חייב להוקיר תודה והערכה למאי מפיוצ'ר - פשוט איש ונותן שירות מדהים!
כשמקבלים שירות כל כך טוב אז אני אישית חייב להביע את ההערכה שלי במיוחד למאי וגם לדור מפיוצ'ר אודיו.
אמנם אני לא כזה פעיל בפורום אבל אם אתם באמת מתלבטים לפני קנייה ורוצים לקבל 200% שירות אז פיוצ'ר זה בהחלט המקום הנכון. פשוט לא מובנת מאליו העזרה והאכפתיות שמאי נותן והלוואי וכל בית עסק בישראל ילמד ממכם (פיוצ'ר).
למרות שנתקלתי בבעיה, אני מרגיש רגוע וזה מה שחשוב.
אמנם אני לא כזה פעיל בפורום אבל אם אתם באמת מתלבטים לפני קנייה ורוצים לקבל 200% שירות אז פיוצ'ר זה בהחלט המקום הנכון. פשוט לא מובנת מאליו העזרה והאכפתיות שמאי נותן והלוואי וכל בית עסק בישראל ילמד ממכם (פיוצ'ר).
למרות שנתקלתי בבעיה, אני מרגיש רגוע וזה מה שחשוב.
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
אתה רוצה אולי לשתף אותנו במה הם עזרו לך, למה לא הרגשת רגוע לפני כן, מה בהסבר שלהם גרם לך להרגיש כל כך רגוע ויותר חשוב מהכל, כמה שילמת על התענוג המרגיע הזה או שזה פשוט שרשור כזה שבו כולם נדהמים מכמה שאתה נדהם?
במטותא מכבודך, אני מאמין שכדור הארץ עגול.
- RobotCop
- חבר ותיק

- תגובות: 1579
- נתן תודות: 108 פעמים
- קיבל תודות: 347 פעמים
@tvazana
פרגון על מה? על הודעה רנדומלית שבה מלקקים לאיזה מישהו מחנות מסחרית ואפילו לא מספרים מה הסיפור?
מה בדיוק היה קורה אתה חושב אם הייתי מצטרף לפורום צילום ואחרי חודש וחצי הייתי מוציא פוסטים שבהם אני ממליץ לכל באי הפורום על איזה חנות כי התקשרתי אליהם והם עזרו לי נורא? מה שהיה קורה זה בדיוק מה שקרה לך פה. מישהו שמבין דבר או שניים מהחיים שלו היה בא ואומר לי "מי אתה בדיוק ולמה שאשים על ההמלצות שלך? אתה גם חדש פה לחלוטין וגם אתה אפילו לא כותב במה הם עזרו לך" ואתה יודע מה, הוא היה צודק במאה אחוז.
אז, במקום להתנצח איתי אם אני איש קטן או מה מידת הפרגון שאני מוכן להשפריץ על איזה פוסט רנדומלי למה שלא תתקן את הפוסט שלך למשהו קצת פחות שיווקי לפיוצ'ר וקצת יותר מתאים לפורום? תוכל להסביר מה הייתה הבעיה, איך הם עזרו לך ומה אתה מתכוון לעשות הלאה. בטח שתקבל תגובות קצת יותר ענייניות.
פרגון על מה? על הודעה רנדומלית שבה מלקקים לאיזה מישהו מחנות מסחרית ואפילו לא מספרים מה הסיפור?
מה בדיוק היה קורה אתה חושב אם הייתי מצטרף לפורום צילום ואחרי חודש וחצי הייתי מוציא פוסטים שבהם אני ממליץ לכל באי הפורום על איזה חנות כי התקשרתי אליהם והם עזרו לי נורא? מה שהיה קורה זה בדיוק מה שקרה לך פה. מישהו שמבין דבר או שניים מהחיים שלו היה בא ואומר לי "מי אתה בדיוק ולמה שאשים על ההמלצות שלך? אתה גם חדש פה לחלוטין וגם אתה אפילו לא כותב במה הם עזרו לך" ואתה יודע מה, הוא היה צודק במאה אחוז.
אז, במקום להתנצח איתי אם אני איש קטן או מה מידת הפרגון שאני מוכן להשפריץ על איזה פוסט רנדומלי למה שלא תתקן את הפוסט שלך למשהו קצת פחות שיווקי לפיוצ'ר וקצת יותר מתאים לפורום? תוכל להסביר מה הייתה הבעיה, איך הם עזרו לך ומה אתה מתכוון לעשות הלאה. בטח שתקבל תגובות קצת יותר ענייניות.
- shayc84
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 144
- שם מלא: [email protected]
- נתן תודות: 17 פעמים
- קיבל תודות: 26 פעמים
- יצירת קשר:
זה כיף שיש חנויות שעוזרות, אך במקרה של הפוסט כאן באמת לא ברור על מה אתה מוקיר תודה.
