שרשור TVIX 4100 של חברת DVICO
-
oferlaor
-
- מנהל

- תגובות: 78949
- שם מלא: עפר לאור
- ziv_r
-
- עורך ראשי HTmag

- תגובות: 46461
DVICO טוענים כי דגמי 4100/5100 יציבים יותר בניגון הפורמטים MPEG1/2 מאשר ניגון אותם פורמטים ב 4000/5000.
נתקלת בזה?
מה לגבי ניגון ISO?
נתקלת בזה?
מה לגבי ניגון ISO?
- דודיפלצת
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2183
קודם כל, באמת כתבה מהנה ונהניתי מאוד לקרוא.
לא הבנתי מהכתבה - האם המכשיר יקרא קבצי mkv?
לא הבנתי מהכתבה - האם המכשיר יקרא קבצי mkv?
תוקם לאלתר קטגורית אודיו חד-ערוצי!
- erangh1
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 165
תודה, אחלה מאמר.
מאמר ממצה ומעניין.
מה המשמעות כרגע של המעבר ל-SATA? דיסקים גדולים יותר? מהירים יותר?...
מה המשמעות כרגע של המעבר ל-SATA? דיסקים גדולים יותר? מהירים יותר?...
- josef_he
-
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3881
הרושם שלי שדי התאכזבת מהמכשיר/לא מאוד התלהבת. אני טועה?
- ironman
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
עופר.
תודה על הסקירה הממצה. חיכיתי לה בכיליון עיניים.
האם הפרש המחיר מה-4000 שווה את הפונקציות החדשות?
אני שוקל להביא מחו"ל את הדגם הזה.
ידוע לך אם הגרסאות לעדכון קיימות באתר היצרן?
תודה.
תודה על הסקירה הממצה. חיכיתי לה בכיליון עיניים.
האם הפרש המחיר מה-4000 שווה את הפונקציות החדשות?
אני שוקל להביא מחו"ל את הדגם הזה.
ידוע לך אם הגרסאות לעדכון קיימות באתר היצרן?
תודה.
- Nissim
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2673
כנראה שכן, שעופר מתלהב אפשר לחוש בזה.josef_he כתב:הרושם שלי שדי התאכזבת מהמכשיר/לא מאוד התלהבת. אני טועה?...
- dukasgon
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 380
אני התלהבתי מאד
היום קניתי את המכשיר.
התלהבתי מאד שניתן פשוט להעתיק קבצים של בלו ריי ישירות מהדיסק... ולנגן!
פרטים בהמשך...
פרטים בהמשך...
-
oferlaor
-
- מנהל

דודיפלצת,
תעשה חיפוש ל-MKV במאמר, ובמאמרים אחרים (ואפילו בפורום), פשוט עייפתי מלחזור ולומר שאין שום STREAMER שתומך ב-MKV... זה עדיין לא באופק, ורק אם SIGMA יראו שיש לזה עתיד זה יקרה.
josef_he + Nissim,
אני חושב שיש למוצר עוד הרבה ללכת. כלומר, ההבדל בין מה שהוא נותן למוצרים מהדור הקודם הוא לא דרמטי כמו שציפיתי.
מצד שני, כך זה תמיד אצל DVICO. צריך לזכור שגם בדור הקודם הם התחילו עם מעט פיצ'רים וכל פעם הוסיפו טיפ-טיפה עד שהגיעו לקו הסיום ראשונים.
כאן יש להם פור רציני על כל האחרים. אף יצרן לא הצליח להוציא מוצר שאפילו התקרב ליכולות של המוצר הזה עם תמיכה ב-H264 (כן, בדקתי עד היום בערך 4 מוצרים אחרים שמבוססים על 8623 ולא הצליחו להגיע לכדי מוצר שאפשר בכלל לכתוב עליו כתבה...).
