שרשור תגובות: חברת SVS הכריזה על זמינות רמקולי ה- Pinnacle הרצפתיים

חדשות ועדכונים של HT Magazine
שלח תגובה
HTmag פותח השרשור
סמל אישי של משתמש
מנהל
מנהל
תגובות: 593
נתן תודות: 0
קיבל תודות: 306 פעמים

שליחה #1 

למאמר: חברת SVS הכריזה על זמינות רמקולי ה- Pinnacle הרצפתיים

תמונה

אלו הרמקולים בהם SVS השקיעה הכי הרבה זמן בהתאמה לסטנדרטים של החברה מהווים את הרצפתים הבכירים ביותר בסדרת Pinnacle.

FastandFurious
חבר מכור קשה
חבר מכור קשה
תגובות: 5168
נתן תודות: 1065 פעמים
קיבל תודות: 702 פעמים

שליחה #2 

יפה מאוד...
חבל ש SVS לא מוציאים רצפתיים שמתעלים על האולטרה
משמעותית! חברה שתפסה שם טוב מאוד, הגיע הזמן
שתתקדם ותכניס לליין שלה זוג רצפתיים ברמה גבוהה
Perlisten R7T
Accuphace E480
.............
PSA S1813
ElipsonPlanet L
Morel Sp3 Mk2
Lg C1 83
Zidoo

hipoo
סמל אישי של משתמש
חבר ותיק
חבר ותיק
תגובות: 2125
שם מלא: hipoo
נתן תודות: 537 פעמים
קיבל תודות: 107 פעמים

שליחה #3 

מה הגודל הפיזי של הרמקולים?
* עובדה ידועה היא, שהאנשים שהכי רוצים לשלוט על אנשים הם, מעצם העניין, הכי פחות מתאימים לעשות זאת.

כל אחד שמסוגל להגיע לכך שיתמנה לנשיא, אסור בשום אופן להרשות לו לקבל את התפקיד.

ziv_r
סמל אישי של משתמש
עורך ראשי HTmag
עורך ראשי HTmag
תגובות: 46363
נתן תודות: 1966 פעמים
קיבל תודות: 5077 פעמים

שליחה #4 

תציץ בעמוד המוצר ותראה את כל הנתונים:
https://www.svsound.com/products/prime-pinnacle

superman274
סמל אישי של משתמש
חבר פעיל במיוחד
חבר פעיל במיוחד
תגובות: 528
נתן תודות: 6 פעמים
קיבל תודות: 8 פעמים

שליחה #5 

היא נחשבת לפחות איכותית מדגם הultra?

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #6 

אני לאחרונה הגעתי למסקנה שרמקולים רצפתיים הם גימיק מיותר שלא תורם לכולם מלבד אולי לעיצוב מרשים של החזית הקדמית בחדר. יש לי שני סאבים SB2000 ולאחרונה רכשתי זוג רצפתיים MOTION 20 של מרטין לוגאן. הם ללא ספק שדרוג משעותי באיכות הסאונד בסטריאו בהשוואה לבוסטון אקוסטיק הקודמים, אבל לאחר בדיקות וכיולים, גיליתי שעומק הבאס ואיכותו מתקבל רק לאחר קביעת הרוסאובר של הרסיבר ל 80 הרץ ומעלה (אפילו 100). אין מה להשוות בין באס עמוק ואיכותי של סאב אטום טוב, בעיקר זוג סאבים, לבין באס של רמקול רצפתי, גדול ככל שלא יהיה...

אז מה שווה ההשקעה ברצפתי שמגיע עד ל 35 הרץ אם אני בכל מקרה חותך אותם על 80 או 90 הרץ?

כבר עדיף להקיע במדפים באותו המחיר, שמן הסתם יהיו אף יותר איכותיים בתחום המיד והגבוהים מאשר רצפתיים שש רוב הכסף הולך על תיבה מיותרת...

BARBIE
טרול
טרול
תגובות: 858
נתן תודות: 18 פעמים
קיבל תודות: 134 פעמים

שליחה #7 

superman274 כתב:היא נחשבת לפחות איכותית מדגם הultra?
...
·

ה PRIME היא סדרת כניסה מתחת ל ULTRA. אבל כאן זה כאילו הדגם הכי מתקדם של ה PRIME אז תלוי לאיזה ULTRA אתה משווה. המדפיים או הרצפתיים? אם יש לך סאב איכותי, עדיף אולטרה מדפיים. שוב רמקול רצפתי לא יכול לספק באס עמוק ונמוך כמו סאב טוב...

avihuli
סמל אישי של משתמש
חבר שלא מהעולם הזה
חבר שלא מהעולם הזה
תגובות: 9032
נתן תודות: 1581 פעמים
קיבל תודות: 1350 פעמים

שליחה #8 

FastandFurious כתב:יפה מאוד...
חבל ש SVS לא מוציאים רצפתיים שמתעלים על האולטרה
משמעותית! חברה שתפסה שם טוב מאוד, הגיע הזמן
שתתקדם ותכניס לליין שלה זוג רצפתיים ברמה גבוהה
...
אני לא בטוח שזה הכיוון והמודל העסקי שהם עובדים / שואפים אליו.
זאת מתוך הנחת בסיס שרמה גבוהה (היי אנד ?) לרוב מתומחרת לעיתים מעבר למה שצריך על מנת לייצר נחשקות למוצר ורפרנס שצריך לשאוף להגיע אליו.
בשביל לעשות את זה צריך להשקיע לא מעט כסף בפיתוח שבסופו של דבר ייתן את התמורה בעד המחיר.
אבל... SVS ידועה ביחס VFM גבוה מאוד אל מול המתחרים שלה.
לכן אני לא חושב שהם יפציצו ברמקול היי אנד עם תג מחיר שתואם מוצר היי אנד כאשר הם משקיעים שיווקית המון במסר של VFM. הדוגמא האחרונה שעולה לי בהקשר, זה ה-SB3000 שהודבק לו תג מחיר של פחות מ-1000 דולר (וזה נאמר לא אחת בלא מעט סרטוני יוטיוב של השקת המוצר).

לדעתי (מבלי שיש לי סימוכין לנושא), יש להם עוד לא מעט מקומות שהם יכולים להיכנס אליהם בכיף, כדוגמת: רמקולים שקועים, סטליטים מעוצבים (שלא נראים כמו מדפיים קטנים), אוזניות וכו'...

למרות שאני מאוד אשמח !! להתחדש עם מוצר היי אנד שלהם (אל מול הניסיון שיש לי מהמוצרים שלהם).

לנושא הרמקול החדש, שאפו.
מהצצה בעמוד המוצר שלו באתר שלהם, יש לו מאחורה 3 פורטים...!! כנראה אחד לכל אלמנט 6.5 אינץ. נראה מעניין...
אוהב את זה מאוד שהם ממציאים את עצמם מחדש כל פעם בחשיבה יצירתית מחוץ לקופסא... (Y)
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
רשימת הציוד: LG 77C9 | Yamaha RX-A2050 / BD-A1020, Emotiva BasX A-150 | Xbox X, Wii | SVS SoundPath Cable: Subwoofer / RCA / Ultra Speaker | HDMI Cable: RuiPro 8K Fiber Active Optical 2.1 / Ultra High Speed

שלח תגובה

חזור אל “חדשות HT”