תאלץ להשקיע עוד כמה שורות בשביל שנבין כולנו.
תאלץ להשקיע עוד כמה שורות בשביל שנבין כולנו.
קניתי סאב מהם, קיבלתי שירות מצוין לפני הקנייה ולאחר הקנייה. תוך כדי נתקלתי בבעיה בכיול וקיבלתי מענה מעבר לציפיות שלי,
אבל כל המטרה הייתה בסך הכל לפרגן לחנות על השירות ואם זה יעזור לאנשים אחרים לקבל החלטה, בכיף.
לא חיפשתי תגובות מאנשים בכלל אלא רק להמליץ, זה הכל. מניח שהחוקים פה שונים לגבי אנשים מסוימים ופגעתי בטהרת הפורום שלהם ולכן אשמח אם יסירו את
את השרשור כי פה המסר כבר לא יועבר. המשך יום טוב!
נ.ב
כנראה שזה מעליי חשב על אינטרסים סמויים שלי...במחשבה שנייה אני די בטוח אפילו.
אבל כל המטרה הייתה בסך הכל לפרגן לחנות על השירות ואם זה יעזור לאנשים אחרים לקבל החלטה, בכיף.
לא חיפשתי תגובות מאנשים בכלל אלא רק להמליץ, זה הכל. מניח שהחוקים פה שונים לגבי אנשים מסוימים ופגעתי בטהרת הפורום שלהם ולכן אשמח אם יסירו את
את השרשור כי פה המסר כבר לא יועבר. המשך יום טוב!
נ.ב
כנראה שזה מעליי חשב על אינטרסים סמויים שלי...במחשבה שנייה אני די בטוח אפילו.
@tvazana
·הרבה פעמים אנחנו פותחים פה תרדים ומצפים לקבל ההיפך הגמור ממה שאנחנו מקבלים הפועל תמיד זה בא ההפוכה למה שציפינו
זה לא נורא לאחר תקופת וותק של מאות ואולי אלפי פוסטים אתה תהיה כבר מחושל גופך יהיה מצולק בצלקות מכוערות בסגנון סדנת שבי של סיירת דובדבן שריריך יהיו מחושלים מסורגים לתלפיות
וכלום כבר לא ייגע בך תהיה אדיש אפאטי comfortably numb
עיניך ייבהו לתקרה בחוסר הבעה משווע
ולאחר תקופה מסויימת תילקח להסתכלות
·הרבה פעמים אנחנו פותחים פה תרדים ומצפים לקבל ההיפך הגמור ממה שאנחנו מקבלים הפועל תמיד זה בא ההפוכה למה שציפינו
זה לא נורא לאחר תקופת וותק של מאות ואולי אלפי פוסטים אתה תהיה כבר מחושל גופך יהיה מצולק בצלקות מכוערות בסגנון סדנת שבי של סיירת דובדבן שריריך יהיו מחושלים מסורגים לתלפיות
וכלום כבר לא ייגע בך תהיה אדיש אפאטי comfortably numb
עיניך ייבהו לתקרה בחוסר הבעה משווע
ולאחר תקופה מסויימת תילקח להסתכלות
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 9018
- נתן תודות: 1576 פעמים
- קיבל תודות: 1348 פעמים
זה קשור לפה ? https://www.hometheater.co.il/vp2936586#2936586
אז מה קנית ? מה הייתה הבעיה ?
תן קצת יותר מידע, זה מטרתו של הפורום.
לשתף (ככל שניתן) על מנת שגולשים אחרים שנמצאים בסיטואציה דומה יוכלו להעזר בניסיון של האחרים לצורך קבלת החלטה כזו או אחרת.
אני לא מכיר את @RobotCop אבל מניח שהכתיבה הצינית שלו לא הגיעה ממקום של קנטרנות או מצורך להעליב / לפגוע אישית.
פשוט, יש מעיין "כללי התנהלות" שלא כתובים באף מקום ולרוב נוהגים לפיהם.
משתמשים שרק בתחילת דרכם (בפורום) לא תמיד יודעים מהם, וזה בסדר כמובן.
אני זוכר עד היום בתחילת דרכי כאן לפני כמה שנים שרשמו לי מלא ת.ת.ת ולא ידעתי מה זה ואז שאלתי (תתחדש, תהנה, תמונות).
וגם לא ידעתי מה זה "הנהלה" (האישה בבית).
אבל לומדים. ושרק נהיה בריאים.
אהה, ובדר"כ שקונים - נהוג גם לצרף תמונות וחוויות מהרכישה, ההתקנה, הריח של קופסת הקרטון, הסאונד וכדומה.
כמובן, לא חייבים - אלא אם אתה רוצה.
