שזה משהו שהוא בצד ולא קשור לפרטנר וזה מגיע עם איכות רגילה של נטפליקס?

אנסה להסביר ככה אם יש לי טלויזייה חכמה עם אפליקציה של נטפליקס ובנוסף מחובר אליה ממיר של פרטנר tv בשניהם יש לי אפליקציה של נטפליקס אז אני אמור לקבל את אותה איכות צפייה מבחינת רוחב פס ואיכות מקסימלית?
או שהאפליקציה נטפליקס דרך פרטנר היא קצת יותר פחותה באיכות?

liorp
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2352
נתן תודות: 162 פעמים
קיבל תודות: 194 פעמים

שליחה #2 

הים אותו ים והנטפליקס אותו נטפליקס.
בהנחה שהממיר תומך ברזולוצית 4K, התכנים של נטפליקס שברזולוציה זו יתנגנו בה, בהנחה שהטלוויזיה היא 4K.
אותו דבר לגבי הטלוויזיה.

Lior98 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #3 

liorp כתב:הים אותו ים והנטפליקס אותו נטפליקס.
בהנחה שהממיר תומך ברזולוצית 4K, התכנים של נטפליקס שברזולוציה זו יתנגנו בה, בהנחה שהטלוויזיה היא 4K.
אותו דבר לגבי הטלוויזיה.
...
·הממיר שלהם תומך ב4k אבל עדיין היה משהו מוזר נניח פתחתי את הנטפליקס דרך הממיר של פרטנר והטריילר שהיה שם לסרט היה באיכות מאוד נמוכה בהקדמה אבל נניח דרך האפליקציה בטלויזייה החכמה זה התנגן עם איכות מיטבית הטריילר טוב אם אתה אומר אני אבדוק את זה יותר לעומק בשביל לוודא שזה באמת אותה איכות

חושחאש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 795
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #4 

למי שיש מסך 4k hdr איכות התמונה הכי טובה היא דרך אפיקלציה מובנת במסך החכם .דרך המקור הזה רואים הכי טוב

Lior98 פותח השרשור
חבר ותיק
חבר ותיק

שליחה #5 

חושחאש כתב:למי שיש מסך 4k hdr איכות התמונה הכי טובה היא דרך אפיקלציה מובנת במסך החכם .דרך המקור הזה רואים הכי טוב
...
·ונניח יש מסך רגיל full hd האיכות שאקבל בנטפליקס שדרך הממיר של נטפליקס זה עדיין אותה איכות בלי קיצוץ רוחב פס מסויים?

כי מה שמעצבן שהנטפליקס דרך הפרטנר הוא קצת איטי מבחינת ממשק (בעצם כל הממיר עצמו איטי בערוצים) אקווה שבעתיד יהיה עדכון תוכנה שישפר משמעותית את הביצועים

חושחאש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 795
נתן תודות: 103 פעמים
קיבל תודות: 68 פעמים

שליחה #6 

Lior98 כתב:
...
...
·ונניח יש מסך רגיל full hd האיכות שאקבל בנטפליקס שדרך הממיר של נטפליקס זה עדיין אותה איכות בלי קיצוץ רוחב פס מסויים?

כי מה שמעצבן שהנטפליקס דרך הפרטנר הוא קצת איטי מבחינת ממשק (בעצם כל הממיר עצמו איטי בערוצים) אקווה שבעתיד יהיה עדכון תוכנה שישפר משמעותית את הביצועים
...
·קשה לי לענות לך על זה כי ילי ש מסך 4k תבדוק בכל התקן ותחליט לפי ראות עינייך

שלח תגובה

חזור אל “לווין, כבלים, עידן+”