האם זה מכשיר מושלם? לא. עיקר הבעיות שלי הם עם BLURAY ו-H264. העובדה שזה בכלל מנגן BLURAY די מדהים והעובדה שהוא לא מצליח לעמוד בקצב הנתונים היה ברור ולא צריך להפתיע. בסופו של דבר, אם יצליחו לייצב יותר את ניגון ה-H264 מהרשת ומ-USB, הם עשו את העבודה שלהם.
לגבי אם התלהבתי או לא, אני מקפיד לכתוב על כל בעיה וכל דבר שאני רואה. עד כמה זה משפיע עלי אפשר לראות בציונים של מכשיר כלשהו (שים לב לציונים שלו).
אפשר לומר שמספיק התלהבתי ששדרגתי את ה-TVIX5000 שלי ל-4100. אני מאוד מרוצה מזה. ראיתי הרבה מאוד חומר בינתיים, וכמעט אין בעיות (פרט למה שכתבתי בכתבה). זה יורש ראוי לשני המוצרים הקודמים ובהחלט עושה עבודה טובה.
ועדיין, אני מצפה בכליון עיניים לראות מה בדיוק מתכננים לנו DVICO בגירסאות התוכנה הבאות
תעשה חיפוש ל-MKV במאמר, ובמאמרים אחרים (ואפילו בפורום), פשוט עייפתי מלחזור ולומר שאין שום STREAMER שתומך ב-MKV... זה עדיין לא באופק, ורק אם SIGMA יראו שיש לזה עתיד זה יקרה.
josef_he + Nissim,
אני חושב שיש למוצר עוד הרבה ללכת. כלומר, ההבדל בין מה שהוא נותן למוצרים מהדור הקודם הוא לא דרמטי כמו שציפיתי.
מצד שני, כך זה תמיד אצל DVICO. צריך לזכור שגם בדור הקודם הם התחילו עם מעט פיצ'רים וכל פעם הוסיפו טיפ-טיפה עד שהגיעו לקו הסיום ראשונים.
כאן יש להם פור רציני על כל האחרים. אף יצרן לא הצליח להוציא מוצר שאפילו התקרב ליכולות של המוצר הזה עם תמיכה ב-H264 (כן, בדקתי עד היום בערך 4 מוצרים אחרים שמבוססים על 8623 ולא הצליחו להגיע לכדי מוצר שאפשר בכלל לכתוב עליו כתבה...).
האם זה מכשיר מושלם? לא. עיקר הבעיות שלי הם עם BLURAY ו-H264. העובדה שזה בכלל מנגן BLURAY די מדהים והעובדה שהוא לא מצליח לעמוד בקצב הנתונים היה ברור ולא צריך להפתיע. בסופו של דבר, אם יצליחו לייצב יותר את ניגון ה-H264 מהרשת ומ-USB, הם עשו את העבודה שלהם.
לגבי אם התלהבתי או לא, אני מקפיד לכתוב על כל בעיה וכל דבר שאני רואה. עד כמה זה משפיע עלי אפשר לראות בציונים של מכשיר כלשהו (שים לב לציונים שלו).
אפשר לומר שמספיק התלהבתי ששדרגתי את ה-TVIX5000 שלי ל-4100. אני מאוד מרוצה מזה. ראיתי הרבה מאוד חומר בינתיים, וכמעט אין בעיות (פרט למה שכתבתי בכתבה). זה יורש ראוי לשני המוצרים הקודמים ובהחלט עושה עבודה טובה.
ועדיין, אני מצפה בכליון עיניים לראות מה בדיוק מתכננים לנו DVICO בגירסאות התוכנה הבאות
- Itsik_G
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1178
Re: אני התלהבתי מאד
יצא לך לחבר את ה 4100 עם כבל HDMI למסך ?dukasgon כתב:היום קניתי את המכשיר.
פרטים בהמשך......
נתקלת בבעיות עם אודיו דרך HDMI ?
- olorin
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2002
האם המכשיר זמין לרכישה בארץ?
אם כן, כיצד באתר של digital connection כתוב שהמכשיר זמין רק מתאריך 12/6/07.
