מחפש עבודה נואשות (לא מצאתי את ת'רד הצעות עבודה)
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
היי,
אני גר בת"א ומחפש עבודה בכל מקום שיש אליו תחב"צ נוחה מת"א.
אמנם זה לא שנכנסתי ב"אמוק" בתהליך החיפוש(דברים די חוזרים על עצמם) - אך אני מרגיש כי יש לי קושי.
אולי הגעתי לגיל שכבר קשה יותר?(39) קשה לי להאמין.
עקב פגיעת ראש שארעה ב-2001 במסגרתה נפגע הזיכרון לטווח קצר אני לא יכול ללמוד לתואר או קורס.
יש לי אורייטציה טובה לעולם המיחשוב ואנגלית טובה ביותר(בעיקר דיבור וכתיבה).
עקב הפגיעה אני זקוק לעבודה שלא דינמית יותר מידי...שאני קם בבוקר ויודע מה אני עושה וזה לא משתנה מקצה לקצה.
בחברה יציבה (אם יש דרך להיכנס למשהו ממשלתי זה בכלל 'ה' דבר)
במה אני מעוניין לעסוק:
* עבודות תפעוליות בתחום המיחשוב:
הלפדסק פנים ארגוני - טיפול בתקלות תוכנה, התקנות, פריסת מחשבים, פירמוטים וכו וכו
בק אופיס
* נהיגה (רישיון ב')
אני מוכר כנכה ויש למעסיקים הטבות שונות בגין העסקתי.
אשמח מאד מאד אם תוכלו לבדוק אם יש משהו שקולע למה שכתבתי במקומות שאתם עובדים.
או אם יש כאן בעלים/מנכ"לים/סמנכ"לים/מנהלי מחלקות וכ'ו וכ'ו שביכולתם לעשות משהו מעבר.
או כל דבר שיצור לי נטוורקינג.
המון תודה!
אני גר בת"א ומחפש עבודה בכל מקום שיש אליו תחב"צ נוחה מת"א.
אמנם זה לא שנכנסתי ב"אמוק" בתהליך החיפוש(דברים די חוזרים על עצמם) - אך אני מרגיש כי יש לי קושי.
אולי הגעתי לגיל שכבר קשה יותר?(39) קשה לי להאמין.
עקב פגיעת ראש שארעה ב-2001 במסגרתה נפגע הזיכרון לטווח קצר אני לא יכול ללמוד לתואר או קורס.
יש לי אורייטציה טובה לעולם המיחשוב ואנגלית טובה ביותר(בעיקר דיבור וכתיבה).
עקב הפגיעה אני זקוק לעבודה שלא דינמית יותר מידי...שאני קם בבוקר ויודע מה אני עושה וזה לא משתנה מקצה לקצה.
בחברה יציבה (אם יש דרך להיכנס למשהו ממשלתי זה בכלל 'ה' דבר)
במה אני מעוניין לעסוק:
* עבודות תפעוליות בתחום המיחשוב:
הלפדסק פנים ארגוני - טיפול בתקלות תוכנה, התקנות, פריסת מחשבים, פירמוטים וכו וכו
בק אופיס
* נהיגה (רישיון ב')
אני מוכר כנכה ויש למעסיקים הטבות שונות בגין העסקתי.
אשמח מאד מאד אם תוכלו לבדוק אם יש משהו שקולע למה שכתבתי במקומות שאתם עובדים.
או אם יש כאן בעלים/מנכ"לים/סמנכ"לים/מנהלי מחלקות וכ'ו וכ'ו שביכולתם לעשות משהו מעבר.
או כל דבר שיצור לי נטוורקינג.
המון תודה!
- PayneBack3
-
- חבר פעיל מאוד

- תגובות: 422
- נתן תודות: 77 פעמים
- קיבל תודות: 42 פעמים
יכול בבקשה לשלוח בפרטי מייל וסלולרי ? אני אבדוק.
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4881
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
@shaby
·
אני יכול להרגיע אותך (אולי לא מעודד, אבל...), זה כנראה הגיל (40 במקרה שלי).
חיפשתי עבודה במשך 8 חודשים והרמתי ידיים, וזה עם שני תארים ותק של 10 שנים ב3 תפקידים שונים בהייטק, במחקר ופיתוח.
חזרתי ללמוד, בתקווה שההכשרה הנוכחית תפתח לי דלתות...
שיהיה בהצלחה!
·
אני יכול להרגיע אותך (אולי לא מעודד, אבל...), זה כנראה הגיל (40 במקרה שלי).
חיפשתי עבודה במשך 8 חודשים והרמתי ידיים, וזה עם שני תארים ותק של 10 שנים ב3 תפקידים שונים בהייטק, במחקר ופיתוח.
חזרתי ללמוד, בתקווה שההכשרה הנוכחית תפתח לי דלתות...
שיהיה בהצלחה!
- oferlaor
- מנהל

