התלבטות בין מדיחי כלים
אני מעוניין במדיח כלים ואני מתלבט בין מדיח מידאה WQP12-J7635E עם 5 שנות אחריות המילטון ב1800 ש"ח או מדיח מילה מתצוגה עם שנה אחריות אלקטרה Miele G4203W ב2490 ש"ח לא משנה לי כמות מערכות הכלים שנכנסת (רק שתהיה מינימום 13 מערכות),מה המלצתכם ?
- psibeast
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 1951
- נתן תודות: 50 פעמים
- קיבל תודות: 151 פעמים
מה זה "מתצוגה"? הוא לא עבד, נכון? סתם עמד בחנות. מקסימום אנשים קצת פתחו סגרו את הדלת, הוציאו הכניסו מגירות וכולי.
מוצרי מילה בנויים ככה שהם יעבדו 20 שנה, עושים להם בדיקות איכות פסיכיות, במפעל בטח היה רובוט שטרק את הדלת של המדיח 100 אלף פעם רק לוודא ששום דבר לא נשבר.
מוצרי מילה בנויים ככה שהם יעבדו 20 שנה, עושים להם בדיקות איכות פסיכיות, במפעל בטח היה רובוט שטרק את הדלת של המדיח 100 אלף פעם רק לוודא ששום דבר לא נשבר.
מילה היא חברת עילית מגרמניה עם איכויות שלא תמצא אצל יצרנים אחרים.
ההתמחות שלהם הינה במוצרים "רטובים" (מדיחים ומכונות כביסה).
סטנרט הייצור שלהם הינו מוצרים שנועדו לעבוד 20 שנה.
אני לאחרונה החלפתי מכונת כביסה של מילה אחרי 18 שנות שירות.
ההתמחות שלהם הינה במוצרים "רטובים" (מדיחים ומכונות כביסה).
סטנרט הייצור שלהם הינו מוצרים שנועדו לעבוד 20 שנה.
אני לאחרונה החלפתי מכונת כביסה של מילה אחרי 18 שנות שירות.
הבעייה היא לא עם מילה (כנראה). הבעייה היא עם אלקטרה ונותן השירות למוצר, חברת פל.
לפחות בהמילטון אתה פתור מהם (משתמשים בנותני שירות אזוריים, שלפחות "מזור" באיזור חיפה בזמנו נתן לי שירות טוב).
מה שכן, ובלי קשר לשני היצרנים האלה ספציפית :
- בדוק מי מהמכונות שקטה יותר.
- תן עדיפות דווקא למכונה עם 12 מערכות כלים (יש יותר מרווח ומכאן ניקיון טוב יותר לדעתי).
- בדוק את הסידור הפנימי ! (ועוד כמה !!!!). למשל יש הרבה מכונות עם משטח עליו לסכום במקום סלסלה. מניסיוני- לא יעיל ! למזלי עברתי ממדיח בוש לסימנס, כשלמרות הבדל השנים פנימית רכיבים חלופיים. מגירת הסכום העליונה הלכה לבוידם וסלסלת הכלים הישנה עברה למדף התחתון. עדין- בגלל עוד מוט טלסקופי (של מגירת הכלים) יש בעייה באחד ממדפי הכלים במגירה העליונה שלא יכול להפתח ב 90 מעלות.
לפחות בהמילטון אתה פתור מהם (משתמשים בנותני שירות אזוריים, שלפחות "מזור" באיזור חיפה בזמנו נתן לי שירות טוב).
מה שכן, ובלי קשר לשני היצרנים האלה ספציפית :
- בדוק מי מהמכונות שקטה יותר.
- תן עדיפות דווקא למכונה עם 12 מערכות כלים (יש יותר מרווח ומכאן ניקיון טוב יותר לדעתי).
- בדוק את הסידור הפנימי ! (ועוד כמה !!!!). למשל יש הרבה מכונות עם משטח עליו לסכום במקום סלסלה. מניסיוני- לא יעיל ! למזלי עברתי ממדיח בוש לסימנס, כשלמרות הבדל השנים פנימית רכיבים חלופיים. מגירת הסכום העליונה הלכה לבוידם וסלסלת הכלים הישנה עברה למדף התחתון. עדין- בגלל עוד מוט טלסקופי (של מגירת הכלים) יש בעייה באחד ממדפי הכלים במגירה העליונה שלא יכול להפתח ב 90 מעלות.
אני לא יודע אם שמת לב למה שאני כתבתי למעלה, אבל כתבתי בעצם בדיוק הפוךben-home כתב:יש הרבה מכונות עם משטח עליו לסכום במקום סלסלה. מניסיוני- לא יעיל...
עד שהחלפתי את המכונה הקודמת במילה עם מגש עליון, כל חיי היו עם סלסלה.
במגש העליון גם יוצא נקי יותר כי אין מקרים שכפיות מתמקמות בפוזת "כפיות" ודברים דומים, שאז יש משטחים מכוסים שלא מתנקים.
מעבר לכך, זה פשוט הרבה יותר נוח לאסוף בסוף. זה אולי טיפה יותר עבודה בהכנסה, אבל גם עם סלסלה יש קצת עבודה בניסיון לפזר.
משה
שים לב שיש דגמי מילה עם פתיחה אוטומטית לדלת בסיום ההפעלה,AutoOpen / Drying Plus. עד כמה שיכולתי לבדוק, במחיר 5500 ומעלה יש אצלה דגמים כאלו.
לשם השוואה באלקטרולוקס יש אותו פיצ'ר בשם אחר AirDry והמחיר זול משמעותית, כ-2100.
לשם השוואה באלקטרולוקס יש אותו פיצ'ר בשם אחר AirDry והמחיר זול משמעותית, כ-2100.