אם כן, כיצד באתר של digital connection כתוב שהמכשיר זמין רק מתאריך 12/6/07.
- hasday
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 858
- שם מלא: אבי חסדאי
אז מה? להחליף את ה 5000A?
-
oferlaor
-
- מנהל

- dragonflyXXL
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1039
אכפת לך לתת עוד קצת פרטים על הארבעה? ובעיקר איך אתה משווה בינו לבין ה-EVA8000?oferlaor כתב: כאן יש להם פור רציני על כל האחרים. אף יצרן לא הצליח להוציא מוצר שאפילו התקרב ליכולות של המוצר הזה עם תמיכה ב-H264 (כן, בדקתי עד היום בערך 4 מוצרים אחרים שמבוססים על 8623 ולא הצליחו להגיע לכדי מוצר שאפשר בכלל לכתוב עליו כתבה...)....
- oferooo
-
- חבר פעיל

- תגובות: 55
מה המחיר בחול ? ומאיפה אפשר להזמין ? יש לי אפשרות להביא מארה"ב
האם הדגם שיסופק בחו"ל זהה לדגם שקיים בארץ ?
האם הדגם שיסופק בחו"ל זהה לדגם שקיים בארץ ?
- ironman
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1271
oferooo .
ראה את הלינק הבא (תודה ל-HAGI)
http://www.digitalconnection.com/produc ... 4100sh.asp .
וכן הכנס לשירשור הזה לצורך התרשמות.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
גם אני מתכנן להביאו אבל עדיין מתלבט בגלל חוסר בתמיכה טכנית בארץ למוצר מחו"ל.
ראה את הלינק הבא (תודה ל-HAGI)
http://www.digitalconnection.com/produc ... 4100sh.asp .
וכן הכנס לשירשור הזה לצורך התרשמות.
http://www.hometheater.co.il/modules.ph ... sc&start=0
גם אני מתכנן להביאו אבל עדיין מתלבט בגלל חוסר בתמיכה טכנית בארץ למוצר מחו"ל.
- arotman
-
- חבר במועדון HT

- תגובות: 3590
- שם מלא: אריה רוטמן
גם אני התחדשתי ב 4100
רכשתי בעולם הדיגיטלי.
יש לעשות שיקול כלכלי מדויק לפני שמתפתים להביא מחו"ל,
במיוחד שרות וכמה יעלה לתקן אם המכשיר נפגם בדרך.
המכשיר מנגן כמעט הכל...כולל רדיו אינטרנטי (בזק מוזמנים לאכול את הלב)
חיברתי לו מתאם רשת אלחוטי של DLINK DWL-G122 נקנה במחיר של 139 ש"ח בבאג (יש להשיג מעט יותר זול) וגם כונן DVD חיצוני USB.
אני מתכוון להעביר ל DVICO דוא"ל בנושאים הבאים:
1 ניגון MKV !!!
2.אי תמיכה בעברית בגירסא הנוכחית של 1.0.22 בעייתית, כאשר מנסים לגשת לקובץ או ספריה בעברית רואים את שם הקובץ בקוד וכשמנסים לפתוח אז חוזרים לספריית ה ROOT .
3.שיפור מהירות בSAMBA
4.שיפור יציבות של FTP
5. אפשרות ניגון של סרטי DVD ללא צורך בפענוח מוקדם.
כל הנזכר לעיל ניתן לעקיפה על ידי המרות יחסית פשוטות וחיבור USB ישיר.
כמי שרכש בתחילת 2004 את ה KISS 450 ואכל מרורים אני בהחלט חושב שה 4100 עושה את העבודה, אך כמו שעופר כתב הנקודה העיקרית פה זה נגן יחסית יציב , היכולת לנגן H264 והידיעה שהמוצר ישופר בעתיד הקרוב.
יש לעשות שיקול כלכלי מדויק לפני שמתפתים להביא מחו"ל,
במיוחד שרות וכמה יעלה לתקן אם המכשיר נפגם בדרך.
