הייתי מעוניין לקבל עצות הקשורות ברכישת טלוויזיית LCD 32 , התקציב שלי הוא 3500-4000 מרחק הצפייה הוא בערך הוא 3,5 מטרים , אשמח לדעת על מה הייתם הולכים ומאיזה סיבות , הייתי רוצה שהטלוויזיה תהיה טובה גם בשידורי טלוויזיה רגילים וגם בדיוידי בערך 50 \ 50 (נטייה קלה לדיוידי) , הייתי רוצה טלוויזיה עדכנית בעלת חיבורים מרובים שלא אתקע ללא מענה אם בעתיד ארצה לחבר אותה לדברים חיצוניים ...
ממממ , בעיקרון אני לא מיחס חשיבות גבוהה לטלוויזיה בראש ובראשונה הקנייה נועדה לשם אסטתיקה פרקטיקה ולתרימה לסאונד המערכת אני לא מוצא חשיבות רבה כל-כך להגדיל את התקציב ומעדיף לשמור אותו לשדרוג המערכת שלי.
הסתכלתי בזאפ וראיתי מותגים "נחשבים" במחירים האלה כמו LG , Nec תקן אותי אם אני טועה בשל חוסר הידע שלי בטלוויזיות ...
ואם כן אז מהם מוצרי המדבקה ובמה שונים ממוצרים אחרים
dupo ,
אתה יכול לקנות אוטו שנוסע ב 20K שקל שיתכן ועוד חודשיים תיכנס למוסך להחלפת ראש מנוע, ברקסים ושאר ירקות
ואתה יכול להיות אוטו שנוסע אבל הוא גם נוח(לא שובר את הגב) ומהיר (חוסך בזמן) ב 100K
זה ההבדל פחות או יותר
מוצר מדבקה יתן לך תמונה... אבל השאלה איזה תמונה והשאלה כמה זמן התמונה תחזיק מעמד ...
תשמע, אתה יכול להשיג את ה-32WL66 של טושיבה במתיחה קלה מאד של התקציב שלך. אני רק לא בטוח ש-32 אינץ' זה באמת מה שאתה צריך ממרחק של 3.5 מטר, אבל אם כן, אז זאת אחלה אופציה.
אני אמדוד 3.5 מטרים מהמסך ואבדוק איך אני רואה בחנות ... , אבקש דגמים של טלוויזיות לבדיקה ... אם בתקציב של 4500 אפשר למצוא משהו הרבה יותר טוב מ-3500-4000 זו גם אפשרות ...
ב32 לא תיפול הרבה כמעט עם אף מותג ידוע אבל צודק מי שאומר לך לא לעשות חשבון של 500 ש"ח כשאתה בא לקנות מוצר שישרת אותך שנים רבות. הכותרת למעלה זה מהעדפה אישית שלי
השאלה מה הכי מומלץ מבחינה טכנולוגית ואמינות ואולי עוד פרמטרים שהמומחים כאן יודעים ואני לא , מבחינת לראות אותם בעיניי כמובן שאעשה אך הייתי רוצה לדעת מה הכי טוב שאני יכול לקנות בתקציב שהצגתי ומעבר לו בכמה מאות שקלים .
עיינתי במדריך ותוכנו מצויין ומלמד אך מה שאני צריך כרגע הן המלצות לאיזה טלוויזיה למשל אתה היית קונה בסכום שכזה (אפילו קצת יותר) ולמה , ברגע שאני אקבל מספר המלצות אלך לבדוק את אותן טלוויזיות בחנות ואבצע החלטה .