Another Life - סדרת דרמה Sci-Fi מבית נטפליקס
-
Huber
- חבר במועדון HT

- תגובות: 73346
- שם מלא: ערן
- נתן תודות: 647 פעמים
- קיבל תודות: 3169 פעמים
- Kondo10
- אחראי תחום סרטים וטלויזיה

- תגובות: 11585
- נתן תודות: 1210 פעמים
- קיבל תודות: 2446 פעמים
סיימתי הרגע לצפות בפרק האחרון של הסדרה, מצטער לומר שהעא די בינונית ומטה.
משחק גרוע של השחקנים, שבמרביתם נראה כאילו הם סטונדטים למשחק שמתאמנים בשיעורים הראשונים שלהם, תסריט שמלא בחורים ענקיים, ומלא בעיות שאין בהן שום הגיון כמו מחשב "אנושי" שחוץ מלהיות בעל רגשות בכלל חא פועל כמו מחשב.
די דבילי למרות שלדעתי בליטוש טוב יותר של התסריט ושחקנים מעט כשרוניים יותר והייתה יכולה להיות לנו סדרה sci fi סבירה
4/10 רק בגלל שעדיין אני שרןף של סדרות כאלה ולמרות שלא נפלתי מהרגליים, עדיין צפיתי עד הסוף לראות מה קורה
משחק גרוע של השחקנים, שבמרביתם נראה כאילו הם סטונדטים למשחק שמתאמנים בשיעורים הראשונים שלהם, תסריט שמלא בחורים ענקיים, ומלא בעיות שאין בהן שום הגיון כמו מחשב "אנושי" שחוץ מלהיות בעל רגשות בכלל חא פועל כמו מחשב.
די דבילי למרות שלדעתי בליטוש טוב יותר של התסריט ושחקנים מעט כשרוניים יותר והייתה יכולה להיות לנו סדרה sci fi סבירה
4/10 רק בגלל שעדיין אני שרןף של סדרות כאלה ולמרות שלא נפלתי מהרגליים, עדיין צפיתי עד הסוף לראות מה קורה
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78907
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5398 פעמים
קייטי סקהוף בנויה כמו מתאגרפת MMA. אני מזיע רק מלצפות בסדרה הזו. בינתיים רק בפרקים הראשונים.
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
לטעמי הסידרה לא כזו גרועה
אם כי יש בעיה של עלילות משנה מיותרות והחלטות של הדמויות לעשות דברים בלתי סבירים בעליל שמזכרים את ALIEN COVENANT ששם הם ירדו לכוכב ונגעו ועשו דברים רק פה הרבה יותר גרוע
כמו כן הסיפור די חתוך באמצע אז אולי הם כבר יודעים שתהיה עונה נוספת
אם כי יש בעיה של עלילות משנה מיותרות והחלטות של הדמויות לעשות דברים בלתי סבירים בעליל שמזכרים את ALIEN COVENANT ששם הם ירדו לכוכב ונגעו ועשו דברים רק פה הרבה יותר גרוע
כמו כן הסיפור די חתוך באמצע אז אולי הם כבר יודעים שתהיה עונה נוספת