המכשיר מנגן כמעט הכל...כולל רדיו אינטרנטי (בזק מוזמנים לאכול את הלב)
חיברתי לו מתאם רשת אלחוטי של DLINK DWL-G122 נקנה במחיר של 139 ש"ח בבאג (יש להשיג מעט יותר זול) וגם כונן DVD חיצוני USB.
אני מתכוון להעביר ל DVICO דוא"ל בנושאים הבאים:
1 ניגון MKV !!!
2.אי תמיכה בעברית בגירסא הנוכחית של 1.0.22 בעייתית, כאשר מנסים לגשת לקובץ או ספריה בעברית רואים את שם הקובץ בקוד וכשמנסים לפתוח אז חוזרים לספריית ה ROOT .
3.שיפור מהירות בSAMBA
4.שיפור יציבות של FTP
5. אפשרות ניגון של סרטי DVD ללא צורך בפענוח מוקדם.
כל הנזכר לעיל ניתן לעקיפה על ידי המרות יחסית פשוטות וחיבור USB ישיר.
כמי שרכש בתחילת 2004 את ה KISS 450 ואכל מרורים אני בהחלט חושב שה 4100 עושה את העבודה, אך כמו שעופר כתב הנקודה העיקרית פה זה נגן יחסית יציב , היכולת לנגן H264 והידיעה שהמוצר ישופר בעתיד הקרוב.
- dukasgon
-
- חבר פעיל מאוד

החוויות שלי
שלום לכולם ובוקר טוב.
אתמול רכשתי את המכשיר.
זהו הסטרימר הראשון שהיה לי, כך שאני לא יכול להשוות לקודמים.
בנוסף, מכיוון שלא היתה לי שום דרך בעבר לנגן דברים באיכות גבוהה, כל החומר שיש לי במחשב הוא סידרה אחת (גיבורים) באיכות רגילה לחלוטין (קבצים של 350 מגה).
המכשיר מחובר אצלי בכבל HDMI לטלויזיה טושיבה 47WL68 ובכבל אופטי לרסיבר.
הנגן מכוון לעבוד ב-1080P קבוע (ולא לזהות אוטומטית איזו רזולוציה הכי מתאימה לסוג השידור). גירסת התכנה 1.022
מה הספקתי לבדוק/לנסות בינתיים?
1. העתקת קבצים מהמחשב למכשיר.
המחשב אצלי בקצה השני של הסלון. בכל פעם שרציתי להעביר דברים למכשיר הייתי צריך לנתק אותו ולהעביר למחשב. זו פעולה לא נוחה ואני שוקל לקנות בשבוע הבא (כשיתחדש המלאי) את החיבור האלחוטי. זה ישפר את נוחות העברת הקבצים.
המחשב שלי מיושן ויש לו רק USB 1.2 (לא בטוח לגבי הגרסה אבל בוודאות לא גירסה 2). החיבור איטי מאד ולא מומלץ להעתקת קבצים למכשיר! המחשב פשוט לא שמיש בזמן העברת המידע וקצב העברת המידע איטי להחריד.
הפתרון? רשת אלחוטית או העברת כבל רשת לאורך הסלון (פתרון פחות נוח).
2. קבצי ISO.
כן. אני מודה. אני מאלו שיש להם מנוי בבלוקבאסטר ואפילו נהנה לבקר שם תכופות. אני יודע שאפשר להשיג הכל באינטרנט, אבל לפעמים בא לראות סרט ועכשיו ולא לחכות שעות וימים עד שירד. בכל מיקרה, יצא לי להכין מספר קצבי ISO של סרטים שיש להם המשכים (כדי לראות לפני שסרט ההמשך יוצא בשנית).
בגלל קצב ההעברה האיטי למכשיר לא היתה לי סבלנות לנסות יותר משני קבצים. הראשון ניגן מצויין. השני רעד כל הזמן. אבל לא ניסיתי פעם שניה לאחר איתחול המכשיר מחדש... אולי זה יהיה בסדר.
