לאחר מהדורת הרטרו של הדנטון המוצלחים, וורפדייל מתכוונת להציג בקרוב דגם רטרו נוסף עם שם מהעבר המפואר של החברה: לינטון .
העיצוב מהמם כצפוי, הרמקול גדול משמעותית מהדנטון (עדיין מדף, אבל שימו לב למשקל...) ואפשר לצפות שגם הסאונד לא יאכזב, בלשון המעטה.
חבל רק שהמחיר הצפוי יהיה 1,000 ליש"ט (כפול מהדנטון).
נערך לאחרונה על ידי dragon ב 29/03/2019 0:11, נערך פעם 1 בסך הכל.
.Anything can be done, but it's only done if it's done
נראים יפים מאוד,ואני בטוח שנשמעים טוב,השאלה היא-איפה הם מיוצרים? מאז שוורפידל ושאר מותגי האודיו/סטריאו האנגלים האחרים(קף,קוואד ואחרים) עברו לבעלות של קבוצת IAG,לא הכל עבר מזמן ליצור בסין/מלזיה? תמורת מחיר כה גבוה לקמבק של דגם מפורסם,לפחות שיתנו קאמבק ליצור מקומי..(לא שאני באמת מצפה לכך).
dragon כתב:לאחר מהדורת הרטרו של הדנטון המוצלחים, וורפדייל מתכוונת להציג בקרוב דגם רטרו נוסף עם שם מהעבר המפואר של החברה: לינטון .
העיצוב מהמם כצפוי, הרמקול גדול משמעותית מהדנטון (עדיין מדף, אבל שימו לב למשקל...) ואפשר לצפות שגם הסאונד לא יאכזב, בלשון המעטה.
...
·דומה מאוד חיצונית להרבת', אם גם יצליח להוציא צליל איכותי כמותם, המחיר יהפוך למציאה פראית.
dragon כתב:לאחר מהדורת הרטרו של הדנטון המוצלחים, וורפדייל מתכוונת להציג בקרוב דגם רטרו נוסף עם שם מהעבר המפואר של החברה: לינטון .
...
·דומה מאוד חיצונית להרבת', אם גם יצליח להוציא צליל איכותי כמותם, המחיר יהפוך למציאה פראית.
אני שמעתי אותם, אהבתי גם את הלוק וגם את הסאונד.
קולות בו נשמעו ממש מדהים, חבל שלא יכולתי להשוות ראש בראש מול הls50.
לדעתי אם הצליחו לייבא סדרת evo החדשה, אפשר לבדוק אם יביאו גם את הדגם הזה.
מה שבטוח, אם היה בארץ, הייתי קונה.