אהלן, רציתי לדעת איזה סטרימר הכי טוב ומתאים לקודי? שכמובן איכותי ומהיר, לטלוויזיה LG C7 4K OLED.
עדיף אנדרואיד, תקציב עד 1000 ש״ח.
כמה שאלות:
האם בקושי ירוץ כמו במחשב? זאת אומרת אפשר להוריד את כל התכנים ולשנות הגדרות כמו במחשב?
תודה
הסטרימר הכי טוב שתומך בקודי הוא Nvidia Shield 4K. תצטרך להזמין מחו"ל, אבל זה עדיין יעלה פחות מאלף ש"ח.
Xiaomi Mi Box גם טוב, ועולה הרבה פחות (כ-250 ש"ח). זה מה שיש לי.
לא הבנתי מה אתה מתכוון ב "האם בקושי ירוץ כמו במחשב". התכוונת "בקודי"? אם כן, אז אכן הם זהים למיטב ידיעתי. קודי על סטרימר מריץ כמעט כל תוכן ויש לו את ה-100,000 אופציות שאתה מכיר ואוהב מ-PC.
beltar כתב:הסטרימר הכי טוב שתומך בקודי הוא Nvidia Shield 4K. תצטרך להזמין מחו"ל, אבל זה עדיין יעלה פחות מאלף ש"ח.
Xiaomi Mi Box גם טוב, ועולה הרבה פחות (כ-250 ש"ח). זה מה שיש לי.
לא הבנתי מה אתה מתכוון ב "האם בקושי ירוץ כמו במחשב". התכוונת "בקודי"? אם כן, אז אכן הם זהים למיטב ידיעתי. קודי על סטרימר מריץ כמעט כל תוכן ויש לו את ה-100,000 אופציות שאתה מכיר ואוהב מ-PC.
אז מה בעצם כדאי את הZ9S? או Shield ? יש דברים שלאחד מהם יש תמיכה ולשני אין?
המטרה היא שהקודי ירוץ בצורה הטובה ביותר והנוחה ביותר. גם עוד משהו מה עדיף אנדרואיד רגיל או אנדרואיד TV?
השוק מלא בסוגים שונים של סטרימרים ולא צריך להגזים במחיר.
ב-300 שקל אתה יכול להזמין סטרימר חזק מאוד.
לי יש ALFAWISE S95 שאני מרוצה ממנו מעל ומעבר, מריץ 4K\30FPS ללא קושי, קניתי אותו ב-130 שקל
ומצד שני יש לי גם A95X MAX עם חומרה בין החזקות בשוק כיום, ניתן להכניס דיסק קשיח 2.5 פנימה עד 2טרה, עלה 300 שקל.
דעתי בגדול, אתה אולי יכול לנסוע 200 קמ"ש שבפועל אתה נוסע 100 כל הזמן.
@(G)
·אוקיי, חפרתי אתמול המון והבנתי שהשילד הוא באמת הסטרימר האולטימטיבי. רציתי לדעת החומרה שלו טובה יותר משל הZ9S? ומבחינת ממשק הוא נוח לשימוש ? מה החסרונות שלו?