מה שכן.. כשמנגנים ISO, זה ממש כמו לנגן את הדיסק המקורי. כל התפריטים והכל קיים.
3. כוון הטלויזיה.
מצב ברירת המחדל של הטלויזיה הוא לעבוד במצב מסך בשם EXACT. זהו מצב שבוא הטלויזיה מראה 1:1 את מה שהיא מקבלת מהנגן (מה שהרבה אנשים קוראים לו כאן NR). כאילו טושיבה הניחו שמי שמחשב HDMI מחבר ברוב המקרים מחשב.
כשנגינתי קטע קצרצר של HD שקיבלתי להדגמה, היו פסים ירוקים בצד הימני של המסך. כל פעם שניגנתי הפסים היו בעובי אחר. איתחול הנגן מחדש פתר את הפסים אבל הם חזרו בניגון השני. זה נראה לי כמו בעיית תכנה בנגן. בכל מיקרה, העברתי למצב WIDE בטלויזיה שבעצם זונח את קצוות השידור (כנראה בשביל מקרים כאלו) וזה פתר את הבעיה לחלוטין לעת עתה.
4. תפריט המשתמש בנגן.
לזמן קצר עבדתי עם גירסה 1.0 אבל אחרי שעה אחת כבר שידרגתי לגרסה החדשה. היא הרבה יותר נוחה, מהירה, וגם צבעונית יותר
רק דבר אחד לא ברור לי בנגן... וזה התפקיד של התפריט הראשי. מה בדיוק בטעם בו? לא משנה אם בוחרים סרט תמונה או מוזיקה... בכל מיקרה מגיעים לאותו מקום. הפתרונות למומחים
5. צפייה בגיבורים עם חברים.
עכשיו במקום לחבר את ה-LAPTOP, חיברנו את המכשיר וצפינו. האיכות טובה מאד למרות שאיכות הסרט היתה ירודה. בפרקים שהיו מרוחים על 4:3 ניתן היה לבצע זום במכשיר ולסדר את העניין. אהבתי! הדברים הקטנים האלו הם אלו שקונים אותי!
אה.. ואחלה סידרה! נשארו לי עוד 3 פרקים לסיום
6. מוזיקה.
אין הרבה מה להתלהב. המוזיקה עובדת מצויין אבל יש הרבה מכשירים נוספים שמנגנים מוזיקה... ככה שזה באמת לא משהו שצריך לפרט הרבה עליו.
מה שכן, קבצים שיש להם אותיות עבריות - לא הופיעו ברשימה ולא ניתן היה להשמיע אותם.
חלקם כן הופיעו בשם מוזר, אבל עדיין לא היה ניתן לנגן אותם ובחירתם גרמה למעבר לספרייה הראשית (נראה כמו בעיית תוכנה).
7. מעבר אודיו ב-HDMI.
המכשיר מעביר לטלויזיה גם וידאו וגם אודיו. במידה והאודיו הוא סטריאו, הטלויזיה משמיעה אותו. במידה והוא מורכב יותר (AC3 למשל) היא לא. מבחינתי זה מצויין. מדוע? כי סדרות באיכות רגילה (כמו גיבורים שראיתי) שהיא גם סטריאו (במקרה הטוב! בד"כ זה בדולבי מונו כמו שאני אוהב לקרוא לזה...) אני מעדיף לראות בטלויזיה ולשמוע בטלויזיה ולא במערכת. קול מורכב יותר כמובן שאני מעדיף במערכת. בצורה זו אני לא צריך להשתיק את הטלויזיה
ודרך אגב, למי שמעדיף תמיד לשמוע הכל דרך הרסיבר... אפשר בטלויזיה לבטל את האודיו בחיבורי ה-HDMI.
