אז גם אצלי ה OLED55B6Y נצרבה...
לצערי הרב גם אני נכנסתי לסטטיסטיקה של הצריבות...
מיותר להגיד שהטלוויזיה לעולם לא נשארת דלוקה שעות עם מסך סטטי ומוגדר בה מנגנון כיבוי ושומר מסך...
הבוקר פניתי לח.י ונאמר לי שיחזרו אליי עד סוף היום.
אני מקווה שיתנו לי את השירות שאני מצפה לו (ומה שראיתי פה בפורום- החלפה למסך חדש ולא מחודש - ראיתי אנשים שקיבלו החלפות ל C8 )
מקווה שלא יאכזבו עם השירות... מעצבן ששילמתי על המסך בערך כ10,000 ש״ח (מחיר השוק שהיה...לפני הירידת מחירים האגרסיבית)
מצ״ב תמונה להתרשמותכם.
מאכזב...
מיותר להגיד שהטלוויזיה לעולם לא נשארת דלוקה שעות עם מסך סטטי ומוגדר בה מנגנון כיבוי ושומר מסך...
הבוקר פניתי לח.י ונאמר לי שיחזרו אליי עד סוף היום.
אני מקווה שיתנו לי את השירות שאני מצפה לו (ומה שראיתי פה בפורום- החלפה למסך חדש ולא מחודש - ראיתי אנשים שקיבלו החלפות ל C8 )
מקווה שלא יאכזבו עם השירות... מעצבן ששילמתי על המסך בערך כ10,000 ש״ח (מחיר השוק שהיה...לפני הירידת מחירים האגרסיבית)
מצ״ב תמונה להתרשמותכם.
מאכזב...
LG הוסיפו פיצ'רים למלחמה בצריבות, אבל רק החל מ-2018: פיקסל אדום יותר גדול, ומנגון עימעום ללוגואים. אני בספק אם יש יבואן כלשהו שייתן לך שדרוג של שנתיים במודל בחינם, אבל לאור השיפורים האלה כדאי לך לשדרג לדגמי 2018 אפילו אם זה עולה משהו (לא 10,000 ש"ח...).
·beltar כתב:LG הוסיפו פיצ'רים למלחמה בצריבות, אבל רק החל מ-2018: פיקסל אדום יותר גדול, ומנגון עימעום ללוגואים. אני בספק אם יש יבואן כלשהו שייתן לך שדרוג של שנתיים במודל בחינם, אבל לאור השיפורים האלה כדאי לך לשדרג לדגמי 2018 אפילו אם זה עולה משהו (לא 10,000 ש"ח...)....
מה הקשר ??
הם לא מחזיקים דגמים ישנים - ברור שאם הם מחליפים לחדש זה בד"כ מהמלאי שלהם ..
אם אני עשיתי אחריות ל-6 שנים והמסך הלך אחרי 5 ... מה חשבת שהם יביאו לי את אותו דגם מלפני 3-5 שנים ??
היבואן לא מחזיק מסכים ליופי .. מה שהוא לא מצליח למכור - הוא מוכר במבצעי סוף שנת דגם/בלאק פריידי וכו'..
בשביל זה חשוב לקנות/לשדרג אחריות ל-3 שנים ויותר ברכישת מסך יקר.
והכי חשוב לפותח השרשור - שיהנה !!
כשמקבלים שירות טוב - אז אנשים ימשיכו לקנות את אותו המותג .
חייב לציין לשבח את השירות שקיבלתי מח.י.
הגיע טכנאי לפני כשבוע בערך, אישר את קיום הצריבה ואמר שיצרו איתי קשר בנוגע להמשך טיפול.
לאחר כמה ימים יצרו איתי קשר ותיאמו טכנאי על מנת לבצע החלפה למסך חדש! קיבלתי את הB8 חדשה מהקרטון!
אין לי איך לתאר את חווית השירות חוץ מלהודות ולהגיד שאפו ענק על לקיחת האחריות!
כשמגיע לפרגן אז מגיע! שירות מעולה!
הגיע טכנאי לפני כשבוע בערך, אישר את קיום הצריבה ואמר שיצרו איתי קשר בנוגע להמשך טיפול.
לאחר כמה ימים יצרו איתי קשר ותיאמו טכנאי על מנת לבצע החלפה למסך חדש! קיבלתי את הB8 חדשה מהקרטון!
אין לי איך לתאר את חווית השירות חוץ מלהודות ולהגיד שאפו ענק על לקיחת האחריות!
כשמגיע לפרגן אז מגיע! שירות מעולה!