- תגובות: 78897
- שם מלא: עפר לאור
- נתן תודות: 789 פעמים
- קיבל תודות: 5397 פעמים
יש בישראל אייג'יזם קיצוני. כאילו שרק בני 18-25 ראויים לעבוד בהייטק ומי שמעט מבוגר יותר ומנוסה יותר "נעול" ולא יכול להיות חלק מהעולם התעשייתי או הטכנולוגי. לעיתים זה מחשבה של אנשי HR שמי שהוא בשנות הארבעים או החמישים שלו לא יכול לקבל מרות של מנהל שהוא מחצית מגילו, או סתם חשש מ "חוסר התאמה" לתרבות הארגונית.
ממש מדכדך ולא הגיוני.
ממש מדכדך ולא הגיוני.
-
shaby
-
- חבר ותיק

- תגובות: 2093
- נתן תודות: 292 פעמים
- קיבל תודות: 54 פעמים
@ufffnick
@oferlaor
כמה שאתם צודקים
אופניק משקף בדיוק את המקרה הקלאסי של המערכת החולה הזו - אדם בן (סה"כ!) 40, בעל ניסיון פי כמה מבן 27-25 שזה עתה סיימו תואר,
מסונן מבלי בכלל לבדוק ע"י HR...יש להן מערכת שמסננת קו"ח לפי מילות מפתח.
והוא עוד מחזיק בשני תארים! כמה רע וציני הפך עולם התעסוקה!
במקרה שלי זה לא רק הגיל. לפני 20 שנה עברתי ניתוח מוח ובעקבותיו פגיעת זיכרון קשה.
כיום אני מתפקד כאחד האדם אך יש הקושי שלי מתבטא בכך שלוקח לי יותר זמן ללמוד דברים ואני פחות יכול להתמודד בסביבה דינמית מידי(בדגש על מידי) כי אם השינוי רציני יקח לי שוב זמן להכניסו לזיכרון לטווח הקצר.
אני בקשר עם כל מיני אנשים בכירים (בעלים של בית השקעות ועוד אדם שהיה בכיר בחברה לאומית ממש גדולה).
זאת על מנת להיעזר בהם למציאת עבודה בארגון גדול שיש
אך מניסיוני, דווקא מהבכירים לא תמיד באה הישועה.
לחברות שכן הצלחתי בהן הגעתי דרך אנשים פרטיים עם קשרים בחברה או עם בכיר בחברה וממש לא באיזו משרה בכירה במיוחד.
@TANDBERG
אעביר אליך.
לגבי לינקדאין - אולי זה נכון יותר לאנשים שיש להם את הרקע המקדים להיכנס לתעשיה ולא לאדם כמוני שמגיע ללא השכלה אקדמית.
המון תודה לכם!
@oferlaor
כמה שאתם צודקים
אופניק משקף בדיוק את המקרה הקלאסי של המערכת החולה הזו - אדם בן (סה"כ!) 40, בעל ניסיון פי כמה מבן 27-25 שזה עתה סיימו תואר,
מסונן מבלי בכלל לבדוק ע"י HR...יש להן מערכת שמסננת קו"ח לפי מילות מפתח.
והוא עוד מחזיק בשני תארים! כמה רע וציני הפך עולם התעסוקה!
במקרה שלי זה לא רק הגיל. לפני 20 שנה עברתי ניתוח מוח ובעקבותיו פגיעת זיכרון קשה.
כיום אני מתפקד כאחד האדם אך יש הקושי שלי מתבטא בכך שלוקח לי יותר זמן ללמוד דברים ואני פחות יכול להתמודד בסביבה דינמית מידי(בדגש על מידי) כי אם השינוי רציני יקח לי שוב זמן להכניסו לזיכרון לטווח הקצר.
אני בקשר עם כל מיני אנשים בכירים (בעלים של בית השקעות ועוד אדם שהיה בכיר בחברה לאומית ממש גדולה).
זאת על מנת להיעזר בהם למציאת עבודה בארגון גדול שיש
אך מניסיוני, דווקא מהבכירים לא תמיד באה הישועה.
לחברות שכן הצלחתי בהן הגעתי דרך אנשים פרטיים עם קשרים בחברה או עם בכיר בחברה וממש לא באיזו משרה בכירה במיוחד.
@TANDBERG
אעביר אליך.
לגבי לינקדאין - אולי זה נכון יותר לאנשים שיש להם את הרקע המקדים להיכנס לתעשיה ולא לאדם כמוני שמגיע ללא השכלה אקדמית.
המון תודה לכם!
- ufffnick
- גורו