בכל מקרה, תתחדש !! ותהנה !!
אז מה קנית ? מה הייתה הבעיה ?
תן קצת יותר מידע, זה מטרתו של הפורום.
לשתף (ככל שניתן) על מנת שגולשים אחרים שנמצאים בסיטואציה דומה יוכלו להעזר בניסיון של האחרים לצורך קבלת החלטה כזו או אחרת.
אני לא מכיר את @RobotCop אבל מניח שהכתיבה הצינית שלו לא הגיעה ממקום של קנטרנות או מצורך להעליב / לפגוע אישית.
פשוט, יש מעיין "כללי התנהלות" שלא כתובים באף מקום ולרוב נוהגים לפיהם.
משתמשים שרק בתחילת דרכם (בפורום) לא תמיד יודעים מהם, וזה בסדר כמובן.
אני זוכר עד היום בתחילת דרכי כאן לפני כמה שנים שרשמו לי מלא ת.ת.ת ולא ידעתי מה זה ואז שאלתי (תתחדש, תהנה, תמונות).
וגם לא ידעתי מה זה "הנהלה" (האישה בבית).
אבל לומדים. ושרק נהיה בריאים.
אהה, ובדר"כ שקונים - נהוג גם לצרף תמונות וחוויות מהרכישה, ההתקנה, הריח של קופסת הקרטון, הסאונד וכדומה.
כמובן, לא חייבים - אלא אם אתה רוצה.
בכל מקרה, תתחדש !! ותהנה !!
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@ADICT
שלומי, מה קורה אח יקר ? (רשמנו ביחד רק לי לקח יותר זמן להקליד...).
תן איזה תמונה של הקופסאות אצלך בבית ותנמיך. אנחנו שוב בין 14:00-16:00...
** יענו, דוגמא - להלן הרוח בפורום פה על בדיחות פרטיות בין משתמשים מסויימים.
שלומי, מה קורה אח יקר ? (רשמנו ביחד רק לי לקח יותר זמן להקליד...).
תן איזה תמונה של הקופסאות אצלך בבית ותנמיך. אנחנו שוב בין 14:00-16:00...
** יענו, דוגמא - להלן הרוח בפורום פה על בדיחות פרטיות בין משתמשים מסויימים.
7.1.2 | SVS Ultra Evolution: Bookshelf / Center / Elevation, Focal Bird, M&K M40T, SB-3000 R.
.
.
@avihuli
·חח הכל בסדר אח
קבל 
·חח הכל בסדר אח
- molvy
- חבר במועדון HT

- תגובות: 7040
- נתן תודות: 1274 פעמים
- קיבל תודות: 1460 פעמים
כמעט כולנו מכירים את פיוצ'ר ולכן מבחינתי הפרגון לחנות שכולנו יודעים שנותנת שירות מעל ומעבר היה אמין
וכן מן הסתם היה נחמד לו היית מפרט מעט יותר על החוויה הטובה שחווית זה היה יותא אמין ויותר עוזר לחנות ממנה רכשת
וכן מן הסתם היה נחמד לו היית מפרט מעט יותר על החוויה הטובה שחווית זה היה יותא אמין ויותר עוזר לחנות ממנה רכשת
- shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
1. אני חושב שכוונת המשורר(כותב הפוסט) היתה טובה בסה"כ - להוקיר תודה בפני קהל על שירות טוב שקיבל.
לא אהיה מופתע אם רק נכנס לתחום והיה "צופה מן הצד". כלומר לא נרשם מעולם אך שאב תכנים וכאשר קיבל את השירות(שבאמת מדהים) מפיוצ'ר הרגיש שצריך שאנשים ידעו על כך.
אחרי הכל זה למה יש חוו"ד...החל מזאפ ועד אמזון(על מוכרים).
מצד שני יש אנשים חשדניים יותר ופחות.
אני דווקא לא הרגשתי שיש פגם בהמלצתו גם אם רק הצטרף לפני חודש וחצי.
כלומר זה הרגיש לי אמין.
2. מכובדי @avihuli כתב וסיכם זאת בצורה מאד יפה.
3. מסכים עם כל מילה שנכתבה על החבר'ה מפיוצ'ר.
נ.ב:
@ADICT
:roll: מדהים מה שיש לך
לא אהיה מופתע אם רק נכנס לתחום והיה "צופה מן הצד". כלומר לא נרשם מעולם אך שאב תכנים וכאשר קיבל את השירות(שבאמת מדהים) מפיוצ'ר הרגיש שצריך שאנשים ידעו על כך.
אחרי הכל זה למה יש חוו"ד...החל מזאפ ועד אמזון(על מוכרים).
מצד שני יש אנשים חשדניים יותר ופחות.