בעיה שכן מצאתי... לפעמים האודיו לטלויזיה לא עובר (גם בסטריאו). זה קורה לא תוך כדי ריצת סרט, אלא רק בהתחלת סרט חדש. איתחול המכשיר פותרת את העניין מהר
8. איתחול המכשיר.
משהו כמו 5-7 שניות. מהיר ביותר!
אני יודע שאנשים לא אוהבים לחכות. הבנתי שיש סטרימרים שלוקח להם יותר זמן. כאן זה מהיר מאד! יתרון גדול על מחשבי HTPC.
9. חיווי המכשיר בחזית שלו.
אני יודע שזו נקודה כואבת בדגם ה-4000. אבל כאן הם שיפרו אותה בצורה רצינית!
האור הסגול הגדול נכבה בהרצת סרט הראשון ולא נדלק יותר.
שם הקובץ (שהוא בד"כ ארוך מאד) אמנם רץ על המכשיר, אבל ברגע שמנגנים אותו, התצוגה מתחלפת לשעון שמראה כמה זמן עבר. כמו ב-DVD. וזה לא מושך את העיניים.
מה עוד?
לא יודע
יש שאלות? תשאלו!
אתמול רכשתי את המכשיר.
זהו הסטרימר הראשון שהיה לי, כך שאני לא יכול להשוות לקודמים.
בנוסף, מכיוון שלא היתה לי שום דרך בעבר לנגן דברים באיכות גבוהה, כל החומר שיש לי במחשב הוא סידרה אחת (גיבורים) באיכות רגילה לחלוטין (קבצים של 350 מגה).
המכשיר מחובר אצלי בכבל HDMI לטלויזיה טושיבה 47WL68 ובכבל אופטי לרסיבר.
הנגן מכוון לעבוד ב-1080P קבוע (ולא לזהות אוטומטית איזו רזולוציה הכי מתאימה לסוג השידור). גירסת התכנה 1.022
מה הספקתי לבדוק/לנסות בינתיים?
1. העתקת קבצים מהמחשב למכשיר.
המחשב אצלי בקצה השני של הסלון. בכל פעם שרציתי להעביר דברים למכשיר הייתי צריך לנתק אותו ולהעביר למחשב. זו פעולה לא נוחה ואני שוקל לקנות בשבוע הבא (כשיתחדש המלאי) את החיבור האלחוטי. זה ישפר את נוחות העברת הקבצים.
המחשב שלי מיושן ויש לו רק USB 1.2 (לא בטוח לגבי הגרסה אבל בוודאות לא גירסה 2). החיבור איטי מאד ולא מומלץ להעתקת קבצים למכשיר! המחשב פשוט לא שמיש בזמן העברת המידע וקצב העברת המידע איטי להחריד.
הפתרון? רשת אלחוטית או העברת כבל רשת לאורך הסלון (פתרון פחות נוח).
2. קבצי ISO.
כן. אני מודה. אני מאלו שיש להם מנוי בבלוקבאסטר ואפילו נהנה לבקר שם תכופות. אני יודע שאפשר להשיג הכל באינטרנט, אבל לפעמים בא לראות סרט ועכשיו ולא לחכות שעות וימים עד שירד. בכל מיקרה, יצא לי להכין מספר קצבי ISO של סרטים שיש להם המשכים (כדי לראות לפני שסרט ההמשך יוצא בשנית).
בגלל קצב ההעברה האיטי למכשיר לא היתה לי סבלנות לנסות יותר משני קבצים. הראשון ניגן מצויין. השני רעד כל הזמן. אבל לא ניסיתי פעם שניה לאחר איתחול המכשיר מחדש... אולי זה יהיה בסדר.
מה שכן.. כשמנגנים ISO, זה ממש כמו לנגן את הדיסק המקורי. כל התפריטים והכל קיים.
3. כוון הטלויזיה.
מצב ברירת המחדל של הטלויזיה הוא לעבוד במצב מסך בשם EXACT. זהו מצב שבוא הטלויזיה מראה 1:1 את מה שהיא מקבלת מהנגן (מה שהרבה אנשים קוראים לו כאן NR). כאילו טושיבה הניחו שמי שמחשב HDMI מחבר ברוב המקרים מחשב.