- תגובות: 4881
- נתן תודות: 146 פעמים
- קיבל תודות: 516 פעמים
·oferlaor כתב:יש בישראל אייג'יזם קיצוני. כאילו שרק בני 18-25 ראויים לעבוד בהייטק ומי שמעט מבוגר יותר ומנוסה יותר "נעול" ולא יכול להיות חלק מהעולם התעשייתי או הטכנולוגי. לעיתים זה מחשבה של אנשי HR שמי שהוא בשנות הארבעים או החמישים שלו לא יכול לקבל מרות של מנהל שהוא מחצית מגילו, או סתם חשש מ "חוסר התאמה" לתרבות הארגונית.
ממש מדכדך ולא הגיוני....
אתה יודע מה האבסורד?
בתהליך רטרוספקטיבה של אחד פרוייקטי הענק בחברה הקודמת, שגרם לדמם עשרות מליונים בגלל כישלון מהדהד (שנמנתי כחלק מצוות מצומצם להפוך אותו להצלחה מסחררת שהוא היום), הכשל מספר 1 היה שימוש במהנדסים נטולי ניסיון שהתחלפו 3 פעמים (דור הy ודור הz) במהלך פיתוח קריטי מבלי שיהיה בצוות אושייה אחת שתנחה ותשמור על רצף פיתוחי, מה שגרם לסבבי תיקונים מכבידים מאוד על לוחות הזמנים ועל המימון של הפרוייקט. בחברות ש time to market זה ערך עליון, דבר שכזה עשוי להיות מכה אנושה.
זה נראה שבאבולוציה של חברות הייטק (אלה שלא רודפות את האקזיט) יש הכרח לעבור את השלב הזה, אם הן בכלל שורדות אותו...
- guyezra
-
- חבר במועדון ה-20K

- תגובות: 35091
- נתן תודות: 175 פעמים
- קיבל תודות: 650 פעמים
אני די מסכים, כבר שמעתי מראיין שאמר לי איזה הערה על הגיל ("מעולם לא ריאיינתי מישהו שנולד בשנות ה...")oferlaor כתב:יש בישראל אייג'יזם קיצוני. כאילו שרק בני 18-25 ראויים לעבוד בהייטק ומי שמעט מבוגר יותר ומנוסה יותר "נעול" ולא יכול להיות חלק מהעולם התעשייתי או הטכנולוגי. לעיתים זה מחשבה של אנשי HR שמי שהוא בשנות הארבעים או החמישים שלו לא יכול לקבל מרות של מנהל שהוא מחצית מגילו, או סתם חשש מ "חוסר התאמה" לתרבות הארגונית.
ממש מדכדך ולא הגיוני....
אז בתור מתכנת אינטרנט שפוטר בגיל 44 אחרי 13 שנים יש לי מספר תובנות בנושא
1. להקפיד להיות מעודכנים בטכנולוגיה אחרת לא עוברים מבחנים
2. להבין במה אתה חזק יותר ובמה פחות כדי לא לחפש משרות שאין לך סיכוי להצליח/להתקבל אליהם
3. להתאים קו"ח למשרה המבוקשת ולא לשלוח משהו גנרי לכולם
4. לשלוח קו"ח רק למשרות מתאימות ולא לתפוצה של "כל משרה כי אולי משהו יתפוס" - זה גורם לתיסכול
5. אם צריך להתפשר על תנאים שכר וכו'
צריך להבין שמשרות ניהוליות (מוצר, פרוייקטים וכו') יש פחות ומועמדים יש הרבה יותר (למשל אנשים בני 40+ שנגמר להם הכח/רצון לתכנת) אני עשיתי גם תפקידים כאלה והחלטתי שלהישאר ולחפש משרת מתכנת זה מה שמתאים לי
לגבי באופן אישי מצאתי עבודה אחרי חודשיים ושנה אח"כ החלפתי מקום (בגיל 45+) בעיקר כי לא התאים לי
ומאז 4 שנים (כן, לא בעיה לחשב את הגיל שלי היום) אני מרוצה במקום שלי ומקפיד להישאר מעודכן טכנולוגית שגם המעסיק יהיה מרוצה ממני...
האם אני חושש שבמידה ויפטרו אותי יהיה לי קשה הרבה יותר למצוא? בוודאי! זו המציאות לצערינו...
לגבי shaby, זה מקרה שונה (ובגדול תמיד כל מקרה לגופו) ואין דין חיפוש עבודה כשעובדים לחיפוש עבודה כשמובטלים
אם יש קשרים זה הסיכוי הגבוה ביותר ואם אפשר תתמקד בדברים שיש לך בהם נסיון כי לדברים חדשים הסיכוי להתקבל נמוך יותר
בהצלחה!