אני דווקא לא הרגשתי שיש פגם בהמלצתו גם אם רק הצטרף לפני חודש וחצי.
כלומר זה הרגיש לי אמין.
2. מכובדי @avihuli כתב וסיכם זאת בצורה מאד יפה.
3. מסכים עם כל מילה שנכתבה על החבר'ה מפיוצ'ר.
נ.ב:
@ADICT
- avihuli
- חבר שלא מהעולם הזה

@shaby
הבחור היה אצלי בבית, ככה שהוא מאוד אמין ואמיתי. לא איזה טרול או שתול כלשהו של המערכת (צירפתי את השרשור הרלוונטי גם בהודעה הקודמת שלי). וואלה, אפילו אני לא יודע מה הוא קנה, ומי אמר למי ובאיזה פסוק...
@ADICT
שלומי, לא סגרנו שאתה מעלה את הסנטר ?!
רק קופסאות של קליפש ופיוניר בראש שלך !! יאללה - אוהב אותך שזרמת איתי...
עדיין תנמיך.
הבחור היה אצלי בבית, ככה שהוא מאוד אמין ואמיתי. לא איזה טרול או שתול כלשהו של המערכת (צירפתי את השרשור הרלוונטי גם בהודעה הקודמת שלי). וואלה, אפילו אני לא יודע מה הוא קנה, ומי אמר למי ובאיזה פסוק...
@ADICT
שלומי, לא סגרנו שאתה מעלה את הסנטר ?!
רק קופסאות של קליפש ופיוניר בראש שלך !! יאללה - אוהב אותך שזרמת איתי...
עדיין תנמיך.
.
.
- MAY-FUTURE
- עוסק בתחום

- תגובות: 230
- נתן תודות: 70 פעמים
- קיבל תודות: 73 פעמים
- יצירת קשר:
מילים שמחממות את הלב, מעריך את זה מאוד חבר יקר.
תמיד כאן לשירותך, בלי שום קשר לקניה.
שיהיה סוף שבוע מעולה ומלא בתדרים נמוכים !
תמיד כאן לשירותך, בלי שום קשר לקניה.
שיהיה סוף שבוע מעולה ומלא בתדרים נמוכים !
מאי,פיוצ'ר אודיו וידאו, מנהל חנות.
SVS
Steinway & Sons
LYNGDORF
TRINNOV
Dali
RUIPRO
050-4440109
SVS
Steinway & Sons
LYNGDORF
TRINNOV
Dali
RUIPRO
050-4440109
אכן הייתי אצל אבי, אחלה בנאדם שמאוד עזר לי להבין עוד מהעולם העצום הזה של קולנוע ביתי ואפילו הוא לא יודע שבגללו שדרגתי לSB3000 בסוף
ואפילו ל880 של ימאהה. בסך הכל רציתי נטו לפרגן, זה הכל, בלי סימני שאלה מסביב.
מבוא קצר: רק התחלתי לא מזמן להיכנס לעניינים ופגשתי כמה אנשים בדרך כמו אבי, רועי מקרוסאובר שמאוד עזר לי גם כן והחבר'ה מפיוצר שהתייעצתי עמם והיו סבלניים ואדיבים.
שבת שלום לכולם!
מבוא קצר: רק התחלתי לא מזמן להיכנס לעניינים ופגשתי כמה אנשים בדרך כמו אבי, רועי מקרוסאובר שמאוד עזר לי גם כן והחבר'ה מפיוצר שהתייעצתי עמם והיו סבלניים ואדיבים.
שבת שלום לכולם!
- shshmul
-
- חבר פעיל במיוחד

- תגובות: 730
- שם מלא: שמוליק
- נתן תודות: 143 פעמים
- קיבל תודות: 37 פעמים
כל הכבוד לפרגון,במיוחד במדינה כמו שלנו שהשרות לקוחות בארץ לוקה בחסר.
לא לכל דבר צריך סיבה בכדי לפרגן,מספיק חיוך ויחס חם ללקוח עושה הכל.
אני עם פותח השרשור,יפה מצידו שידע לפרגן ללא כל צורך לתת סיבה לנותן שרות.
שבוע טוב.
לא לכל דבר צריך סיבה בכדי לפרגן,מספיק חיוך ויחס חם ללקוח עושה הכל.
אני עם פותח השרשור,יפה מצידו שידע לפרגן ללא כל צורך לתת סיבה לנותן שרות.
שבוע טוב.
RECIVER-------------- DENON 6500H
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101
SUBWOOFER---- SVS SB-16 ULTRA
SCREEN --------------LG OLED C9 "77
FR. SPEAKERS---------- B&W 703 S2
CENTER------------- B&W HTM71 S2
SUR. SPEAKERS------------ KEF T301
ATM. SPEAKERS----------- KEF T101