מבקש המלצה על שואב אבק נטען "קל"
שלום חברים
צריך המלצה לשואב אבק נטען לשימוש ברכב ושימוש אקראי בבית (יש שואב אבק נגרר שמשמש לניקוי העיקרי בבית כך שצריך שואב קטן וקל לשימוש מזדמן בלבד)
צריך שואב חזק ואמין עם סוללה שתספיק לזמן עבודה לניקוי רכב קטן
התקציב עד 600 ש"ח
תודה מראש למגיבים
צריך המלצה לשואב אבק נטען לשימוש ברכב ושימוש אקראי בבית (יש שואב אבק נגרר שמשמש לניקוי העיקרי בבית כך שצריך שואב קטן וקל לשימוש מזדמן בלבד)
צריך שואב חזק ואמין עם סוללה שתספיק לזמן עבודה לניקוי רכב קטן
התקציב עד 600 ש"ח
תודה מראש למגיבים
נערך לאחרונה על ידי winner ב 04/04/2019 9:22, נערך פעם 1 בסך הכל.
- Amir64
-
- גורו

- תגובות: 10913
- נתן תודות: 215 פעמים
- קיבל תודות: 1941 פעמים
יש לי שואב Multireach Bissell.
ממליץ לא להתקרב אליו. חלשלוש ולא שווה.
ממליץ לא להתקרב אליו. חלשלוש ולא שווה.
איך עוצמת השאיבה שלו ?
·תודה על התגובהTa_78 כתב:רכשתי לפני מס' שנים את דייסון 34 dc.
עלה 200 דולר בדיוטי פרי.
מומלץ מאד, זמן עבודה עד 15 דקות ....
חשבתי על ה-V6 Trigger שנמכר בדיוטי פרי ב-200$ והבנתי שהוא המחליף של ה-DC 34 אבל קראתי ביקורות שעוצמת השאיבה שלו חלשה, מצד שני, ביקורת אחרת אומרת של-V6 עוצמת שאיבה חזקה משל ה-34 (וגם זמן פעולה ארוך יותר) כך שאני קצת מבולבל...
את ה-DC 34 ראיתי ב-870 ש"ח וצפונה שזה חורג לא מעט מהתקציב, ביקורות אומרות שעוצמת השאיבה חזקה, אבל לא ברור אם זה בעוצמה רגילה (שבה הסוללה מספיקה ל-15 דקות) או בעוצמה גבוהה שבה הסוללה מספיקה ל-6 דקות בלבד - נראה לי לא מספיק לניקוי הרכב.
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46360
- נתן תודות: 1966 פעמים
- קיבל תודות: 5076 פעמים
@winner
לא באמת צריך להשתמש בעוצמת השאיבה החזקה ביותר כל הזמן כאשר מנקים את הרכב, אתה תראה שהעוצמה הרגילה לרוב מספקת.
אם תשאל אותי, קנה V11/V10/V8 לבית, תקבל את השואב האלחוטי הטוב ביותר כיום שישמש לרכב וגם לבית. יש המון מבצעים טובים כרגע לקראת פסח.
לא באמת צריך להשתמש בעוצמת השאיבה החזקה ביותר כל הזמן כאשר מנקים את הרכב, אתה תראה שהעוצמה הרגילה לרוב מספקת.
אם תשאל אותי, קנה V11/V10/V8 לבית, תקבל את השואב האלחוטי הטוב ביותר כיום שישמש לרכב וגם לבית. יש המון מבצעים טובים כרגע לקראת פסח.
- dudib
- חבר מכור קשה

- תגובות: 5144
- שם מלא: דודי
- נתן תודות: 8 פעמים
- קיבל תודות: 38 פעמים
·v11 ?ziv_r כתב:@winner
אם תשאל אותי, קנה V11/V10/V8 לבית, תקבל את השואב האלחוטי הטוב ביותר כיום שישמש לרכב וגם לבית. יש המון מבצעים טובים כרגע לקראת פסח....
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

יש לי כבר שואב "גדול" של דייסון
·כפי שכתבתי בהודעה הראשונה - יש לי שואב אבק נגרר - במקרה הזה Dyson CY22 Cinetic Big Ball Parquet שהחלטתי לקנות דווקא את הדגם הזה ולא שואב נטען מהרבה סיבות והוא משמש כשואב העיקרי לניקוי הבית.ziv_r כתב:@winner
אם תשאל אותי, קנה V11/V10/V8 לבית, תקבל את השואב האלחוטי הטוב ביותר כיום שישמש לרכב וגם לבית. יש המון מבצעים טובים כרגע לקראת פסח....
יש גם שואב נטען ישן של Black & Decker עם סוללות NiCad שהתעייפו כבר. צריך שואב שיחליף אותו לניקוי מזדמן בבית ולניקוי הרכב. התקציב הוא 500-600 ש"ח והדייסונים הנטענים חורגים ממנו.
מישהו יכול להמליץ על שואב ידני טוב ואמין שיעשה את העבודה בלי לירוק חזרה את האבק כמו שראיתי שקורה בחלק מהשואבים הידניים:evil: ובלי להתפרק כשנגמרת האחריות
- ziv_r
- עורך ראשי HTmag

@winner
אם אתה מרוצה מהשואב של Black & Decker, אז רק תחליף לו סוללות, זה הפתרון הכי זול.
היה אתמול מבצע טוב ל- Jimmy JM52 ב- 550 ש"ח ב- KSP. אם יש לך סבלנות, תמתין מעט, הגיוני שהמבצע יחזור.
אם אתה מרוצה מהשואב של Black & Decker, אז רק תחליף לו סוללות, זה הפתרון הכי זול.
היה אתמול מבצע טוב ל- Jimmy JM52 ב- 550 ש"ח ב- KSP. אם יש לך סבלנות, תמתין מעט, הגיוני שהמבצע יחזור.
הבעיה עם הסוללות
·כפי שציינתי, ל-B&D סוללות NiCad עם כל הבעיות שבאות איתן - התרוקנות בזמן מנוחה ואפקט זיכרון. בינתיים התרגלתי לנוחות של סוללות הליטיום למינהן - לדוגמה מברגה\מקדחה נטענת של בוש שמחזיקה עם הטעינה הראשונית כבר יותר משנה (!) ומוכנה תמיד לשימוש מזדמן או מצלמה שהסוללה המקורית שלה מחזיקה כבר 13 שנה !ziv_r כתב:@winner
היה אתמול מבצע טוב ל- Jimmy JM52 ב- 550 ש"ח ב- KSP. אם יש לך סבלנות, תמתין מעט, הגיוני שהמבצע יחזור....
עד שבוע שעבר לא שמעתי על ה-Jimmy וגם אחרי ששמעתי, לא מצאתי מבחנים לדגם הספציפי
למישהו יש ניסיון איתו ויכול להמליץ או לפסול ?
מישהו ?
עדיין ממתין לתשובה לגבי שואב. אמקד את העניין - לא מחפש שואב לרצפה אלא יותר שואב קטן לשאיבת פירורים ואבק פורח בבית ולשאיבה של ריפוד \ רצפה ברכב. כאמור התקציב עד 600 ש"ח וצריך סוללה עם קיבולת מספיקה לשאיבת רכב לא גדול.
תודה מראש
תודה מראש