כשנגינתי קטע קצרצר של HD שקיבלתי להדגמה, היו פסים ירוקים בצד הימני של המסך. כל פעם שניגנתי הפסים היו בעובי אחר. איתחול הנגן מחדש פתר את הפסים אבל הם חזרו בניגון השני. זה נראה לי כמו בעיית תכנה בנגן. בכל מיקרה, העברתי למצב WIDE בטלויזיה שבעצם זונח את קצוות השידור (כנראה בשביל מקרים כאלו) וזה פתר את הבעיה לחלוטין לעת עתה.
4. תפריט המשתמש בנגן.
לזמן קצר עבדתי עם גירסה 1.0 אבל אחרי שעה אחת כבר שידרגתי לגרסה החדשה. היא הרבה יותר נוחה, מהירה, וגם צבעונית יותר
רק דבר אחד לא ברור לי בנגן... וזה התפקיד של התפריט הראשי. מה בדיוק בטעם בו? לא משנה אם בוחרים סרט תמונה או מוזיקה... בכל מיקרה מגיעים לאותו מקום. הפתרונות למומחים
5. צפייה בגיבורים עם חברים.
עכשיו במקום לחבר את ה-LAPTOP, חיברנו את המכשיר וצפינו. האיכות טובה מאד למרות שאיכות הסרט היתה ירודה. בפרקים שהיו מרוחים על 4:3 ניתן היה לבצע זום במכשיר ולסדר את העניין. אהבתי! הדברים הקטנים האלו הם אלו שקונים אותי!
אה.. ואחלה סידרה! נשארו לי עוד 3 פרקים לסיום
6. מוזיקה.
אין הרבה מה להתלהב. המוזיקה עובדת מצויין אבל יש הרבה מכשירים נוספים שמנגנים מוזיקה... ככה שזה באמת לא משהו שצריך לפרט הרבה עליו.
מה שכן, קבצים שיש להם אותיות עבריות - לא הופיעו ברשימה ולא ניתן היה להשמיע אותם.
חלקם כן הופיעו בשם מוזר, אבל עדיין לא היה ניתן לנגן אותם ובחירתם גרמה למעבר לספרייה הראשית (נראה כמו בעיית תוכנה).
7. מעבר אודיו ב-HDMI.
המכשיר מעביר לטלויזיה גם וידאו וגם אודיו. במידה והאודיו הוא סטריאו, הטלויזיה משמיעה אותו. במידה והוא מורכב יותר (AC3 למשל) היא לא. מבחינתי זה מצויין. מדוע? כי סדרות באיכות רגילה (כמו גיבורים שראיתי) שהיא גם סטריאו (במקרה הטוב! בד"כ זה בדולבי מונו כמו שאני אוהב לקרוא לזה...) אני מעדיף לראות בטלויזיה ולשמוע בטלויזיה ולא במערכת. קול מורכב יותר כמובן שאני מעדיף במערכת. בצורה זו אני לא צריך להשתיק את הטלויזיה
ודרך אגב, למי שמעדיף תמיד לשמוע הכל דרך הרסיבר... אפשר בטלויזיה לבטל את האודיו בחיבורי ה-HDMI.
בעיה שכן מצאתי... לפעמים האודיו לטלויזיה לא עובר (גם בסטריאו). זה קורה לא תוך כדי ריצת סרט, אלא רק בהתחלת סרט חדש. איתחול המכשיר פותרת את העניין מהר
8. איתחול המכשיר.
משהו כמו 5-7 שניות. מהיר ביותר!
אני יודע שאנשים לא אוהבים לחכות. הבנתי שיש סטרימרים שלוקח להם יותר זמן. כאן זה מהיר מאד! יתרון גדול על מחשבי HTPC.
9. חיווי המכשיר בחזית שלו.
