אני כול הזמן מפחד שהשמיעה שלי תפגע ולא אוכל להנות ממוזיקה כמו בצעירותי....
חרדת זקנה
- MartinHSabag
- מנהל

- תגובות: 59344
- שם מלא: מרטין סבג
- נתן תודות: 826 פעמים
- קיבל תודות: 1567 פעמים
- יצירת קשר:
- zovirax
- חבר במועדון ה-15K

- תגובות: 15945
- שם מלא: zovirax
- נתן תודות: 299 פעמים
- קיבל תודות: 330 פעמים
אני בוודאות קצת חרש, לא הלכתי לעשות בדיקת שמיעה... אבל אני יודע שדפקתי לעצמי את השמיעה.
במשך 8 שנים ניגנתי על תופים ולא שמתי אטמי אוזניים.
אז אם קורה ואתם קונים לילד שלכם תופים, תדאגו שהוא ישים אטמים.
במשך 8 שנים ניגנתי על תופים ולא שמתי אטמי אוזניים.
אז אם קורה ואתם קונים לילד שלכם תופים, תדאגו שהוא ישים אטמים.
- נמר
- חבר שלא מהעולם הזה

- תגובות: 7772
- נתן תודות: 1 פעם
- קיבל תודות: 1 פעם
אני מאוד חשתי לאוזני בגלל העבודה שלי . אני משתדל להימנע מלתקלט עם מוניטור על האוזן ואחרי שבדקתי את שמיעתי {לפני שבועיים} במכון בולוק בנס ציונה שמחתי לגלות שאני במצב טוב. 
"מערכת סטריאו טובה לא מרכיבים בניחושים".
למרות שהירידה היא הדרגתית, יום אחד המצב יכול "לצוץ" (ולא לשמח במיוחד). לפני כשנה כיילתי את המערכת שלי: עשיתי RC והחלטתי לבדוק את התוצאה ע"י השמעת צלילים (בעלי משרעת זהה) בתדירויות שונות. גיליתי שמעל 13000 הרץ איני שומע יותרMartinHSabag כתב:אתה תמשיך להנות כי הירידה היא הדרגתית (אני לא מדבר על משהו פתולוגי) ואתה לא תשים לב לזה.
מקסימום תמצא את עצמך משדרג לרמקולים "מפורטים" יותר.......
ויטלי
לשאלתך- כן !
מומלץ מאוד שיהיו תמיד זוג אטמי אזניים בהישג יד (לפאבים...חתונות...) וכן למי שנוהג לעבוד עם כלים מרעישים- מכיסוח דשא..קונגו.. ועד לאסיף עם קומביין
שידאג לאוניות מגן "high end"
כך, אולי ידחה הקץ....
מומלץ מאוד שיהיו תמיד זוג אטמי אזניים בהישג יד (לפאבים...חתונות...) וכן למי שנוהג לעבוד עם כלים מרעישים- מכיסוח דשא..קונגו.. ועד לאסיף עם קומביין
כך, אולי ידחה הקץ....
javascript:emoticon('
') javascript:emoticon('
')
') javascript:emoticon('
')- InbarHovav
- חבר מביא חבר

- תגובות: 3252
- נתן תודות: 0
- קיבל תודות: 2 פעמים
מצידי להיות חרשת לחלוטין אבל בלי:
שערות לבנות
קמטים
שניצלים
למען הסר ספק: אין לי אפילו שערה לבנה אחת, אין קמטים ואני שוקלת 47 קילו, גובה 168,מחפשת חתן...
שערות לבנות
קמטים
שניצלים
למען הסר ספק: אין לי אפילו שערה לבנה אחת, אין קמטים ואני שוקלת 47 קילו, גובה 168,מחפשת חתן...
"צליל אחד שווה אלף מילים אבל אלף מילים לא יפיקו צליל אחד"
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
כי החיוך, המבט והטבעיות שבך (כמה שזה לא פרודוקסלי, את יותר "טבעית" מרוב של האנשים) - אז כל אלה עושים אותך יותר יפה מדוגמניות משעממות
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

מצויין, ככה אני אוהבת - עבודת צוות 
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

מה אתם אומרים על זה?
נערך לאחרונה על ידי InbarHovav ב 02/06/2007 3:26, נערך פעם 1 בסך הכל.
אני מניח שאת יודעת למי לא יהיו שערות לבנות וקמטיםInbarHovav כתב:מצידי להיות חרשת לחלוטין אבל בלי:
שערות לבנות
קמטים
שניצלים
למען הסר ספק: אין לי אפילו שערה לבנה אחת, אין קמטים ואני שוקלת 47 קילו, גובה 168,מחפשת חתן......
ומה זה שניצלים?
משה
- InbarHovav
- חבר מביא חבר

קפצו לעמוד הקודם...