אז ככה, לאחר המלצות שונות מכם (ותודה לכולם) והתלבטות לגבי מסך 65 אינטש בין SAMSUNG7100 ו- LG6300 הלכתי לחנות והציעו לי את הדגמים שזהים אליהם (כך המוכר אמר וגם בדקתי באינטרנט) רק עם שינוי מינורי .
את ה- SAMSUNG 7090 (פחות כניסות כניסת HDMI וUSB אחת פחות מהדגם 7100)
את ה- LG UK6100 (מקבילה בדיוק ל 6300) עם השלט החכם.
המחיר הוא זהה (אפילו samsung יותר זולה מה- LG בכמה גרושים)
צפיתי כ 10 דקות בשני המסכים אחד ליד השני. יש לציין שהיתה תאורה. אז לא ראיתי הבדל בצבעים ובצבע השחור במיוחד. והצבעים בLG ניראו יותר חיים.
LG:
אהבתי:
במיוחד את מערכת ההפעלה הטובה, את השלט החכם שמצביע בקלות, צבעים אמיתיים. יציאות RCA וקומפוננט שאין בסמסונג. כמובן האחריות של ח.י.
פחות:
עיצוב הטלויזיה לא יפה, גדולה ועבה (כלומר עומק רחב ומרחק מהקיר), הצבע האפור לעומת השחור (למרות שלא שמתי לב כי היתה תאורה)
SAMSUNG:
אהבתי: צפיה ואיכות בדגש על השחור, עיצוב הטלויזה (דקה מאוד וצמודה לקיר) ממש כמו תמונה.
פחות: אין שלט חכם ויש שלט מגושם, מערכת הפעלה, אחריות לא משהו, פחות כניסות ואין כניסות RCA וקומפוננט.
השאלה שלי:
ראיתי שהרבה ממליצים על סמסונג. ואומרים שה4K של ה LG הוא לא אמיתי. וגם מעירים על השחור שהופך לאפור.
אני לא שמתי לב כל כך בחנות (אולי בגלל התאורה)
אצלי בבית אני יושב מול הסלון ואוהב לצפות בסרטים וגם בספורט.
אהבתי מאוד את מערכת ההפעלה של LG והשלט, פחות של סמסוג (יש סטרימר, אבל פשוט במהלך צפיה רגילה ביס/הוט אני חייב לעבור כל הזמן למצב HDMI אחר בשביל הסמארט של הסטרימר ואילו בסמארט של הטלויזיה זה אוטומט). דבר נוסף, גם פחות יציאות בסמסונג ואין קומפוננט RCA אבל האם זה משמעותי כבר היום??
אשתי רכשה את הLG והיא עדיין בחנות אבל טרם לקחנו אותה כך שניתן להחליף ממש בלי בעיה.
ממבקש את המלצתכם.. בבקשה