אני יודע שזו נקודה כואבת בדגם ה-4000. אבל כאן הם שיפרו אותה בצורה רצינית!
האור הסגול הגדול נכבה בהרצת סרט הראשון ולא נדלק יותר.
שם הקובץ (שהוא בד"כ ארוך מאד) אמנם רץ על המכשיר, אבל ברגע שמנגנים אותו, התצוגה מתחלפת לשעון שמראה כמה זמן עבר. כמו ב-DVD. וזה לא מושך את העיניים.
מה עוד?
לא יודע
יש שאלות? תשאלו!
- Yaron_M
-
- חבר ותיק

- תגובות: 1500
- שם מלא: ירון מ.
תודה רבה על הביקורות, עופר ו-lukasgon,
נראה לי שזה הולך להיות הסטרימר הראשון שלי בקרוב
נראה לי שזה הולך להיות הסטרימר הראשון שלי בקרוב
!I do my own stunts
- dukasgon
-
- חבר פעיל מאוד

עוד קצת מידע
לאחר שהורדתי מספר סרטי דמו קצרים של 1080P (מאתר מיקרוסופט), גילית שתי בעיות שמפריעות לי כרגע.
שתיהן בעיות תכנה ואני מקווה שבקורב יפתרו:
1. אין קול בדוגמאות שבאתר מיקרוסופט. אני בטוח שהמומחים כבר יודעים על איזה סוג קבצים מדובר (מי לא מכיר את CORAL REEF...).
2. המכשיר משדר את התמונה שלו (לא משנה אם זה סרט או תפריט) מאד מאד שמאלה ומשאיר רווח דיי גדול בצד ימין של המסך.
כמובן שניתן לראות את זה רק במצב EXACT (שמתי לב שקוראים לזה כאן NR).
הפתרון - לתת לטלויזיה למרוח את התמונה ולזנוח את הקצוות (מצב WIDE בטושיבה).
זה קצת מבאס, כי זה חותך את קצוות הסרט...
אני מקווה מאד שאת הדבר הזה יתקנו בקרוב!
ודבר אחד נוסף!
אמנם זה פחות מעניין את רובכם, אבל גם האופציה לדפדף בתמונות חשובה!
אין כמו לשבת בסלון עם חברים או משפחה ולהראות להם את התמונות מהנסיעה האחרונה על מסך 47 אינץ'! בעבר הושבתי אותם מול ה-17 אינץ' של המחשב או שחיברתי את המצלמה ישירות לטלויזיה CRT רגילה ושם התמונות באיכות הרבה פחות טובה.
שתיהן בעיות תכנה ואני מקווה שבקורב יפתרו:
1. אין קול בדוגמאות שבאתר מיקרוסופט. אני בטוח שהמומחים כבר יודעים על איזה סוג קבצים מדובר (מי לא מכיר את CORAL REEF...).
2. המכשיר משדר את התמונה שלו (לא משנה אם זה סרט או תפריט) מאד מאד שמאלה ומשאיר רווח דיי גדול בצד ימין של המסך.
כמובן שניתן לראות את זה רק במצב EXACT (שמתי לב שקוראים לזה כאן NR).
הפתרון - לתת לטלויזיה למרוח את התמונה ולזנוח את הקצוות (מצב WIDE בטושיבה).
זה קצת מבאס, כי זה חותך את קצוות הסרט...
אני מקווה מאד שאת הדבר הזה יתקנו בקרוב!
ודבר אחד נוסף!
אמנם זה פחות מעניין את רובכם, אבל גם האופציה לדפדף בתמונות חשובה!
אין כמו לשבת בסלון עם חברים או משפחה ולהראות להם את התמונות מהנסיעה האחרונה על מסך 47 אינץ'! בעבר הושבתי אותם מול ה-17 אינץ' של המחשב או שחיברתי את המצלמה ישירות לטלויזיה CRT רגילה ושם התמונות באיכות הרבה פחות טובה.